Δημοτικές εταιρίες παροχής τηλεφωνίας !

Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις. Θέματα προς συζήτηση.

Συντονιστές: Super-Moderators, Reporters

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Δημοτικές εταιρίες παροχής τηλεφωνίας !

Δημοσίευση από hik-hok » 02 Φεβ 2004 15:07

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΔΗΤΕL Α.Ε :
"Σε σύσταση Ανωνύμων Εταιριών Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών (ΔΗΤΕL Α.Ε.), προβαίνουν οι Δήμοι της χώρας, με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο σχήμα αναπτύσσεται με τη δημιουργία εταιριών στις διοικητικές περιοχές της χώρας με συμμετοχή των αναπτυξιακών ή διαδημοτικών εταιριών των Δήμων και της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας PLANET1, η οποία έχει αναπτύξει τον επιχειρηματικό σχεδιασμό.

Μέτοχοι στο project είναι οι Δήμοι με κρίσιμο πληθυσμιακό βάρος για το επιχειρησιακό σχέδιο. Οι λοιποί Δήμοι που δεν μετέχουν στο μετοχικό σχήμα των ΔΗΤΕL, θα μπορούν να έχουν οικονομικά οφέλη μέσω συνεργασιών.

Στόχος των Δήμων είναι να στηρίξουν την τοπική οικονομία προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή τους, να προβάλουν το κοινωνικό τους profile, προσφέροντας φθηνότερα τιμολόγια στους δημότες τους, αλλά και διαθέτοντας το κέρδος τους σε έργα υποδομής και κοινωνικής πολιτικής στην περιοχή τους.

Η βασική πολιτική φιλοσοφία εναρμονίζεται με τον νέο Κώδικα, δηλαδή τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ιδιώτες, με μοναδικό σκοπό οι ΟΤΑ να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα για κοινωνική πολιτική.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της πολιτικής θα είναι η μείωση του κόστους των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στους Δήμους, τους δημότες και τις επιχειρήσεις της περιοχής τους.

Οι εταιρίες δεν θα αναπτύξουν δική τους τηλεπικοινωνιακή υποδομή, αλλά θα αναπτυχθούν με την μορφή των V.N.O. (Virtual Network Operators), αγοράζοντας τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες με τη μέθοδο του hole sale από τους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους. Έτσι, θα προσφέρουν άριστης ποιότητας υπηρεσίες, σε Πανελλαδική κάλυψη. Οι Εταιρίες θα προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με κοινό όνομα (ΔΗΤΕL A.E. - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ), κοινή τιμολογιακή πολιτική και διαφήμιση. "

Σ.Σ Αν λάβουμε υπόψη τον έως τώρα τρόπο διαχείρισης των οικονομικών στους περισσότερους δήμους της χώρας, μάλλον δεν θα αποτελέσουν τους καλύτερους πελάτες για τους πάροχους οι δήμοι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης