Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας απο τον ΟΑΕΔ

Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις. Θέματα προς συζήτηση.

Συντονιστές: Super-Moderators, Reporters

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας απο τον ΟΑΕΔ

Δημοσίευση από hik-hok » 28 Ιαν 2004 21:40

Ο ΟΑΕΔ προκύριξε ένα πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ στον τομέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών που εντάσσεται στο πρόγραμμα Stage 2003.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του οργανισμού "O ΟΑΕΔ καλεί πτυχιούχους Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. ή ισοτίμων τίτλων σπουδών ημεδαπής ή αλλοδαπής , οι οποίοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι :

1α. Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικής .
1β. . άλλων Τμημάτων που έχουν παρακολουθήσει στη Σχολή τους μάθημα Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικής , διάρκειας τουλάχιστον 300 ωρών .
1γ. άλλων τμημάτων που είναι απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. με πιστοποίηση από τον Ο.Ε.Ε.Κ. ή απόφοιτοι Τ.Ε.Λ. , Ε.Π.Λ. , Τ.Ε.Ε. Α΄ και Β΄ κύκλου στον τομέα Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικής καθώς και όσοι θα προσκομίσουν βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος κατάρτισης στην Πληροφορική ή στην Ηλεκτρονική από πιστοποιημένο Κ.Ε.Κ. του Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ. , διάρκειας τουλάχιστον 300 ωρών

να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας STAGE στον τομέα της Πληροφορικής - Επικοινωνιών (Ηλεκτρονικής) .

Η διάρκεια του προγράμματος είναι οκτώ 8 μήνες , η δε ημερήσια αποζημίωση των υποψηφίων θα ανέρχεται στο ποσό των 25 ΕΥΡΩ μικτά ,το οποίο θα καταβάλλεται εξ ολοκλήρου από τον ΟΑΕΔ. και θα ασφαλίζονται από τον ΟΑΕΔ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κίνδυνο ατυχήματος .

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι μπορούν να παραλάβουν « Πληροφοριακό Έντυπο » από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά από 21-1-2004 έως και 6-2-2004

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.oaed.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες