Η FORTHnet προσφέρει υπηρεσία antispamming στους πελάτες της

Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις. Θέματα προς συζήτηση.

Συντονιστές: Super-Moderators, Reporters

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Η FORTHnet προσφέρει υπηρεσία antispamming στους πελάτες της

Δημοσίευση από hik-hok » 20 Ιαν 2004 18:54

Η FORTHnet ανακοίνωσε την έναρξη προστασίας από ανεπιθύμητα email (Antispamming) για τους πελάτες της

Ωπως αναφέρει σε ενημερωτικό email: Η FORTHnet παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στα πλαίσια του μεγαλύτερου σύγχρονου προβλήματος της διεθνούς online κοινότητας, το spamming, αποτελεί τον πρώτο ελληνικό ISP ο οποίος εφαρμόζει μια ολοκληρωμένη Πολιτική Χρήσης των Υπηρεσιών και του Δικτύου της (Antispamming κλπ.) και παράλληλα σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία προστιθέμενης αξίας FORTHnet Email Antispamming η οποία στηρίζεται στην ευρέως διαδεδομένη τεχνολογία RBL Filtering.

Το Real-time Blackhole List (RBL) filtering έχει εγκατασταθεί στους κεντρικούς email servers της FORTHnet, οι οποίοι με τη σειρά τους συμβουλεύονται πολλαπλές ανεξάρτητες βάσεις δεδομένων τρίτων για να ελέγξουν την εγκυρότητα του κάθε εισερχόμενου μηνύματος. Φιλτράροντας κάθε email σύνδεση, η υπηρεσία προστιθέμενης αξίας FORTHnet Email Antispamming μειώνει σημαντικά και αποτελεσματικά τον όγκο των spam mails που μεταφέρονται και διανέμονται μέσω των δικτυακών συστημάτων της εταιρίας περιορίζοντας ουσιαστικά τη λήψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η τεχνολογία RBL filtering θεωρείται παγκοσμίως το καλύτερο "όπλο" ενάντια στο spam λόγω του ότι γίνεται έλεγχος σε πραγματικό χρόνο και δυναμικά (real time), το οποίο σημαίνει ότι οι βάσεις δεδομένων που συμβουλεύονται τα συστήματά μας απαγορεύουν με αυτόματο τρόπο την λήψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην ταχύτητα λήψης και στην ομαλή λειτουργία των email υπηρεσιών. Η δυναμική προστασία της υπηρεσίας προστιθέμενης αξίας FORTHnet Email Antispamming διασφαλίζει κατά το μέγιστο δυνατό τρόπο την αποφυγή του κινδύνου αποκλεισμού νόμιμων ηλεκτρονικών διευθύνσεων και εξασφαλίζει τη λήψη «επιθυμητών» emails και όχι spam.

Παράλληλα, στην διεύθυνση (www.forthnet.gr/products/guide.html) θα βρείτε έναν οδηγό αποφυγής των spam mails με οδηγίες για την μείωση των ανεπιθύμητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων που τυχόν λαμβάνετε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες