[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

ζήτηση και προσφορές διαφήμισης μέσω σελίδων στο internet.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 15 Ιούλ 2015 19:02

Αναζητούμε ιστοσελίδες για μόνιμη συνεργασία με σκοπό την προβολή των πελατών μας μέσα από μόνιμα banners. Επιθυμητή θεματολογία των sites-blogs: 1) 1η κατηγορία - όλες οι ιστοσελίδες απευθυνόμενες σε γυναικείο κοινό, με θέμα την υγεία, διατροφή, ευεξία, γαστρονομία, συνταγές, μαγειρική, ωροσκόπος, αστρολογικές προβλέψεις (0.4€ CPM)· 2) 2η κατηγορία – ειδήσεις, κινηματογράφος, διασκέδαση, κτλ. (0.2€ CPM).

Δεν ενδιαφερόμαστε για ιστοσελίδες: με κύριο θέμα την οικονομία, επενδύσεις ή πορνογραφικό υλικό, φόρουμ, κινούμενα σχέδια, on-line καταστήματα. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώνεστε βάση κλικ (0,03$ για κάθε κλικ, ανεξαρτήτως θεματολογίας της ιστοσελίδας, εφόσον δεν εμπίπτει στις κατηγορίες που αναφέρονται στην προηγούμενη πρόταση), μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, ακολουθώντας το σύνδεσμο (http://gr.adnow.com/?register_from_mana ... 52#sign-up).

Στην περίπτωση συνεργασίας βάση CPM, αρχικά προπληρώνεστε μια δοκιμαστική βδομάδα και στη συνέχεια προπληρώνεστε για έναν μήνα, αναλόγως του αριθμού προβολών της δοκιμαστικής βδομάδας. Εάν πιστεύετε, πως σε κάθε εκατόν προβολές του διαφημιστικού μας θα έχετε πάνω από ένα κλικ, και επιλέξετε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας για να πληρώνεστε βάση κλικ, οι πληρωμές θα γίνονται την κάθε επόμενη εβδομάδα προβολών (δηλαδή προβάλετε διαφημίσεις για μια βδομάδα, και πληρώνεστε την επόμενη).

Το ελάχιστο ύψος της οριζόντιας έκδοσης του μπάνερ μας είναι 170 pixels, ενώ το ελάχιστο πλάτος της κάθετης έκδοσης – 240 pixels. Το είδος του μπάνερ μας – μια σειρά από μικρά teaser εικονίδια με textads από κάτω. Συνιστώ την προσοχή σας στο ότι στην περίπτωση ανάρτησης του μπάνερ μας μόνο στις εσωτερικές σελίδες είναι λογικό ο αριθμός προβολών του να είναι μικρότερος από τον συνολικό αριθμό προβολών της ιστοσελίδας (που συμπεριλαμβάνει τις προβολές και της κεντρικής σελίδας). Σε περίπτωση χρήσης λογισμικού ή άλλης μεθόδου για τεχνίτη αύξηση αριθμού προβολών ή κλικ η συνεργασία μας με τους cheaters διακόπτεται και οι πληρωμές σταματούν.

Επίσης ενδιαφερόμαστε για εβδομαδιαίες αναρτήσεις μιας μικρής αναφοράς στις ιστοσελίδες των πελατών μας σε κοινότητες του Facebook κυρίως με γυναικείο κοινό. Τις προσφορές παρακαλώ σε PM.

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 05 Σεπ 2015 02:36

Παράλληλα με τα μπάνερ μας μπορούμε ν' ανεβάσουμε στην ιστοσελίδας σας και την αναδυόμενη μας διαφήμιση (για παράδειγμα δείτε το evianews.com/oikiaka.gr μ' αναδυόμενη μας διαφήμιση που ανοίγει σε ξεχωριστό παράθυρο ή καρτέλα στο πρώτο κλικ του επισκέπτη στο background και δεν παρεμποδίζει την πρόσβασή του στην ιστοσελίδα σας). Για να υπολογίσετε το ενδεχόμενο αριθμό προβολών του αναδυόμενού μας στην ιστοσελίδα σας, αφαιρέστε από τον αριθμό μοναδικών επισκέψεων (sessions) το ποσοστό εγκατάλειψης (bounce rate - όταν δηλαδή ο επισκέπτης φεύγει από την ιστοσελίδα χωρίς να πατήσει κάτι, κ' επομένως η αναδυόμενη διαφήμισή μας δεν ανοίγει).

Η διαφήμιση μας αυτή μπορεί άνετα να συνυπάρχει με rich popup διαφήμιση στην ιστοσελίδα σας (που δεν χρείαζεται κλικ για ν' ανοίξει). Εάν ήδη έχετε στην ιστοσελίδα σας μια αναδυόμενη διαφήμιση του είδους μας, μπορούμε να σας κάνουμε μια καλύτερη προσφορά για να την αντικαταστήσετε με τη δική μας. Η τιμή για την αναδυόμενη μας διαφήμιση αρχίζει από 0.5€ CPM. Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσετε τον κώδικα γι' αυτήν τη διαφήμιση μόνοι σας, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να την ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας επικοινωνήστε μαζί μου μέσω του συστήματος προσωπικών μηνυμάτων του φόρουμ, χωρίς να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας.

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 10 Σεπ 2015 00:35

Για την αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων στο μέλλον, παρακαλώ να έχετε υπόψη σας πως η έγκριση των ιστοσελίδων γίνεται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες – Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-17:00. Εάν προσθέσετε την ιστοσελίδα σας το βράδυ της Παρασκευής, η επεξεργασία της θα γίνει από την επόμενη Δευτέρα και σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας.

Όσον αφορά τις πληρωμές γι’ αυτούς που επιλέξουν να πληρώνονται βάση κλικ και κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα μας μόνοι τους, αυτές θα γίνονται στο τέλος της κάθε επόμενης εβδομάδας (π.χ. για το διάστημα προβολής από τη 1η έως τη 7η του μηνός η πληρωμή θα γίνει τη 12-14η του μήνα και ούτω καθεξής). Εάν δείτε καθυστέρηση στην πληρωμή μεγαλύτερη της μιας βδομάδας, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης, ανοίγοντας ένα τίκετ.

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 11 Σεπ 2015 16:20

Ανάλογα με την απόδοση της διαφήμισής μας στην ιστοσελίδα σας η τιμή ανά κλικ μπορεί να αλλάξει σε Standard for Male ($0.01) ή σε $0.02 ανά κλικ. Αρχικά σ’ όλες τις ιστοσελίδες εφαρμόζεται η τιμή Standard ($0.03).

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 02 Οκτ 2015 19:35

Με την πάροδο του χρόνου, εδώ θα δημοσιεύονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και οι καλύτερες τεχνικές ανάρτησης των διαφημίσεών μας, που θα δείχνουν πως μπορείτε να έχετε περισσότερα κέρδη, χρησιμοποιώντας το σύστημά μας.

Τα πλεονεκτήματά μας:
∙ η εμφάνιση των διαφημίσεών μας προσαρμόζεται σ’ αυτήν της ιστοσελίδας σας, που συμβάλει στη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τους επισκέπτες και αυξημένο CTR·
· ασφαλές περιεχόμενο – όλες οι διαφημίσεις μας περνούν από τον έλεγχο και δεν περιέχουν ιούς ή επικίνδυνα προϊόντα·
∙ ρύθμιση και εγκατάσταση του κώδικα σε 5 λεπτά·
∙ διαφανή στατιστικά·
∙ προσωπικός βοηθός στη μητρική σας γλώσσα·
∙ εβδομαδιαίες πληρωμές μέσω PayPal ή Wire (με πόσο ανάληψης από 20$)·
∙ 5% referral πρόγραμμα·
∙ 100% εξαγορά διαφημιστικού χώρου (ακόμα και με traffic εξωτερικού)·
∙ σταθερή αύξηση του eCPM και συμβατότητα με τους κώδικες άλλων διαφημιστικών δικτύων.

Μερικά στατιστικά της εταιρείας μας:
∙ 3 δισεκατομμύρια προβολές το μήνα·
∙ 80 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες το μήνα·
∙ CPM 0.1-2$ (αναλόγως την χώρα και τη θεματολογία της ιστοσελίδας)·
∙ πάνω από 140 χιλιάδες ιστοσελίδες σε όλον τον κόσμο·
∙ συνεργαζόμαστε με Βιετνάμ, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ισπανία, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Μαλαισία, Μεξικό, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Τσεχία και άλλες χώρες.

Εάν δεν φιλοξενείτε ακόμα τη διαφήμισή μας στην ιστοσελίδα σας, μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή και να δείτε τα πλεονεκτήματά μας, κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας adnow.com (η εγκατάσταση του κώδικά των διαφημίσεών μας μπορεί να γίνει μόλις σε 5 λεπτά).

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να την κάνετε εδώ ή επικοινωνώντας με το τμήμα υποστήριξης από το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας!

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 15 Οκτ 2015 21:00

Επειδή βλέπω να επικρατεί κάποια σύγχυση, θέλω να κεντρίσω την προσοχή σας στο, ότι μπορείτε να κάνετε εγγράφει στην ιστοσελίδα μας μόνο, εάν θέλετε να πληρώνεστε βάσει κλικ. Όσοι επιθυμούν να πληρώνονται βάση CPM ΔΕΝ πρέπει να κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, αλλά να μου στείλουν σχετικό προσωπικό μήνυμα μέσω του φόρουμ, και η εγγραφή στην περίπτωση αυτή θα γίνει από τους μάνατζέρ μας. Η διαφορά ανάμεσα στην πληρωμή βάσει κλικ και CPM είναι και το, ότι με κλικ μπορείτε να επιλέγετε εσείς τη θέση, το μέγεθος και τον αριθμό των μπάνερ, ενώ με CPM αυτά τα επιλέγουμε εμείς.

Επίσης να υπενθυμίσω, πως με κλικ πληρώνεστε για τα κλικ που έχετε ήδη συμπληρώσει την προηγούμενη βδομάδα, ενώ στην περίπτωση του CPM μπορούμε να σας προπληρώνουμε μετά τη δοκιμαστική βδομάδα αριθμό προβολών που αντιστοιχεί σ’ έναν μήνα.

Εάν έχετε ιστοσελίδα γενικού περιεχομένου κ’ επιλέξετε να πληρώνεστε με CPM, αφού δούμε από το screenshot στατιστικών τελευταίου μήνα της Google Analytics (που θα μας στείλετε εσείς) πως έχετε π. χ. 500Κ προβολές το μήνα, θα σας πληρώσουμε 20€ για 100Κ προβολές της δοκιμαστικής βδομάδας και στη συνέχεια, εάν όντως το μπάνερ μας συγκεντρώσει 100Κ προβολές σε 7 μέρες, θα σας προπληρώνουμε 400Κ προβολές το μήνα, εφόσον δεν θα υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στον αριθμό προβολών. Για να γίνει η πρώτη πληρωμή, παίρνει γύρω στις 2 βδομάδες στο PayPal και γύρω στο 1 μήνα μέσω τραπέζης.

matrixxakos
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 27 Φεβ 2011 07:54

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από matrixxakos » 21 Οκτ 2015 18:01

έχω απογοητευτεί πάρα πολύ δεν πληρώνουν στην ώρα τους και δεν απαντάνε και στα μηνύματα !!!

Άβαταρ μέλους
michalis1984
Δημοσιεύσεις: 384
Εγγραφή: 05 Ιουν 2001 03:00

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από michalis1984 » 21 Οκτ 2015 19:28

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το δίκτυο σας μιας και τα affiliates εκτος του ότι δεν αποδίδουν και πολλά, προσωπικά 1 απ αυτά με έχει αφήσει απλήρωτο, και εκτός αυτού, δεν απαντα στα emails - παρόλο που μου απαντήσαν γρήγορα για άλλο θέμα όταν τους έστειλα απο άλλο εμαιλ για κάποιο άσχετο θέμα!

Μπορούμε να δούμε παράδειγμα των διαφημίσεων σας; Είναι εκείνο το widgetaki που βλέπω σε διάφορες ιστοσελίδες που "διαφημίζει" λαχταριστά άρθρα άλλων ιστοσελίδων; Αν είναι εκείνο σίγουρα έχει ψηλό CTR αφού οι εικόνες με την περιγραφή κινούν την περιέργεια!
best seller

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 23 Οκτ 2015 22:45

Χαιρετισμούς στην παρέα! Μπορείτε να δείτε παραδείγματα του δημιουργικού μας στο toxwni.gr και tro-ma-ktiko.blogspot.gr κάτω από τα άρθρα (οριζόντια σειρά εικονιδίων σε πλάτος κειμένου με text links από κάτω).
matrixxakos έγραψε:έχω απογοητευτεί πάρα πολύ δεν πληρώνουν στην ώρα τους και δεν απαντάνε και στα μηνύματα !!!
Μπορείτε να πείτε πόσο μεγάλη είναι η καθυστέρηση στην πληρωμή; Και παρακαλώ να μου στείλετε μέσω προσωπικού μηνύματος στο φόρουμ το ID σας στο σύστημα, καθώς και το όνομα της ιστοσελίδας για την οποία πρόκειται (ώστε να ψάξω σε τι οφείλεται). Μπορεί ο/η μανατζέρ σας απλώς να λείπει σ' άδεια.

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 02 Νοέμ 2015 18:15

Πριν λίγες ημέρες ένας webmaster από την Ελλάδα με τον οποίο συνεργαζόμαστε δημιούργησε ένα PayPal λογαριασμό, κ' όταν δεν τον άφηνε το σύστημα να προσθέσει το Ελληνικό λογαριασμό τραπέζης, κάλεσε το τμήμα υποστήριξης του PayPal στο τηλ. 00353-14369111 (μιλάνε μόνο Αγγλικά), τους έστειλε αντίγραφα κάποιων σχετικών εγγράφων μέσω του λογαριασμού του, και σε 2 μέρες είχε συνδέσει τον ελληνικό του τραπεζικό λογαριασμό στο PayPal. Σήμερα ένας άλλος webmaster, που του έχουν αποσυνδέσει τον τραπεζικό του λογαριασμό από τον PayPal λογαριασμό που έχει, κατάφερε να τον επανασυνδέσει με τον ίδιο τρόπο. Εάν κ’ εσείς αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, δεν έχετε παρά να δοκιμάστε την παραπάνω μέθοδο.

Από αυτόν τον μήνα η εταιρεία μας αυξάνει το όριο ανάληψης του υπολοίπου σας μέσω Wire από 500 σε 1000$ ή 1000€ (ανάλογα με το νόμισμα του τραπεζικού σας λογαριασμού), και για να λάβετε πληρωμή με τη μέθοδο αυτή θα πρέπει να περιμένετε περίπου έναν μήνα (από τη στιγμή που θα έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα υποστήριξης μέσω τίκετ και συμπληρώσει σωστά το invoice για πληρωμή μέσω τραπέζης που θα σας σταλεί), ενώ το κατώτατο όριο ανάληψης μέσω του PayPal παραμένει στα 20$, και οι πληρωμές μ’ αυτήν τη μέθοδο παραμένουν εβδομαδιαίες.

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 13 Νοέμ 2015 22:09

Προς τη δικοί σας ευκολία δημιουργήσαμε οδηγίες για την εγκατάσταση των μπάνερ μας σε κοινές ιστοσελίδες και ιστοσελίδες blogspot, καθώς και για την προσθήκη των ιστοσελίδων σας στο σύστημά μας.

Με εκτίμηση, τμήμα υποστήριξης AdNow

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 16 Νοέμ 2015 20:14

Πρόσφατα αλλάξαμε την εταιρεία που διεκπεραιώνει τις πληρωμές μέσω του PayPal. Οι πληρωμές για το διάστημα 02/11-08/11 έγιναν κανονικά, απλώς άλλαξε ο λογαριασμός PayPal από τον οποίον θα στέλνονται.

Με εκτίμηση, τμήμα υποστήριξης AdNow

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 23 Νοέμ 2015 22:42

Έχουν πραγματοποιηθεί πληρωμές για το διάστημα 09/11/2015-15/11/2015. Εάν δείτε καθυστέρηση στην πληρωμή μεγαλύτερη της μιας βδομάδας, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης, ανοίγοντας ένα τίκετ.

Με εκτίμηση, τμήμα υποστήριξης AdNow

Kokkaras
Δημοσιεύσεις: 81
Εγγραφή: 19 Μαρ 2015 01:38
Επικοινωνία:

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Kokkaras » 25 Νοέμ 2015 18:02

Καλησπερα,

20 ευρω για 100.000 προβολες;
Σε κανεναν αλλο δε φαινονται πολυ λιγα τα χρηματα;
Μηπως προκειται για διαφημιστικο που θα ειναι 1x1 pixel?

Άβαταρ μέλους
Ad Now
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2015 17:19

[ζήτηση] ιστοσελίδων για μόνιμη συνεργασία διαφήμισης και αναρτήσεις στο Facebook

Δημοσίευση από Ad Now » 01 Δεκ 2015 00:56

Έχουν πραγματοποιηθεί πληρωμές για το διάστημα 16/11/2015-22/11/2015. Εάν δείτε καθυστέρηση στην πληρωμή μεγαλύτερη της μιας βδομάδας, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης, ανοίγοντας ένα τίκετ.

Προσοχή! Τα κλικ και οι προβολές μετριούνται σε πραγματικό χρόνο, αλλά το υπόλοιπο του λογαριασμού σας ανανεώνεται μια φορά την ώρα.

Όσο για το CPM μας, που είναι 0.2€ για ιστοσελίδες με μεικτό κοινό και 0.4€ – με γυναικείο, είναι στα πλαίσια του λογικού, επειδή: 1) εξαρτάται άμεσα από την απόδοση των διαφημίσεων ανά χώρα, 2) οι έλληνες webmasters επανειλημμένα μας έχουν δηλώσει το CPM της Google Adsense 0.3-0.35€, 3) δεν ζητάμε ποτέ να μπει το μπάνερ μας πάνω από τα μπάνερ της Google, 4) είναι δύσκολο να εξασφαλίσεις μόνιμα διαφημίσεις με CPM στα 1-3€, ενώ εμείς προσφέρουμε μόνιμη μακροχρόνια εξαγορά διαφημιστικού χώρου (που σαν έξτρα κέρδος είναι καλό, καθώς δεν σας ζητάμε να βγάλετε τα μπάνερ των ανταγωνιστών, που πάνω-κάτω προσφέρουν τα ίδια χρήματα, όταν πρόκειται για μόνιμη εξαγορά χώρου, όπως στην περίπτωσή μας), 5) οι εποχές της φούσκας των .com έχουν περάσει προ πολλού, και οι διαφημιστές πλέον δένουν το μπάζετ τους με τις πραγματικές πωλήσεις, με αποτέλεσμα το e-CPM σπάνια να ξεπερνάει 0.5€.

Σε όσους πιστεύουν πως το CPM που προσφέρουμε είναι πολύ χαμηλό, επειδή οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες τους έχουν ψηλό CTR, δίνουμε την επιλογή της εγγραφής στο σύστημά μας και της πληρωμής βάση του CTR (βάση των κλικ δηλαδή, η τιμή των οποίων κυμαίνεται βάση της τρέχουσας πραγματικής απόδοσης των ιστοσελίδων), καθώς και τη δυνατότητα να γραφτούν ως διαφημιστές και να πληρώνουν για τη διαφήμιση στις ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε πολλαπλάσιο CPM απ’ αυτό που προσφέρουμε τώρα, στην οποία περίπτωση θα μπορούμε και εμείς με τη σειρά μας να κάνουμε στους publishers μια καλύτερη τιμή (όταν όμως το eCPM βγαίνει 0.22-0.25€, δεν μπορούμε να προσφέρουμε ψηλότερες τιμές, ήδη δουλεύουμε με οριακό κέρδος, για αυτό άλλωστε οι διαφημιστές μας προτιμούν και πριν μήνες ακόμα έκαναν κρατήσεις για όλο το διαθέσιμο διαφημιστικό χώρο που προσφέρουμε την χρονιά που διανύουμε, και θα έχουμε θέσεις διαθέσιμες μόνο με το ξεκίνημα της νέας χροιάς).

Με εκτίμηση, τμήμα υποστήριξης AdNow

Απάντηση

Επιστροφή στο “προσφορά και ζήτηση διαφήμισης σε ιστοσελίδες”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης