Ανακοίνωση ΕΕΤΤ για προστασία των κατόχων ονομάτων χώρου με κατάληξη .GR

ότι θέλουμε να ρωτήσουμε και να μάθουμε για τα domains στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3203
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ανακοίνωση ΕΕΤΤ για προστασία των κατόχων ονομάτων χώρου με κατάληξη .GR

Δημοσίευση από CyberCr33p » 30 Ιουν 2015 11:58

Χτες μας έφτασε απόφαση της ΕΕΤΤ που αφορά τα .GR domains τα οποία έληγαν πρόσφατα καθώς και αυτά που λήγουν τις επόμενες ημέρες. Η απόφαση πάρθηκε για την προστασία των κατόχων ονομάτων χώρου με κατάληξη .GR, των οποίων η περίοδος εκχώρησης και δέσμευσης λήγει κατά το χρονικό διάστημα της τραπεζικής αργίας.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΕΤΤ αποφάσισε τα εξής:

α) Ονόματα Χώρου των οποίων η περίοδος εκχώρησής τους λήγει από τις 14-6-15 έως και τις 27-6-15, παρατείνεται η διάρκεια του δικαιώματος δέσμευσης έως και τις 13-7-15.

β) Ονόματα χώρου, των οποίων η περίοδος εκχώρησης τους λήγει από τις 29-6-15 έως και τις 8-7-15, διατηρούνται σε ισχύ έως και τις 9-7-15. Η διάρκεια του δικαιώματος δέσμευσης, η οποία είναι 15 ημέρες άρχεται για όλα τα ανωτέρω ονόματα την 10η Ιουλίου 2015.

γ) Το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης που θα αποκτηθεί με την ανανέωση των ανωτέρω ονομάτων χώρου θα έχει ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και όχι την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης ανανέωσης, εάν αυτή είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας λήξης.


Απάντηση

Επιστροφή στο “Domains - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες