Υλοποίηση βάση κριτηρίων που έχουν δηλωθεί

WordPress Plugins

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Paris2014
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 12 Απρ 2014 18:05

Υλοποίηση βάση κριτηρίων που έχουν δηλωθεί

Δημοσίευση από Paris2014 » 22 Ιουν 2015 19:09

Καλησπέρα σας,

Προσπαθώ να βρω κάποιον τρόπο το οποίο να μπορέσω να υλοποιήσω κάποια στάδια τιμολόγησης παραγγελίας, τι σημαίνει αυτό;

Παράδειγμα:

Στον κάθε επισκέπτη θα δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει κατηγορία π.χ Αυτοκίνητο ή Υγεία, εάν έχει επιλέξει Αυτοκίνητο θα πρέπει να του βγάλει Επιβατικό Ι.Χ. ή Moto ή Φορτηγά Δ.Χ. εάν επιλέξει Επιβατικό Ι.Χ. του ζητάει μετά επιλογή έδρας εάν είναι στην Αττική ή Θεσσαλονίκη ή Θεσσαλία εάν έχει επιλέξει Αττική του ζητάει πόσους ίππους έχει 0-6 Ίπποι ή 7-8 Ίπποι εάν έχει επιλέξει 0-6 Ίπποι του ζητάει μετά διάρκεια εάν είναι 3μηνη διάρκεια ή 6μηνη διάρκεια.

Εφόσον λοιπόν έχει διαλέξει κάποια κριτήρια συγκεκριμένα θα χρειαστεί να του βγάλει της ανάλογες ασφαλιστικές εταιρείες που θα έχω καταχωρήσει εγώ μέσα από τον πίνακα ελέγχου που έχω φτιάξει μέσω του Advanced Custom Fields. Όταν θα επιλέξει μια εταιρεία θα βγάζει την ανάλογη παρουσίαση που προσφέρει και θα περιλαμβάνει κάποιο jquery dropdown έκπτωσης π.χ αν είναι Αστυνομικός, Στρατιωτικός κλπ.
Κατά την δικια σας γνώμη ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να εφαρμόσουμε μια τέτοια δομή; Υπάρχει κάποιο Plugin που μπορεί να με καλύψει;

* Να αναφέρω ότι δεν θα έχει να κάνει με μια φόρμα αναζήτησης αλλα με κατηγοριες και υποκατηγορίες που θα περιλαμβάνονται.

Ευχαριστώ για τον χρονο σας!

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress Plugins”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες