Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Ας χαλαρώσουμε και λίγο... Aς κουτσομπολέψουμε μια σταλιά, ας πούμε και κανένα ανέκδοτο!

Συντονιστές: theiapythia, Super-Moderators

Απάντηση
tvmiros
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 02 Σεπ 2007 21:32

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από tvmiros » 29 Οκτ 2014 01:58

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com γιατί ο άνθρωπος κατευθείαν στέλνει καταγγελία στην διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Μιλάμε για νούμερο ο τύπος, νούμερο μα τι νούμερο !
Έχει και βιογραφικό εδώ δείτε φάτσα για να σας φύγει όρεξη http://fiskilis.gr/doc/fiskilis_cv.pdf αν ήταν πολιτικός θα ήταν σίγουρα λ@μόγιο και όμως των ενοχλούν τα emails, μάλιστα έκανε καταγγελία το νούμερο επειδή έλαβε email από την σελίδα στην οποία εγγράφηκε και έβαλε καταχώρηση για εργασία !
Άντε να βγάλεις άκρη !
Υπάρχουν σε αυτήν την χώρα ζωντανές αποδείξει για UFO !
Ο κόσμος έχει προβλήματα και ο φισκιλης παραληρήματα, θέλει λέει να μην λαμβάνει ποτέ ξανά διαφημιστικό email, χαχαχαααα όσοι τον δείτε στο δρόμο μην του δώσετε τίποτα διαφημιστικό θα σας κάνει μήνυση, μπορεί να σας καταγγείλει στον διεύθυνση διαφημιστικού εγκλήματος, αλήθεια υπάρχει τέτοια υπηρεσία ; Ωχ πρέπει να γίνει για τον φισκίλη !
Λέει πως το email του είναι πολύ προσωπικό, πως λέμε μαζί κοιμάται και ξυπνάει με το email !
Ο κόσμος έχει προβλήματα και ο φισκίλης τούμπανο στέλνει στον Σαμαρά επιστολές παραπόνων γιατί του στέλνουν λέει διαφημιστικά email !
Τι να κάνουμε ρε φισκίλη την δεκαετία του 70 όταν πήγαινες στο σχολείο δεν υπήρχε ίντερνετ και δεν πρόλαβες να μάθεις τις βασικές αρχές του εμπορίου στο διαδίκτυο !
Μάθε κάτι όσο δεν είναι αργά γιατί θα σε κοροϊδεύουν μέχρι και παρδαλές κατσίκες !

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από korgr » 29 Οκτ 2014 08:21

χαχα καλά δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3757
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από DGeorge » 29 Οκτ 2014 09:30

Επειδή κι εγώ, όταν πήγαινα σχολείο δεν υπήρχε διαδίκτυο, αλλά ούτε και ψηφιακή τηλεφωνία, θα ήθελα να μάθω κι εγώ μερικά πράγματα για τις 'βασικές αρχές του εμπορίου στο διαδίκτυο':
1) Το να γίνεσαι φορτικός στον οποιονδήποτε Φισκίλη, προκειμένου να προωθήσεις το προϊόν σου, είναι θεμιτή μέθοδος; ....Κατ' εσένα;
2) Όπως -τουλάχιστον- έχει πάρει το μάτι μου, κάτι 'πληβείοι' του κλάδου εμπορίας -μέσω διαδικτύου- σε ρωτούν διακριτικότατα και ευγενέστατα: "Θέλετε να λαμβάνετε διαφημιστική προώθηση προϊόντων μας;" ΝΑΙ - ΟΧΙ !
Δεν σε 'πλακώνουν', με διάφορες προφάσεις, στο SPAM!!!
Στο όνομα της ελευθερίας διακίνησης/διαφήμισης προϊόντων -με το ζόρι-μέσω διαδικτύου- μπορώ να σου στείλω -ως προσφορά γνωριμίας- κάτι Τερατο-Ιούς που φτιάχνω, ώστε να ψάχνεις να βρεις πού πήγε η CPU σου, η οποία εκτοξεύτηκε αίφνης πριν Χ-λεπτά!!!
Αν ο κάθε χοντρομ@@@@@@κας tvmiros θέλει να μην ενημερώνεται διαφημιστικά, οφείλω να σεβαστώ την επιθυμία του. (Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω μέχρι τώρα...)
Διαφορετικά θεωρείται -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- εισβολή στον προσωπικό του χώρο!
Διαφορετικά θεωρείται -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- βία εναντίον του!
Τα λέω καλά, ή όχι;
Μη νομίζεις! Οπισθοδρομικό ντουβάρι είμαι κι εγώ σαν τον Φισκίλη! Η διαφορά μας έγκειται στο ότι αυτός δεν θέλει -μα επ' ουδενί- να μάθει... Να εκσυγχρονιστεί!

Σε παρακαλώ λοιπόν.... Ω Πάνσοφε αντιπρόσωπε των Αρχών του Συγχρόνου Διαδικτυακού Εμπορίου, γονυπετής σε εκλιπαρώ, σάρωσέ με δια του εκτυφλωτικού Φωτός της ασυλλήπτου Σοφίας σου!

Μη δίνεις σημασία εις αξέστους και αμαθείς όπως ο ποταπός, και τιποτένιος Φισκίλης! Εσύ, ως υπερανωτέρα Οντότης, δείξε έλεος, και φώτισέ μας δια του εκπάγλου Φωτός της Θείας Γνώσεως ήτινα πρεσβεύεις!

Παρεμπιπτόντως.... Ενημέρωσε -αν επιθυμείς- την Κοινότητα, ω Διδάσκαλε, εις ποίον χώρον υπάρχει Ναός, προς τιμήν σου, ώστε -όστις επιθυμεί- να δύναται να καταθέσει την θυσίαν του (ένα ταπεινό κηρίον - τουλάχιστον)

Ο ουτιδανός και αχρείος Φισκίλης, επί τόσα συναπτά έτη μέλος της Κοινότητας, δεν έχει παρουσιάσει το ελάχιστον δείγμα Συνεργασίας, και Προσφοράς προς το Σύνολο.... Επ' ουδενί εξ ημών!!!!!!

Αντιθέτως εσύ, ω Υπέρλαμπρε, επί τη πρώτη σου εμφανίσει, σπεύδεις να χαιρετίσεις τα μέλη της Κοινότητας, δια του θερμοτέρου σου μηνύματος!!!!!
Μένω άναυδος εκ του μειλιχίου χαρακτήρος σου!!! Η γλυκύτης, ήτις διακρίνει το πρώτο σου μήνυμα, δίδει σαφέστατον/αναμφίβολον/αδιαμφισβήτητον το στίγμα της ασυλλήπτου Ανωτερότητός σου.
Δεν γνωρίζω τις διαθέσεις του φιλτάτου cordis, πλην όμως θα ήθελα -ταπεινότατα- να ενημερώσω την Ενδοξότητά σου:
Όσο τηρείς το άμετρον ύψος της υπερτάτης Σοφίας σου, θα με βρίσκεις εμπρός σου, ταπεινό επαίτη, αμυδρών ακτίνων εκ του αφάτου Φωτός σου!
Προς το παρόν.... Αλληλούια!!!

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από giannis17 » 29 Οκτ 2014 12:33

DGeorge μόλις απέκτησα πονοκέφαλο από την καθαρεύουσα, μου χρωστάς ένα ζεστό αφέψημα και ένα depon.

Στο θέμα μας...

Κάποιος πολύ έξυπνος άνθρωπος κάποτε είπε πως δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση. Στη ζωή αυτό έχει κάποιες αντιφάσεις, στο internet όχι!

Από εκεί και πέρα, για να σχολιάσω και το περιεχόμενο του πρώτου θέματος, όχι το email σου και το τηλέφωνο σου (εφόσον δεν είναι απόρρητο) δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Αυτά που θα ειπωθούν μέσω του email και του τηλεφώνου είναι προσωπικά δεδομένα. Αν θέλει ο οποιοσδήποτε να επικοινωνήσει μαζί σου, εφόσον δεν υπάρχουν νομικά περιοριστικά μέτρα, μπορεί να το κάνει. Η διαφήμιση είναι επικοινωνία. Το να σε παίρνουν κάθε μέρα από 3 εταιρίες για να σου πουλήσουν πακέτα τηλεφωνίας δεν διαφέρει από ένα spam email.

Αντίμετρα: 1) Όσον αφορά το τηλέφωνο, αλλάζεις αριθμό και ζητάς ο καινούριος να είναι απόρρητος από την αρχή (το να κάνεις την ήδη υπάρχων αριθμό απόρρητο δεν έχει τόσο νόημα, οι λίστες που χρησιμοποιούν τα τηλεφωνικά κέντρα συνήθως είναι αρκετά παλιές). 2) Όσον αφορά το email, 10MinuteMail και κάνεις τις εγγραφές σου στις υπηρεσίες με ένα τέτοιο email, ή αν θες όντως να λαμβάνεις κάποια μηνύματα φτιάχνεις ένα δεύτερο email σε μια free υπηρεσία (δόξα το θεό, υπάρχουν άπειρες, ακόμα και ελληνικές) και χρησιμοποιείς αυτό για όπου νομίζεις οτι θα σου στείλουν spam.
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
– Milt Bryce

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3757
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από DGeorge » 29 Οκτ 2014 14:54

giannis17 έγραψε:.......μου χρωστάς ένα ζεστό αφέψημα και ένα depon........
Γιάννη μου, για σένα - για πάρτη σου, ένα βυτίο Εικόνα αφέψημα τίλιο,
κι ένα container Εικόνα DEPON Εικόνα
giannis17 έγραψε:.......Κάποιος πολύ έξυπνος άνθρωπος κάποτε είπε πως δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση.........
Όχι ακριβώς έτσι.... Αυτός ο 'υπέροχος κυριούλης' Joseph_Goebbels πατέρας της Ναζιστικής Προπαγάνδας, είχε πει "Ας μας κουβεντιάζουν, κι ας μας βρίζουν!!!"
giannis17 έγραψε:...Από εκεί και πέρα, για να σχολιάσω και το περιεχόμενο του πρώτου θέματος, όχι το email σου και το τηλέφωνο σου (εφόσον δεν είναι απόρρητο) δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Αυτά που θα ειπωθούν μέσω του email και του τηλεφώνου είναι προσωπικά δεδομένα. Αν θέλει ο οποιοσδήποτε να επικοινωνήσει μαζί σου, εφόσον δεν υπάρχουν νομικά περιοριστικά μέτρα, μπορεί να το κάνει. Η διαφήμιση είναι επικοινωνία. Το να σε παίρνουν κάθε μέρα από 3 εταιρίες για να σου πουλήσουν πακέτα τηλεφωνίας δεν διαφέρει από ένα spam email....
Ισχύει το νομικό: "Ό,τι δεν απαγορεύεται, προφανώς, επιτρέπεται!", όπως επίσης και το "Νόμοι υπάρχουν, σχεδόν για τα πάντα, απλώς είτε δεν τηρούνται, είτε τηρούνται κατ' επιλογή"....... Δηλαδή: Στα πλαίσια της Διαφήμισης-Επικοινωνίας, αν πάω στην δημοσιευμένη διεύθυνση του καθενός από αυτούς, και αφήσω κάτω από την πόρτα τους, ολόκληρη την 'πραμάτεια' μου, από φυλλάδια για ψησταριές και πιτσαρίες, δεν θα του αρέσει καθόλου! Θα ουρλιάξει μέχρις εκεί, που τα ουρλιαχτά του Φισκίλη θα ακούγονται σαν ψίθυροι. Όπως κάθε 'Τομάρι' θα σκεφτεί μόνο την παρτούλα του, καθώς ζει γι'αυτήν και μόνο.
Για να γράφει (και μάλιστα εδωμέσα) τέτοιο post για τον Φισκίλη (και μάλιστα ως πρώτο post) δείχνει άφατη, ουράνια βλακεία. Μια σταγόνα εξυπνάδας θα τον βοηθούσε 'να κάνει μιά αναγνωριστική πτήση' για να δει: π.χ. "Τι είναι αυτός ο Φισκίλης για την Κοινότητα;" Αν έβλεπε -τουλάχιστον υποψία- ότι κι εμείς είχαμε παρόμοια άποψη για τον Φισκίλη, τότε -μάλιστα- θα μπορούσε να πετάξει το λιβελογράφημά του, και πάλι -σχετικά- άνετα!

Παλιά ίσχυε κάποιος νόμος περί "Ώρας Κοινής Ησυχίας". Φυσικά ίσχυε και για κάποιες ώρες του μεσημεριού, όπου ο κάθε εργαζόμενος έχει ανάγκη να ξεκουραστεί.
Επειδή όλες οι Εταιρείες προώθησης προφυλακτικών με επικάλυψη Τιτανίου, θεωρούν ότι έχουν το ελεύθερο λειτουργίας 16ωρών ημερησίως, θεωρούν επίσης ότι έχουν το ελεύθερο να σου τηλεφωνήσουν πάνω -ακριβώς- εκεί που πας να κοιμηθείς για να σε ενημερώσουν για το νέο προφυλακτικό 'Πίτσα', που τα κάνει όλα μόνο του.
Και -κατά κανόνα- τέτοιες τακτικές ακολουθούν εταιρείες με προϊόντα -μα τελείως- αμφίβολης ποιότητας-αξιοπιστίας, όπως -προφανώς- και η εταιρεία που έχει, ή αντιπροσωπεύει ο ειρωνικότατος φίλος μας tvmiros. Αυτός μάλλον ξεπέρασε κάποια όρια, ώστε ο φίλτατος Φισκίλης μπόρεσε να τον διώξει νομικά.
....Κατ' εμένα.... Όπως φάνηκε εκ των υστέρων ο Φισκίλης πέτυχε τελείως κέντρο στον στόχο.... Χτύπησε 'Κατινάρα με πέταλα'
Γι'αυτό και ανήλθε στο υπέρτατον επίπεδον της 'Κατινάρας με πέταλα', γράφοντας όλες αυτές τις μ@@@@@@κίες σε έναν χώρο, ο οποίος (χώρος) -αν μη τι άλλο- γνωρίζει πολύ καλά τον Φισκίλη.
Αν, όμως, του τηλεφωνήσω -κατά τις ~4.00πμ (μετά τα μεσάνυχτα) για να τον ενημερώσω για τις νέες ηλεκτρονικές τσατσάρες για φαλακρούς, θα ξαναουρλιάξει!!!
Είναι από την ομάδα των αγωνιστών, που υψώνουν σφιχτή και ψηλά τη γροθιά για τα δικαιώματά τους, μόνον όταν κινδυνεύει/ενοχλείται το δικό τους το κ@@@λαράκι. Όταν γίνεται το ίδιο για τον άλλο, τότε καλώς έχει!!!
Κι αυτός, ο ανώτατος Νόμος μας, το Σύνταγμά μας, έγραφε (και γράφει ακόμα) ότι "Η τήρησή του επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων!" (παλιό άρθρο 114)
Φίλε Γιάννη, ακόμα και αν η Νομοθεσία κάποιου Κράτους δεν έχει προβλέψει κάτι 'στραβό', υπάρχουν κι οι άγραφοι νόμοι, τα έθιμα κι οι παραδόσεις.

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από giannis17 » 29 Οκτ 2014 15:48

Συμφωνώ πλην όμως το γεγονός πως εδώ και πολλά χρόνια έχουμε πετάξει ηθική, έθιμα και παραδόσεις από το παράθυρο.

Αν τυχαίνει να είσαι από τους λίγους μάγκες που έχουν απομείνει σε αυτό τον τόπο μπράβο σου (παιδιά κεράστε το παλικάρι ένα κρασί!) αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία κοιτά μόνο το συμφέρον της, είτε αυτό λέγεται χρήμα, εξουσία, φήμη, "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα" κ.ο.κ.

Και εντάξει όταν αυτό γίνεται συνειδητά το παίρνεις απόφαση, πάμε κατά διαόλου και είμαστε στην τελική ευθεία. Αλλά οι περισσότεροι το κάνουν από καθαρή άγνοια-βλακεία ενώ υπάρχουν κι αυτοί που απλά δεν έχουν άλλη επιλογή (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν).

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, για να πεις ότι έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας, είναι να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Σώζων εαυτόν σωθήτω.
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
– Milt Bryce

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14098
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από fiskilis » 29 Οκτ 2014 22:33

tvmiros έγραψε:Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com γιατί ο άνθρωπος κατευθείαν στέλνει καταγγελία στην διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ευχαριστω για τα κακα σου λογια! ειναι τιμη για μενα να με βριζεις!!
εχω σπουδαιοτερα πραγματα απο το να ασχολουμαι με τον καθε ψεκασμενο!

καλησπερα στην παρεα, καιρο ειχαμε να τα πουμε!

και το SPAM καλα κρατει!!!

ρε παλικαρια την επομενη φορα που θα φανει κανας ψεκασμενος ριχτε φωνη!!!!!


αααααα τωρα το θυμηθηκα, ο τυπος ειναι που με πηρε τηλεφωνο και με απειλουσε;;; φυσικα ολα εχουν καταγραφει στο σταθερο καθως λογω της φυσης της εργασιας μου καταγραφω συνεχεια τις κλησεις μου

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από giannis17 » 30 Οκτ 2014 00:41

fisiklis μη μου το χαλάς τώρα. Είμαι σίγουρος πως εσύ κρύβεσαι πίσω από αυτή την πλεκτάνη. Συγκεκριμένα σου έλεγε ο DGeorge πόσο βαριέται και μπήκες στην διαδικασία να φτιάξεις fake account να συκοφαντήσεις τον εαυτό σου για να ξεδώσει.

Έλα πες την αλήθεια δεν θα σε παρεξηγήσουμε! :D
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
– Milt Bryce

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14098
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από fiskilis » 30 Οκτ 2014 09:02

giannis17 έγραψε:fisiklis μη μου το χαλάς τώρα. Είμαι σίγουρος πως εσύ κρύβεσαι πίσω από αυτή την πλεκτάνη. Συγκεκριμένα σου έλεγε ο DGeorge πόσο βαριέται και μπήκες στην διαδικασία να φτιάξεις fake account να συκοφαντήσεις τον εαυτό σου για να ξεδώσει.

Έλα πες την αλήθεια δεν θα σε παρεξηγήσουμε! :D
τελικα you are γατα με πεταλα!!

πανω που ειπαμε να κανουμε μια τρολια να περασει η ωρα με τσακωσατε με τον δευτερο λογαριασμο! (ελπιζω ο Cordis να μην με σουταρει που εχω 2 λογαριασμους)!!!

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3757
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από DGeorge » 30 Οκτ 2014 10:01

Το φαντάστηκα ότι, τελικά, θα καιγόταν το πελεκούδι.... :lol:
Πολλή Καλημέρα σας γλυκύτατοι αδελφοί συνFreestuffίτες! :D
giannis17 έγραψε:.......Είμαι σίγουρος πως εσύ κρύβεσαι πίσω από αυτή την πλεκτάνη. Συγκεκριμένα σου έλεγε ο DGeorge πόσο βαριέται και μπήκες στην διαδικασία να φτιάξεις fake account να συκοφαντήσεις τον εαυτό σου για να ξεδώσει.......
Μέσα είσαι! Γατο-σκυλοβαριόμουνα κι είπα να ξεσκονίσω την Καθαρεύουσά μου. Είχα να γράψω έτσι από την εποχή του Δελαπόρτα με το ανεκδιήγητο εκείνο Cloud-Λειτουργικό του Σύστημα.
fiskilis έγραψε:.......(ελπιζω ο Cordis να μην με σουταρει που εχω 2 λογαριασμους)!!!.......
Μπαααα! Μην ανησυχείς! Αφ' ενός έχει αποδείξει, πως διαθέτει Στομάχι με πολύ μεγάλη Ανοχή. Αφ' ετέρου όλο και κάποια καλή κουβέντα θα του πούμε κι εμείς για σένα. Οπότε... Μην ανησυχείς!

Πάντως, όντως είναι τρελλά-διασκεδαστικά ηλίθιοι κάτι τέτοιοι τύποι....: Πάνε και γράφονται ως μέλη 'στο σπίτι σου', και σε αρχίζουν στον διασυρμό, στο υβρεολόγιο, και στον λίβελο.
Και περιμένουν -άραγε- τι; ....Μιάν απάντηση του τύπου: "Ναι Πασά μου! Όπως ακριβώς τα λες είναι!!"; ........Είναι -ποτέ- δυνατόν;

Ο δε cordis μάλλον βάζει υποψηφιότητα για 'Αγιοσύνη'!!!!
....................Μία ο Δελαπόρτας, μία τούτος εδώ....
Ή βάζει υποψηφιότητα για 'Αγιοσύνη', ή με έχει διορίσει 'σιωπηρά'
doberman Εικόνα στην 'είσοδο' του Forum....
Και πότε-πότε μου 'αφήνει μερικούς'... Έτσι, για να παίζω! :wink:

andreaslll
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2011 04:00

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από andreaslll » 30 Οκτ 2014 10:08

DGeorge έγραψε:Είχα να γράψω έτσι από την εποχή του Δελαπόρτα με το ανεκδιήγητο εκείνο Cloud-Λειτουργικό του Σύστημα.
Ρε σεις, τι λέτε να κάνει αυτή η ψυχή; Μου 'λειψε λέμε...

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3757
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από DGeorge » 30 Οκτ 2014 10:19

Εικόνα

1) Μην σε 'τρώει ο μπίθας σου' για να μάθεις. (Πρέπει να ομολογήσω -ωστόσο- ότι είναι μορφή στο πεντάγραμμο, ο 'καλλιτέχνης')!
2) Ας μην το εκτροχιάσουμε πολύ το Topic (λέω τώρα...).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DGeorge την 30 Οκτ 2014 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Punkis
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: 27 Αύγ 2009 22:45

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από Punkis » 30 Οκτ 2014 15:27

έ ρε γλέντια...
Only Green Day can successfully write a song about masturbation.

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14098
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από fiskilis » 30 Οκτ 2014 22:14

tvmiros έγραψε:Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com γιατί ο άνθρωπος κατευθείαν στέλνει καταγγελία στην διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Μάθε κάτι όσο δεν είναι αργά γιατί θα σε κοροϊδεύουν μέχρι και παρδαλές κατσίκες !
Και ομως ζουμε αναμεσα τους!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3757
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

Μην κάνετε λάθος και στείλετε email στον fiskilis@gmail.com !

Δημοσίευση από DGeorge » 31 Οκτ 2014 08:45

Μα πώς κάνεις έτσι κι εσύ βρε fiskilis;
Αντί να χαίρεσαι, και να επιβραβεύεις, που η ανακύκλωση των 'ληγμένων' 'πάει σύννεφο',
Εικόνα__________όλο στη μουρμούρα, στη γρίνια, και στη μπηχτή σε βρίσκω.... :whistle: :D :whistle: :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρά κι Ανάλαφρα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες