Η Dvs eCommerce Experts & Valueright στην Web World Expo 2014

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα και διάφορα άλλα θέματα.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dvs
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 03 Μάιος 2007 23:59
Τοποθεσία: Χαλκίδα
Επικοινωνία:

Η Dvs eCommerce Experts & Valueright στην Web World Expo 2014

Δημοσίευση από dvs » 07 Οκτ 2014 12:32

Σε συνεργασία με στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των μηχανογραφικών απαιτήσεων μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων προχωρούν η Η Dvs eCommerce Experts, εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος βασισμενο σε CS-Cart και η Value Right, εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

Η συνεργασία αφορά την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας. οι δύο εταιρίες, επιβεβαιώνουν την στρατηγική τους για ανάπτυξη των πωλήσεων των εφαρμογών που αντιπροσωπεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Δίνεται δε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη του άρτια καταρτισμένου προσωπικού τους, πάνω στα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, προκειμένου να παρέχουν σε αυτές συνολική υποστήριξη .

Η Dvs eCommerce Experts και η Value Right με την ευκαιρία της από κοινού συμμετοχής τους στην έκθεση WebWorld Expo , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2014 , θα παρουσιάσουν τις λύσεις τους για το ηλεκτρονικό κατάστημα, την ολοκληρωμένη διαχείριση του back office συστήματος της εταιρείας που διαθέτει ή επιθυμεί να αναπτύξει ηλεκτρονικό κατάστημα και την αυτοματοποιημένη διασύνδεση των δύο συστημάτων μέσω μίας από κοινού αναπτυγμένης εφαρμογής για τη σύνδεση του CS-Cart με το Soft1.

Η WebWorld Expo είναι η μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, πρόσωπο με πρόσωπο, με επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Internet, και πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά στον ίδιο χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας την τοποθεσία αλλα και την προσκληση θα βρείτε στο http://www.cscart.biz/web-world-expo-2014.html

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα & Διάφορες Συζητήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες