Βοήθεια με Sam Broadcaster, όποιος μπορεί

Γενικά θέματα και ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, video και ήχου.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
spyrosspyros
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 08 Απρ 2014 19:29

Βοήθεια με Sam Broadcaster, όποιος μπορεί

Δημοσίευση από spyrosspyros » 08 Απρ 2014 19:43

Καλησπέρα. Πρόσφατα εγκατέστησα το sam broadcaster. Η εγκατάσταση αυτή έγινε για επαγγελματικούς λόγους και δεν υπάρχει η μάλλον απαραίτητη τεχνογνωσία. Το web-radio λειτουργεί 24 ώρες χωρίς εκπομπές. Αυτό σημαίνει ότι απλά έχουμε φτιάξει μια λίστα με 1800 τραγούδια τα οποία θέλαμε να παίζει συνέχεια.

Στην αρχή το πρόβλημα ήταν ότι όταν βάζαμε αυτά τα 1800 τραγούδια στο Queue, μετά από 1 βδομάδα περίπου (που ήταν ο συνολικός χρόνος) τελείωναν. Και αφού το Sam δεν περιέχει το απλό repeat (και λόγω του ότι ουδεμία σχέση είχα με scripts και rotation rules) βρήκα την λύση να ενεργοποιήσω από τα Pal Scripts αυτό που ονομάζεται LoopSong. Οπότε η Queue περιέχει συνέχεια αυτά τα 1800 τραγούδια τα οποία παίζουν συνέχεια.

Τώρα θέλουμε να βάλουμε κάποια ειδησεογραφικά σποτάκια. Και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει για το πως μπορεί να γίνεται αυτόματα. Να πω ότι αυτά τα σποτάκια είναι 3 αρχεία τα οποία μου έρχονται με μειλ κάθε πρωί από τον άνθρωπο που τα επιμελείται. Οπότε θέλω ένα script (φαντάζομαι στο Event Schedule) ώστε αυτόματα να τα τραβάει σε συγκεκριμένες ώρες. Προσπάθησα να το κάνω με το Add Files in Queue. Αλλά είχε δύο προβλήματα:
1) Τα αρχεία που μου στέλνονται τα αποθηκεύω σε συγκεκριμένο directory. Οπότε επέλεξα το Add Directory. Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο τραβούσε μόνο τα 2 από τα 3 αρχεία πυ περιείχε ο φάκελος.
2) Ακόμα και τα 2 που τραβούσε, αφού τα έπαιζε, τα έστελνε πάλι στο τέλος της λίστας (λόγω του LoopSong)..

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια λύση ώστε να παίζουν όλα τα τραγούδια (αυτά τα 1800) όλη την ημέρα (κάνοντας και αυτόματα repeat) αλλά να μπαίνουν κάπως αυτόματα και τα ειδησεογραφικά αρχεία?????

Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μπορούσε να με βοηθήσει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης