Κωδικός σφάλματος 500

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
pitmar
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 29 Σεπ 2012 09:57
Τοποθεσία: 84

Κωδικός σφάλματος 500

Δημοσίευση από pitmar » 30 Αύγ 2013 14:53

"Προέκυψε σφάλμα στον ιστότοπο κατά την ανάκτηση του http://taskylonea.com/. Ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση ή να μην έχει ρυθμιστεί σωστά.
Κωδικός σφάλματος: 500"


Αυτό το μήνυμα βγαίνει σε μια λευκή σελίδα όταν γράφω την διεύθυνση του blog μου. Αυτό έγινε εχτές όταν είχα μπει στο dashboard και έκανα update κάποια plugins (επειδή μου ήρθε ενημέρωση να κάνω update). Με το που έκανα update με έβγαλε έξω κι από τότε μου βγάζει αυτό το μήνυμα με αποτέλεσμα να μην μπορώ καν να δω το blog πόσο μάλλον να μπω στο dashboard για τυχόν ενέργειες που θα χρειαστεί να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα.

Επικοινώνησα με την host εταιρία και μου απάντησε:

"Όσον αφορά το πρόβλημά σας, από πλευράς server δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα. Αυτό μπορείτε να το δείτε κι εσείς ανοίγοντας ένα τυχαίο αρχείο μέσα από το site σας. Για παράδειγμα:

http://taskylonea.com/readme.html

...γεγονός που σημαίνει ότι το πρόβλημα έγκειται στο wordpress. Ρίχνοντας μία ματιά στο error_log, μέσα από το Plesk Control Panel, θα δείτε κι εσείς ότι τα τελευταία λάθη που έχει καταγράψει ο server, είναι στην εξής μορφή:

[Thu Aug 29 18:58:48 2013] [warn] [client 176.92.238.130] mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/www/vhosts/taskylonea.com/httpdocs/wp-content/plugins/blunt-ga/tld/utils.php' (include_path='.:') in /home/www/vhosts/taskylonea.com/httpdocs/wp-content/plugins/blunt-ga/blunt.ga.class.php on line 4

Εάν θέλετε, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε κάποιο plugin με τίτλο "blunt-ga" (αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε). Διαφορετικά, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον προγραμματιστή σας ή στον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας για να σας βοηθήσει παραπάνω, δυστυχώς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Παρακαλούμε όμως, όπως αναλάβετε άμεσα δράση και ενημερώστε μας επειγόντως για τις διενέργειες που ακολουθήσατε, καθότι το πρόβλημα δεν αποκλείεται να οφείλεται και από επίθεση hacking με κάποια πιθανή τρύπα ασφαλείας.

Επίσης, η PHP λειτουργεί κανονικά, όπως παρατηρούμε και από το εξής αρχείο: http://taskylonea.com/test.php"


Σας παρακαλώ, μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε πώς μπορώ να λύσω το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

pitmar
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 29 Σεπ 2012 09:57
Τοποθεσία: 84

Κωδικός σφάλματος 500

Δημοσίευση από pitmar » 30 Αύγ 2013 15:44

Όλα καλά. Λύθηκε το πρόβλημα με την βοήθεια του wordpress.org.

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες