Δυναμικη αποστολη μεδω φορμας

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kwstasEPP
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Μαρ 2012 13:15

Δυναμικη αποστολη μεδω φορμας

Δημοσίευση από kwstasEPP » 24 Μάιος 2013 12:06

Καλσπερα! εχω ενα προβλημα! Εχω ενα project τηλειατρικης στη σχολη μου οπου θα εχω μια βαση δεδομενων και αυτη θα περιεχει εναν ασθενη ο οποιος μαζι με τα στοιχεια του θα εχει αποηκευμενα τα path των καρδιογραφηματων του! Εμεις εχουμε τη σελιδα μας κανονια οπου θα κανουμε μια αναζητηση βαση ενος id και θα κανουμε αναζητηση στη βαση δεδομενων! Αν υπαρχει ο ασθενης θα μας εμφανιζει τα στοιχεια του και απο κατω τα path των καρδιογραφηματων του και διπλα απο το καθε καρδιογραφημα θα εχουμε 2 κουμπια το ενα θα μας κανει plot το καρδιογραφημα και το αλλο θα μας δειχνει απλα σε ενα textarea τα περιεχομενα του. ΕΜΕΝΑ το θεμα μου ειναι στο κουμπι!!! δλδ οταν παταω διπλα απ το καθε καρδιογραφημα το κουμπι να μου κανει το συγκεκριμενο plot ή view!!!
Οριστε ο κωδικας μου:

το html κομματι που υπαρχει η φορμα αναζητησης

<form action="search.php" method="post">
Search: <input type="text" name="term" /><br />
<input type="submit" name="submit" value="Submit" />

</form>


Αναζητείστε τον ασθενή βάση του προσωπικού του ID
Η αναζήτηση θα έχει ως αποτέλεσμα την εύρεση των στοιχείων του ασθενή (αν αυτός υπάρχει) και των ΕCG που έχει ανεβάσει

το php κομματι κομματι που κανει συνδεση με τη βαση και γυριζει τα αποτελεσματα μαζι και τα κουπια Plot View:

<?php
mysql_connect ("localhost", "admin","1234") or die (mysql_error());
mysql_select_db ("om_13");

$term = $_POST['term'];

$sql = mysql_query("select * from patient where idpatient='$term'");



while ($row = mysql_fetch_array($sql)){
echo 'IDpatient: '.$row['idpatient'];
echo '<br/> First Name: '.$row['FName'];
echo '<br/> Last Name: '.$row['LName'];
echo '<br/> AMKA: '.$row['AMKA'];
echo '<br/> Tel: '.$row['Tel'];
echo '<br/> Birth_date: '.$row['Birth_date'];
echo '<br/> doctor_idDoctor: '.$row['Doctor_idDoctor'];
echo '<br/><br/>';


}
$sql1 = mysql_query("select * from ecg_exam where patient_idpatient='$term'");


while ($row1 = mysql_fetch_array($sql1)){
echo 'path: '.$row1['path'];
?>
<form action="index2.php" method="post"><input type="submit" name = "<?php echo $row1['path']; ?>" value = "plot">
</form>
<form action="plot2.php" method="post"><input type="submit" value = "view">
</form>
<?php
echo '<br/><br/>';

}

?>

η σελιδα οπου θα παρει το ορισμα απο τον προηγουμενο κωδικα για να κανει το πλοτ

<?php
//This is the ecg file we want to plot (we give the full file path ON THE SERVER)
//This variable ($file) must be changed to plot different files --- try it !!!
$file = $_POST["$row1['path']"]; //here put SQL statement to identify file path
include 'plot.php'; //include the plot.php file (leave it as is).
?>

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Δυναμικη αποστολη μεδω φορμας

Δημοσίευση από alou » 24 Μάιος 2013 12:53

Οπότε έχεις το plot2.php που θα φτιαχνεις το διάγραμμα και το index2.php που δείχνεις τα περιεχόμενα.

H φόρμα που έχεις μέσα στο while και (θα έπρεπε να) στέλνει κάτι στο plot2.php αυτή τη στιγμή δε στέλνει τίποτα. Θα πρέπει να την κάνεις κάπως έτσι:


Κώδικας: Επιλογή όλων

<form action="plot2.php" method="post">
<input name="filepath" value="<?php echo $row1&#91;'path'&#93;; ?>">
<input type="submit" value = "view">
</form> 
και μετά, στο plot2.php να πάρεις το path και να χρησιμοποιήσεις το graph library που θες:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$file = $_POST&#91;"filepath"&#93;;
include 'plot.php'; 

//kaneis oti kaneis me to arxeio kai tis methodous tou library gia na deikseis to diagramma
?>

kwstasEPP
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Μαρ 2012 13:15

Δυναμικη αποστολη μεδω φορμας

Δημοσίευση από kwstasEPP » 24 Μάιος 2013 14:16

δυστυχως δεν δουλευει ο κωδικας που μου εστειλες! Βασικα τωρα δεν με μεταφερει καν στην αλλη σελιδα οταν πατησω τα κουμπια!

kwstasEPP
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Μαρ 2012 13:15

Δυναμικη αποστολη μεδω φορμας

Δημοσίευση από kwstasEPP » 24 Μάιος 2013 14:28

συγγνωμη! ο κωδικας δουλευει κανονικα!!! ευχαριστω! ειχα ξεχασει να κλεισω ενα input και εκανε τη ζημια!!! σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες