Πρόβλημα με youtube video στο homepage

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
paulospaulou
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 15 Μάιος 2008 22:18

Πρόβλημα με youtube video στο homepage

Δημοσίευση από paulospaulou » 11 Μαρ 2013 19:58

Καλησπέρα,
έχω ένα template που στην home έχω ορίσει να εμφανίζεται ένα lead article και από κάτω άλλα ακόμη 3 articles σε columns(οπότε πολύ μικρότερα σε πλάτος). Κάνοντας embed ένα βιντεάκι (πχ Youtube) στο lead article, που έχει μεγάλο πλάτος, εμφανίζεται μια χαρά. Όταν όμως το article παλιώνει και κατέβει κάτω στα columns τότε εννοείται το κείμενο περιορίζεται σε χώρο όμως το video εμφανίζεται πάλι ολόκληρο με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει τα άλλα. Δεν ξέρω πως λύνεται το θέμα. Το μόνο που σκέφτηκα είναι ίσως κάποιο extension που να κάνει αυτόματα thumbnails και των video. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ή κάποιον τρόπο ώστε τα Video στην Home να εμφανίζονται μόνο στο lead artcle.

Αν γνωρίζετε κάτι θα με βοηθήσετε πολύ. Ευχαριστώ.

paulospaulou
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 15 Μάιος 2008 22:18

Πρόβλημα με youtube video στο homepage

Δημοσίευση από paulospaulou » 14 Μαρ 2013 18:35

σκέφτηκα να βάλω lightbox στα video που θα εμφανίζονται στο homepage οπότε έκανα install το videobox και λειτουργούσε μια χαρά. Δεν χρειάζεται να πιάνει τον όγκο που έπιανε εννοείταθι. Όμως προς απογοήτευση μου υπάρχει κάποια ασυμβατότητα προφανώς με το widgetkit που έχω στο site. Γιατί όποτε κάνω enable Το plugin videobox το widgetkit δεν λειτουργεί. Έστειλα και στον δημιουργό του videobox γιατί είδα ότι και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα. Αλλά δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση. Έχει κανείς ιδέα;

paulospaulou
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 15 Μάιος 2008 22:18

Πρόβλημα με youtube video στο homepage

Δημοσίευση από paulospaulou » 19 Μαρ 2013 18:40

τελικά το έλυσα το θέμα... Το γράφω εδώ σε περίπτωση που έχει κανείς στο μέλλον το ίδιο πρόβλημα. Επειδή το widgetkit εισάγει την βιβλιοθήκη jquery αλλά και το videobox κάνει το ίδιο γινόταν κάποιο conflict έλυσα λοιπόν το θέμα βάζοντας ένα plugin easy jquery που αγνοεί όλα τα προηγούμενα και εισάγει μία jquery για ολό το site. Για τα τελευταία δεν είμαι ακριβώς σίγουρος πως ακριβώς συμβαίνουν αλλά η αλήθεια είναι ότι το θέμα μου λύθηκε σίγουρα με αυτό το plugin και έτσι λειτουργούν τώρα και τα δύο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες