Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Εκφράστε την επιχειρηματική σας πλευρά. Μοιραστείτε την εμπειρία σας ή/και τα σχόλιά σας σχετικά με την οργάνωση μιας on-line επιχείρησης. Παρακαλώ όχι διαφημίσεις εδώ!

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση

Με ποιον τρόπο μπορείτε να συνεισφέρετε στην καμπάνια;

Με δωρεά (έχω κάνει).
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκέφτομαι να κάνω δωρεά.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Με share στα Social Media.
1
10%
Δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσω - είμαι αντίθετος/η.
9
90%
 
Σύνολο ψήφων: 10

kapoios001
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 17 Φεβ 2011 12:26

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από kapoios001 » 21 Δεκ 2012 23:44

Πολλές φορές όταν αγοράζουμε online ή σε καταστήματα αναρωτιόμαστε αν το συγκεκριμένο προϊόν κοστίζει πραγματικά τόσο πολύ! Η απάντηση είναι μάλλον όχι, καθώς τα καταστήματα τείνουν να υπερκοστολογούν τα προϊόντα με σκοπό την μεγιστοποίηση των κερδών τους.

Οι μεγάλες εταιρείες κινούν τα νήματα διότι έχουν την οικονομική δύναμη να το κάνουν και ορίζουν άδικες τιμές - ειδικά στα προϊόντα με υψηλή ζήτηση. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι' αυτό:

- Θα δημιουργήσουμε μία νόμιμη εταιρεία,
- Θα πουλάμε αγαθά από τα eshop που οι web developers & οι γραφίστες θα φτιάξουν,
- Θα αγοράζουμε ποιοτικά προϊόντα από εμπόρους χονδρικής,
- Θα προσφέρουμε ευρεία γκάμα προϊόντων: από παιδικά παιχνίδια μέχρι σχεδόν τα πάντα!
- Πάντα θα πουλάμε σχεδόν σε τιμές χονδρικής ώστε να βεβαιωθούμε ότι ακόμα και άτομα / οικογένειες με οικονομικά προβλήματα θα μπορούν να αγοράσουν αυτό που τους χρειάζεται και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι!

Ο σκοπός μας δεν είναι να αποκτήσουμε τεράστιο κέρδος από αυτό, παρόλα αυτά πρέπει να πληρώνουμε τους λογαριασμούς για: hosting, domain, αποθήκη, λογιστές, internet, τηλέφωνο, ενοίκιο, διαφημίσεις, προσωπικό, φόροι κλπ.

Τι χρειαζόμαστε και τι θα λάβετε:
Για να το ολοκληρώσουμε αυτό χρειαζόμαστε 50 χιλιάδες λίρες Αγγλίας ώστε να ολοκληρωθεί όλη η αποθήκη και να αγοραστούν τα προϊόντα και να καλυφθούν τα έξοδα για να μοιραστεί η χαρά σε όλο τον κόσμο!

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να ξεκινήσουμε κάνοντας μια δωρεά. Ως ευχαριστώ θα λάβετε κάποια προνόμια (ανάλογα με το ποσό δωρεάς):
- Το όνομά σας στις ιστοσελίδες μας και δημόσιο 'ευχαριστώ' στο Facebook
- 10% έκπτωση σε όλα τα αγαθά
- Η εταιρεία ή το όνομά σας θα δημοσιευτεί στην ειδική σελίδα 'Δωρητών' του site μας για πάντα (μαζί με το URL σας).
- Αν είστε έμπορος χονδρικής θα χαρούμε πάρα πολύ να συζητήσουμε την πιθανότητα να αγοράζουμε προϊόντα από εσάς και να τα προωθούμε μέσω των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων.

Τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής:
Έχουμε το business plan μας έτοιμο και έχουμε προσλάβει επαγγελματία λογιστή! Επίσης έχουμε μία αφοσιωμένη ομάδα προγραμματιστών & γραφιστών να δουλεύουν στα eshop site πολλές ώρες την ημέρα.

Θα έχουμε πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες με σκοπό να επιτύχουμε Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης και θα έχουμε διάφορα domain στην κατοχή μας για τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα και από το καθένα θα πουλάμε συγκεκριμένα αντικείμενα ανάλογα με το domain (π.χ. baby toys).

Έχουμε ήδη στην κατοχή μας μια σειρά από domain και έχουμε πληρώσει τους πρώτους λογαριασμούς hosting ώστε να επιτρέψουμε στους developers & τους γραφίστες να υλοποιήσουν τα site.

Ένα άλλο εξαιρετικό βήμα είναι ότι έχουμε στα χέρια μας μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ λίστα ποιοτικών προμηθευτών και θα έρθουμε σε επαφή με κάθε ένα απ' αυτούς μόλις ιδρυθεί η εταιρεία.

Το αντίκτυπο:

Βοηθώντας μας να ξεκινήσουμε την επιχείριση θα έχετε κάνει μία τεράστια θετική αλλαγή στον κόσμο:
- Γονείς απ' όλο τον κόσμο θα μπορούν να αγοράζουν παιχνίδια & ότι άλλο χρειάζεται ένα μωρό.
- Άτομα ή οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να αντικαταστήσουν παλιά έπιπλα και να ανανεώσουν το σπίτι ή να το εξοπλίσουν καλύτερα.
- Νέοι επιχειρηματίες θα έχουν την δυνατότητα να εξοπλίσουν τα γραφεία τους και να κάνουν το επιχειρηματικό τους όνειρο πραγματικότητα.

Μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα για τους ανθρώπους με τη βοήθειά σας!

Άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε:
- Κάντε δωρεά όσο μπορείτε - κάθε λεπτό μετράει! Ας δείξουμε την δύναμη του πλήθους!
- Πείτε το σε όλους και κάντε θόρυβο γύρω απ' αυτό! Μοιραστείτε την καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχετε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία share του Freestuff.gr!

Μπορείτε να δείτε τα προνόμια που θα αποκτήσετε αναλυτικά (Αγγλικά) σε αυτή τη σελίδα: http://igg.me/p/300813/x/1972863 και να κάνετε τη συνεισφορά σας για ένα πιο προσιτό κόσμο αγορών σε όλους!

Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας και την υποστήριξή σας! Θα χαρώ πολύ αν κάποιος από σας θέλει να μπει ενεργά σε αυτό το project και να γίνουμε συνεργάτες σε αυτή την επιχείριση και να αγοράσει μετοχές ή να αγοράζουμε εμείς τα προϊόντα του!

Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το θέμα στο Freestuff.gr για να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις της καμπάνιας! Ας είστε όλοι καλά και κάντε κουράγιο όσο δύσκολοι και αν είναι οι καιροί εμείς θα τα καταφέρουμε!

Μην ξεχνάτε: Όταν χρειάζεστε βοήθεια μην ξεχνάτε να την ζητάτε όπως κάνουμε και εμείς μέσω του Freestuff!

andreaslll
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2011 04:00

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από andreaslll » 22 Δεκ 2012 12:33

Διακρίνω ένα πρόβλημα. Θα αγοράζετε λέτε από εμπόρους χονδρικής. Μα ακριβώς αυτοί είναι που συνεργάζονται με τις εταιρείες και δημιουργούν καρτέλ, ελέγχοντας την αγορά. Τι ακριβώς καινοτόμο έχει η ιδέα σας;

Μου φαίνεται πως πάτε να φτιάξετε το νέο άμαζον, αλλά δεν παίζει να το ανταγωνιστείτε ούτε στο ελάχιστο. Γιατί; Μα γιατί είναι το άμαζον, αν εσείς μαζέψετε 100 χιλιάρικα, αυτοί έχουν ήδη εκατομμύρια και τεράστια δύναμη.

Αυτό πάλι με τα πολλά domains πως το σκεφτήκατε; Πως θα καταφέρετε να χτίσετε ένα δυνατό brand;

kapoios001
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 17 Φεβ 2011 12:26

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από kapoios001 » 22 Δεκ 2012 15:33

Άλλο οι έμποροι χονδρικής και άλλο οι έμποροι λιανικής. Εμείς όπως κάθε επιχείριση θα αγοράσουμε από εμπόρους χονδρικής. Η διαφορά είναι ότι θα πουλάμε τα προϊόντα πολύ κοντά στην τιμή που το αγοράσαμε (μικρό κέρδος για εμάς και χαμηλότερη τιμή για τους καταναλωτές).

Για παράδειγμα ένα παιχνίδια Pro Evolution Soccer 2012 στο bestprices.gr κάνει από 35 μέχρι 80 ευρώ. Οι έμποροι το δίνουν 14 ευρώ. Αν το πουλάμε 20 ευρώ δεν θα είναι πιο φθηνό από όλους τους άλλους και δεν θα μπορούν να το αγοράσουν περισσότεροι;

Γιατί να μην μπορέσουν οι γονείς να κάνουν ένα δώρο που θέλει το παιδί τους; Αυτό είναι ένα παράδειγμα - υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις ακόμα που θα επωφεληθούν από αυτή την ενέργεια.

Όπως ανέφερα και στο αρχικό μήνυμα οι μεγάλες εταιρείες κινούν τα νήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλες επιχειρήσεις. Μια επιχείριση είναι εύκολο να γίνει γνωστό ειδικά όταν έχει ποιοτικές υπηρεσίες και σε προσιτές τιμές.

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σας!

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27647
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από cordis » 22 Δεκ 2012 16:41

αυτό που λέει ο andreaslll, είναι πως την μεγαλύτερη μάστιγα της αγοράς, τον έμπορο χονδρικής, τον έχετε μέσα στον κύκλο σας.

μόνο εάν συνδεθείς με τον παραγωγό θα έχεις χαμηλή τιμή.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
free3yourmind
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 654
Εγγραφή: 29 Μάιος 2008 01:40
Τοποθεσία: Minsk, Belarus
Επικοινωνία:

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από free3yourmind » 22 Δεκ 2012 17:13

Η δωρεα δεν καταλαβα που κολαει??? εταιρεια ειστε που πατε να βγαλετε κερδος - το οτι θελετε να βγαλετε λιγοτερο απο τους αλλους δεν σας κανει ΜΚΟ να ζητατε και δωρεες
Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
http://www.traveling.gr

kapoios001
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 17 Φεβ 2011 12:26

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από kapoios001 » 22 Δεκ 2012 21:26

Ουσιαστικά η λίστα που έχουμε στα χέρια μας είναι με πολλούς παραγωγούς που τα πουλάμε όμως μόνο σε εταιρείες, οπότε θα είναι σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το project είναι ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να βγάλουν κέρδος και να επενδύσουν. Με κάθε δωρεά παίρνει ο κόσμος ως αντάλλαγμα κάτι. Αν θέλετε δείτε στη σελίδα παρουσίασης πιο αναλυτικά.

Άβαταρ μέλους
Amaddor
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 28 Αύγ 2007 02:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από Amaddor » 23 Δεκ 2012 03:04

ggirtsou απο τα γραφόμενα αντιλαμβάνομαι οτι έχετε φοβερό know-how. Απορώ πως δεν το σκέφτηκε κάποιος άλλος. Δεν φοβάστε μη σας κλέψουν την ιδεα τωρα που το δημοσίευσες εδώ;

kapoios001
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 17 Φεβ 2011 12:26

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από kapoios001 » 23 Δεκ 2012 16:09

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας. Για την ακρίβεια η δωρεά που θα κάνει ο κόσμος είναι σαν μια μικρή επένδυση καθώς θα πάρουν κάτι ως αντάλλαγμα.

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από billt » 23 Δεκ 2012 19:36

Καλησπέρα, με 50000 λίρες παίρνει κανείς το 10% της εταιρίας σας. Δεν είναι λίγο υπερβολικό να ξεκινάς με μια κεφαλαιοποίηση 500.000 Λιρών, ενώ όπως λες χρειάζεσαι 50000 για το ξεκίνημα?

Γιατί δεν ορίζετε μια κεφαλαιοποίηση 100.000 Λιρών (500 μετοχές) να κρατήσετε το 50% και να διαθέσετε τις υπόλοιπες 250 μετοχές προς 200 Λίρες η μια σε υποψήφιους επενδυτές.

Δεν είναι ΜΚΟ αλλά επιχείρηση, επομένως απευθύνεσαι σε επενδυτές και όχι σε ευεργέτες

Άβαταρ μέλους
alexisitsios
Δημοσιεύσεις: 447
Εγγραφή: 02 Ιαν 2012 21:37

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από alexisitsios » 23 Δεκ 2012 20:43

απ όσο ξέρω, η αποθήκη της media markt (το εμπόρευμα της) κόστισε 18 εκ. για να γίνει. Με 50.000 μπορείς να κάνεις ένα (ίσως και δεύτερο) περίπτερο - α :P

Άβαταρ μέλους
skapator
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 23 Μαρ 2012 19:55
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από skapator » 23 Δεκ 2012 20:46

απο τα καλυτερα αστεία του 2012
ουγκαγκαμπουμ μπουμ χικ καπαγκουμ μπιρλιγκαγκα τελεία τζί άρ.

Άβαταρ μέλους
viktoras
Δημοσιεύσεις: 963
Εγγραφή: 05 Απρ 2001 03:00
Τοποθεσία: Γαλάτσι, Αθήνα
Επικοινωνία:

Online Αγορές Για Κάθε Budget - Business Startup

Δημοσίευση από viktoras » 26 Δεκ 2012 14:58

Δεν ξέρω τι business plan έχετε υλοποιήσει, αλλά μόνο από ένα παράδειγμα που αναφέρθηκε ( για το PES ως παιχνίδι ) μάλλον έχετε ξεχάσει πολλούς παράγοντες.

Γιατί ειδικά στα παιχνίδια υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος. Στην καλύτερη να μπορείτε να "κοντράρετε" το πιο φθηνό μαγαζί, μόνο που το πιο φθηνό μαγαζί ή αλυσίδα συνάπτει συμφωνίες για μεγάλο στοκ, ρίχνοντας την τιμή συνολικά κατά μερικά ευρώ. Χωρίς κεφάλαια από πίσω τι στοκ θα μπορείτε να αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές;

Να συμφωνήσω με ότι λέει και ο andreaslll - αντί να δημιουργήσετε ένα brand name θα έχετε διαφορετικά shops για κάθε κατηγορία ή ομάδα κατηγοριών;
<?="Hello Freestuff";?>
Quality hosting by Cityhost

Απάντηση

Επιστροφή στο “Η Επιχείρηση”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης