Αναζήτηση εργασίας ως Προγραμματιστής ή Ηλεκτρονικός

Ψάχνετε για δουλειά; Καταχωρήστε το βιογραφικό σας εδώ.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
gmor
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 08 Σεπ 2012 09:31

Αναζήτηση εργασίας ως Προγραμματιστής ή Ηλεκτρονικός

Δημοσίευση από gmor » 10 Σεπ 2012 15:47

Καλησπέρα,
Είμαι κάτοχος πτυχίου MEng Electronics & S/W Engineering της αλλοδαπής. Έχω εργαστεί ως Προγραμματιστής/Αναλυτής για πάνω από 5 χρόνια και έχω ασχοληθεί και με firmware για custom συσκευή διαχείρισης στόλου. Αναζητώ εργασία ως Προγραμματιστής desktop εφαρμογών ή ως Ηλεκτρονικός (σε Entry level σε τέτοια περίπτωση).

Εμπειρία σε θέματα προγραμματισμού/IT:
C#,VB.net,Mono,C/C++, ASP.net, Java (basic lvl),Python (basic), Perl (basic)
MapWindow
Custom controls σε .net
Sockets
SQL (MSSQL Server, SQLite, MS Access, MySQL)
Eclipse
RS-232, TCP/IP Modbus
Εμπειρία σε C/Assembly για (8051,ARM7,80x86,Z80)
Εμπειρία σε C για AVR
Linux

Ηλεκτρονικά:
γενικά αναλογικά & ψηφιακά, σχεδίαση με uControllers, VHDL, FPGAs, PCB Eagle, Proteus, εμπειρία από το πανεπιστήμιο σε εργαλεία της Cadence (NCVHDL, Virtuoso, Silicon Ensemble)

Σε θέματα προγραμματισμού με ενδιαφέρει η επικοινωνία εφαρμογών με εξωτερικές συσκευές, η διασύνδεση τους με βάσεις δεδομένων κτλ κτλ. Στα άμεσα σχέδια μου είναι να σχεδιάσω και ένα custom board με κάποιον uController που να έχει USB συνδεσιμότητα ώστε να πειραματιστώ με την libusb. Ως ηλεκτρονικός δεν έχω άλλη εμπειρία εκτός από την πανεπιστημιακή και τα προσωπικά μου smallish projects (είναι και ακριβό hobby). Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις συνεργασίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, βιογραφικό κτλ παρακαλώ αποστείλετε μου προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώ

ΥΓ: Έχω δει τα job postings αλλά τα περισσότερα είναι για web developers και δεν έχω την κατάλληλη αυτοπεποίθηση για τέτοια δουλειά.

gmor
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 08 Σεπ 2012 09:31

Αναζήτηση εργασίας ως Προγραμματιστής ή Ηλεκτρονικός

Δημοσίευση από gmor » 28 Σεπ 2012 10:01

Καλημέρα,
Επειδή βρέθηκε μια θέση εργασίας (λίγο άσχετη με το αντικείμενο μου αλλά με δυνατότητα remote εργασίας) κι επειδή η πληρωμή θα γίνεται από το εξωτερικό, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση που με επιλέξει ο ξένος εργοδότης. Πρέπει να βγάλω μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών; Σε τι ύψος μπορεί να φτάσουν οι μηνιαίες εισφορές σε ΤΕΒΕ; Επειδή θα υπάρχει δοκιμαστική περίοδο, υπάρχει περίπτωση να βρεθώ να πληρώνω και για λεφτά που δεν έλαβα αν δεν με κρατήσουν; Τι άλλο θα έπρεπε να ξέρω;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Εργασίας”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες