Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με την επιστήμη των υπολογιστών και γενικά θέματα γύρω από την εκπαίδευση.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
airman
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 25 Ιουν 2012 12:32

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Δημοσίευση από airman » 28 Ιουν 2012 08:32

Καλησπέρα

Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας, και ακόμα περισσότερο από άτομα που πιθανόν έχουν παρακολουθήσει, για τα σεμινάρια του κέντρου technoplus. Διευκρινίζω εξαρχής πως δεν με ενδιαφέρει καμία πιστοποίηση, βεβαίωση κλπ κλπ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι καθαρά το εκπαιδευτικό κομμάτι. Πώς είναι το επίπεδο, οι εκπαιδευτές, κατά πόσο τηρούν τον περιορισμένο αριθμό ατόμων (μου είπανε max 8 σε κάθε τμήμα) και κυρίως ποιό το επίπεδο των ατόμων που τα παρακολουθούν, αν δηλ. διαθέτουν έστω κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις και κατά συνέπεια δεν αναλώνεται ο χρόνος εκπαίδευσης. Καταλαβαίνω βέβαια πως είναι και θέμα τύχης από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ελάχιστα για την επιλογή. Ούτε εγώ βέβαια διαθετω προχωρημένες γνώσεις, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι του να σκάνε άτομα που δεν ξέρουν να ανοίξουν τον υπολογιστή και ψάχνουν κατευθείαν το κάτι παραπάνω υπάρχει τεράστιο κενό.

Τέλος πάντων, γενικά πιστεύετε ότι αξίζει? Μη βιαστείτε να μου πείτε περί διαβάσματος, online εκπαίδευσης κλπ. Αυτά τα κάνω ήδη, απλά ψάχνω κάτι για πιο γρήγορα, που να έχει αποτέλεσμα και να σε φτάνει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο γιατί πραγματικά ο χρόνος είναι πολύ πολύ περιορισμένος.

Αν έχει σημασία ενδιαφέρομαι για τα σεμινάρια joomla της technoplus

andreaslll
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2011 04:00

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Δημοσίευση από andreaslll » 28 Ιουν 2012 12:49

Σκέψη 1η) Αν κάποιος έχει ένα καλό επίπεδο, σχεδόν σίγουρα θα στραφεί στα πολύ καλά online σχολεία ή resources και δεν θα χάσει χρόνο και χρήμα σε σεμινάρια κλπ.

Σκέψη 2η) Ο όγκος των γνώσεων που πρέπει να αποκτήσεις για να πεις ότι έμαθες το joomla είναι τόσο μεγάλος που κανένα σεμινάριο δε μπορεί να στις δώσει. Ούτως ή άλλως πρέπει να στρωθείς μετά στα online σχολεία.

Σκέψη 3η) Δεν ανέφερες ότι υπάρχει κάποιο κριτήριο επιλογής για να μπεις στο σεμινάριο, πχ κάποιο προαπαιτούμενο σεμινάριο κλπ. Δηλαδή μπορεί να το παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε διαθέτει τα χρήματα.

Σκέψη 4η) Πιθανολογώ ότι είσαι κι εσύ αρκετά αρχάριος (δεν το λέω για να σε προσβάλλω βέβαια). Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις τις προαπαιτούμενες γνώσεις πριν πας εκεί, αλλιώς θα έχεις κάνει αυτό που δεν θέλεις να κάνουν οι άλλοι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ημερίδες, Σεμινάρια & Θέματα Εκπαίδευσης”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης