TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Ψάχνετε να βρείτε συνεργάτες ή επενδυτές για κάποιο project σας; Αυτή η περιοχή είναι για εσάς. Έχετε όλα τα στοιχεία του project σας έτοιμα, γιατί θα σας τα ζητήσουν.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
georgegeorge
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 30 Οκτ 2009 23:45

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από georgegeorge » 22 Φεβ 2012 02:13

Άρθρο του Ηλια Mαγκλινη όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012.Είναι νέοι, ανήσυχοι και δημιουργικοί. Εχουν ιδέες για να κάνουν πράγματα, αλλά διστάζουν. Πώς από τη θεωρία να περάσουν στην πράξη; Ποια Ελλάδα θα υποστηρίξει την επιχειρηματική τους ροπή και θα ενθαρρύνει τις ιδέες τους; Οπότε, είτε καταφεύγουν στο εξωτερικό είτε «βολεύονται» με κάτι πιο συμβατικό. Συνηθισμένη και γνώριμη κατάσταση, γι’ αυτό και ο φορέας ΤEDxAcademy ανέλαβε μια πρωτοβουλία που έχει στόχο την υποστήριξη τέτοιων ομάδων με ιδέες πάνω στο επιχειρείν και την ενίσχυσή τους, ώστε αυτές οι ιδέες να γίνουν πραγματικότητα.

Μεθαύριο Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, ώρα δώδεκα το μεσημέρι, στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1) θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση του σχετικού προγράμματος «Rising Stars», πλατφόρμα επιχειρηματικότητας και ανταλλαγής ιδεών, γνώσεων και πρακτικών, μεταξύ επιστημόνων, επιχειρηματιών, φοιτητών και αγροτών, με στόχο οι ιδέες να γίνουν επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την κ. Νίκη Συροπούλου, curator της TEDxAcademy, «ήδη έχουμε τρεις επενδυτικές εταιρείες από το εξωτερικό που θέλουν να στηρίξουν την πρωτοβουλία, πολλές εταιρείες από την Ελλάδα και πάνω από 30 στελέχη εταιρειών και επιχειρηματίες που έχουν συνταχθεί να βοηθήσουν εθελοντικά».

Ποια είναι η διαδικασία που μπορεί να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι; Εφόσον έχουν μια ιδέα που πιστεύουν ότι αποτελεί επιχειρηματική πρόκληση, την καταθέτουν διαδικτυακά, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο www.tedxacademy.com, περιγράφοντας αυτή την ιδέα (η συμμετοχή είναι δωρεάν). Μέσα σε μερικές εβδομάδες, οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίζουν αν η ιδέα τους έχει επιλεγεί για το πρόγραμμα «Rising Stars». Η οργανωτική επιτροπή επιλέγει έως δέκα ιδέες-ομάδες τον χρόνο και οι αιτήσεις γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε τέσσερις κύκλους.

Επί έναν ολόκληρο χρόνο, ειδικά στελέχη (οι λεγόμενοι «μέντορες» της TEDxAcademy) θα καθοδηγούν τις ομάδες αυτές σε όλους τους τομείς (στρατηγική, νομικά, οικονομικά, τεχνολογία, στρατηγικό marketing, βιομηχανικός σχεδιασμός, τουρισμός, γεωργία κ.ά.). Εχοντας αυτή την υποστήριξη, η εκάστοτε ομάδα ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο business plan, αυξάνοντας τις πιθανότητες χρηματοδότησης του πρότζεκτ. Επίσης, μία φορά τον μήνα, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε συναντήσεις στο Μουσείο Μπενάκη με επαγγελματίες απ’ όλους τους τομείς. Τελικός σκοπός; Το «Rising Stars» να εξασφαλίσει μια συνάντηση στην οποία θα παρουσιάσουν το business plan τους σε πιθανούς επενδυτές.Ομαδική δουλειά

«Προσανατολιζόμαστε σε ομάδες και όχι σε άτομα που έχουν ιδέες», λέει η κ. Συροπούλου. «Αν εμφανιστεί ένα μεμονωμένο άτομο με μια καλή επιχειρηματική ιδέα, θα το προτρέψουμε να βρει συνεργάτες και να δημιουργήσει μια ομάδα. Οι καλύτερες ιδέες προκύπτουν μέσα από την ομαδική δουλειά, το λεγόμενο brainstorming. Εμείς, από την πλευρά μας, εξετάζουμε τις ιδέες που κατατίθενται με σκοπό να υποστηρίξουμε εκείνες που διαθέτουν τη δυναμική ώστε να γίνουν πραγματικότητα και, φυσικά, εκείνες μέσα από τις οποίες έχουμε κι εμείς τη δυνατότητα να βοηθήσουμε. Κι όχι μόνο συμβουλευτικά, αλλά να βρούμε χρηματοδότηση. Αλλά ακόμα και στις ομάδες εκείνες που δεν μπορούν να προχωρήσουν οι ιδέες τους, θα εξηγήσουμε επακριβώς τους λόγους, διότι δεν θα σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μια κακή ιδέα. Το βασικό είναι αυτές οι ιδέες να έχουν, επιχειρηματικά μιλώντας, κάτι το ρεαλιστικό και ταυτόχρονα κάτι πολύ ξεχωριστό.

» Μπορεί να συμβεί και το εξής: να μας έρθει μια ομάδα με μια όχι και τόσο ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά που η ίδια η ομάδα να έχει μια δυναμική. Θα προσπαθήσουμε να την προσανατολίσουμε ώστε να μεταστρέψει κάπως αυτή την ιδέα. Δεν θέλουμε να βραβεύσουμε τους πιο καινοτόμους, αλλά να δημιουργήσουμε ένα επιχειρηματικό "οικοσύστημα" και να ωθήσουμε τους νέους να βγουν προς τα έξω. Μέσα και από την υπερπροστασία της οικογένειας, γίναμε κοινωνία συντηρητική, που δεν παίρνει πρωτοβουλίες εύκολα. Εχουμε τρομακτικό έλλειμμα στην κουλτούρα της ομαδικής δουλειάς. Αυτή τη νοοτροπία θέλουμε σιγά σιγά να την αλλάξουμε. Να δημιουργηθεί το tinkering και εδώ: πώς από τον πειραματισμό καταλήγει κανείς σε κάτι καινούργιο».

Το «Rising Stars» τώρα ξεκινάει. Εχουν όμως ήδη κατατεθεί αιτήσεις; «Ξέρετε, ο κόσμος φοβάται και δεν μας προσεγγίζει μέσω της ιστοσελίδας, αλλά μέσω γνωστών. Δεν πιστεύουν ότι συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα θα υπάρξει αποτέλεσμα. Πιστεύουν ότι μόνον μέσω προσωπικής σχέσης θα γίνει κάτι. Αλλη μια νοοτροπία που θέλουμε να αλλάξει κάποια στιγμή».
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

apostolos_k
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 07 Αύγ 2009 18:36
Επικοινωνία:

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από apostolos_k » 22 Φεβ 2012 11:28

Γενικότερα είναι πολύ καλές ΟΛΕΣ οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αφορούν τα online startups (και όχι μόνον) και τις καινοτομίες την δεδομένη δύσκολη στιγμή…

Αν και δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τα TEDxAcademy μου έκανε θετικότατη εντύπωση το «Προσανατολιζόμαστε σε ομάδες και όχι σε άτομα που έχουν ιδέες»

Εάν πράγματι είναι εκεί (στην συλλογικότητα, ομαδικότητα) εστιασμένη η όλη λειτουργία της πρωτοβουλίας είναι άξια συγχαρητηρίων, αλλά δυστυχώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια…

Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό σε online κολοσσούς ή μεταφέρουν τις online εταιρίες τους ή τις καινοτόμες ιδέες τους στο εξωτερικό … γιατί στο εσωτερικό...

Επίσης να παρατηρήσω , κατά την ταπεινή μου γνώμη… ότι θα πρέπει να προστεθεί και ή ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και η στόχευση στο εξωτερικό, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε ΠΟΤΕ τόσα χρόνια στο online business (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων – ατόμων και όχι συνόλων) …

Εύχομαι πραγματικά να «λειτουργήσουν» και να δώσουν αποτελέσματα όλες μα όλες οι τέτοιου είδους προσπάθειες και να γίνει μια νέα αρχή… από το online business που είναι πιο αποδοτικό, γίνεται εύκολα εξωστρεφές και κυριότερα είναι πολύ πιο ΓΡΗΓΟΡΟ!

Sophi
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 23 Φεβ 2012 01:43

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από Sophi » 23 Φεβ 2012 02:05

Έχω δεί αρκετά βίντεο στο ΤΕD, δε λέω καλές οι ιδέες αλλά τελευταία μου μοιάζει σαν να έχει καταντήσει ένα μέρος όπου πάει ο εκάστοτε επιχειρηματίας για να πεί κάτι για την επιχείρηση του βαφτίζοντας το έξυπνο, νέο, καινοτόμο κ.τ.λ. παρομοίως και πολλοί επιστήμονες, καλλιτέχνες φάινεται να ακολουθούν τον ίδιο τρόπο που έμενα περισσότερο μου κάνει σαν ένα είδος αυτοδιαφήμισης ..πείτε με υπερβολικά αλλά είτε κάποιες φορές, είτε βλέπω βίντεο μιας εταιρείας marketing, είτε το ted, ένα και το αυτό μου μοιάζει.

Παρεμπιπτόντως στην Ελλάδα σήμερα νομίζω ότι περισσεύουν οι ιδέες, χρήμα δεν υπάρχει και σχέδιο ανάπτυξης ουδέν στον ορίζοντας. Οπότε αυτό το σλόγκαν πέιτε μας τις ιδέες σας να σας βοηθήσουμε λίγο παρωχημένο καταντάει πιά σήμερα, όποιος θέλει να μας βοηθήσει ας το κάνει πια με πράξεις. Εδώ μας καραυφεσάρανε και μείς θα μιλάμε για ιδέες..... ;

georgegeorge
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 30 Οκτ 2009 23:45

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από georgegeorge » 23 Φεβ 2012 22:38

Sophi έγραψε: Παρεμπιπτόντως στην Ελλάδα σήμερα νομίζω ότι περισσεύουν οι ιδέες, χρήμα δεν υπάρχει και σχέδιο ανάπτυξης ουδέν στον ορίζοντας. Οπότε αυτό το σλόγκαν πέιτε μας τις ιδέες σας να σας βοηθήσουμε λίγο παρωχημένο καταντάει πιά σήμερα, όποιος θέλει να μας βοηθήσει ας το κάνει πια με πράξεις. Εδώ μας καραυφεσάρανε και μείς θα μιλάμε για ιδέες..... ;
Μερικες φορες στην ελλαδα χανουμε τα αυτονοητα.
Δεν γινονται θαυματα. Η υλοποιηση μια ιδεας θελει κατα την γνωμη μου οργανωση και επιμονη.
Η πρωτοβουλια αυτη βοηθαει στο να εκτελεστει σωστα το πρωτο βημα.
Ακομη και αν η παρουσιαση που θα γινει στους υποψηφιους επενδυτες αποτυχει, υπαρχει η πρωτη υλη για να παρουσιαστει η ιδεα και παραπερα.
Για να χρηματοδοτησει καποιος μια ιδεα πρεπει πρωτα να την .. μαθει!!!

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27648
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από cordis » 06 Μαρ 2012 12:48

Στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει ότι όταν έχεις μια ιδέα μπορείς να μπεις σε ένα "γκαραζ" και να την υλοποιήσεις. Περιμένουμε τους επενδυτές για να πάρουμε μουράτα γραφεία και να κάνουμε πάρτυ.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

georgegeorge
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 30 Οκτ 2009 23:45

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από georgegeorge » 10 Μαρ 2012 23:26

συμφωνω 100% το"γκαραζ"ειναι οντως πολυ καλυτερο!

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13310
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από EneMe » 11 Μαρ 2012 00:57

Το πρόβλημα συνήθως είναι ότι για να κάνεις μια ιδέα πράξη με την μορφή επιχείρησης, η εφορία δεν σε αφήνει να δουλέψεις στο γκαράζ. Απαιτεί επιχειρηματική έδρα! :-?

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14099
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από fiskilis » 11 Μαρ 2012 04:53

Δεν υπαρχει κανενας λογος να χαλα εδω καποιος το μυαλο του να κανει κατι καινοτομο και να εχει καταστραφει απο την Ελληνικη Κρατικη Νοοτροπια μεσα σε λιγους μηνες

Ας παει εξω οπου αλλου μπορει αν θελει να προκοψει καποιος , εδω τελειωσαμε για τα επομενα 40 χρονια

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27648
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από cordis » 23 Μαρ 2012 23:41

κι όχι μόνο επιχειρηματική έδρα, αλλά και να περάσει και κάποιος βαριεστημένος δημόσιος υπάλληλος για να κάνει αυτοψία!
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

xaris2335
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011 13:32

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από xaris2335 » 14 Σεπ 2012 16:30

καλησπέρα παιδιά αυτό το TEDxAcademy έχει σχέση με αυτό το TED αν ναι τι ακριβώς κάνουν;

xaris2335
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011 13:32

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από xaris2335 » 14 Σεπ 2012 16:41

EneMe έγραψε:Το πρόβλημα συνήθως είναι ότι για να κάνεις μια ιδέα πράξη με την μορφή επιχείρησης, η εφορία δεν σε αφήνει να δουλέψεις στο γκαράζ. Απαιτεί επιχειρηματική έδρα! :-?
Έχεις δίκιο.
βλέπε MAC πρώην APPLE στο γκαράζ του σπιτιού τους ξεκίνησαν την καινοτόμο ιδέα τους.
fiskilis έγραψε:Δεν υπαρχει κανενας λογος να χαλα εδω καποιος το μυαλο του να κανει κατι καινοτομο και να εχει καταστραφει απο την Ελληνικη Κρατικη Νοοτροπια μεσα σε λιγους μηνες

Ας παει εξω οπου αλλου μπορει αν θελει να προκοψει καποιος , εδω τελειωσαμε για τα επομενα 40 χρονια
ΤΣΟΥ εγώ δεν θα φύγω θα μείνω εδώ να το ΠΑΛΕΨΩ οι ΔΗΛΟΙ φεύγουν απο τη χώρα.
Αλλά και πάλι όπου και να πάνε, το καλοκαίρι πάλι Ελλάδα θα γυρίσουν, γιατί πουθενά στο κόσμο δεν υπάρχει χώρα με τόσα πολλά νησιά και τόση ηλιοφάνεια. capish.-

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από korgr » 14 Σεπ 2012 18:35

xaris2335 έγραψε: ΤΣΟΥ εγώ δεν θα φύγω θα μείνω εδώ να το ΠΑΛΕΨΩ οι ΔΗΛΟΙ φεύγουν απο τη χώρα.
+1

andreaslll
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2011 04:00

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από andreaslll » 14 Σεπ 2012 18:58

xaris2335 έγραψε: ΤΣΟΥ εγώ δεν θα φύγω θα μείνω εδώ να το ΠΑΛΕΨΩ οι ΔΗΛΟΙ φεύγουν απο τη χώρα.
Αν είχες 2 παιδιά και ήσουν 2 χρόνια άνεργος, και παράλληλα έκλεινε η επιχείριση που εργαζόταν η γυναίκα σου ενώ της χρώσταγε ήδη 4 μισθούς και την αποζημίωση, θα σε έβλεπα πόσο τολμηρός είσαι και αν θα έφευγες σφεντόνα για Γερμανία που ακούς ότι προσλαμβάνουν στα εργοστάσια εργάτες με το βασικό μισθό.

Όσο για την επιχειρηματικότητα, σε ποια χώρα θα διάλεγες να κάνεις επιχείριση, σε αυτή που οι τράπεζες δίνουν δάνεια σε επιχειρίσεις, ή στην άλλη που δεν δίνουν;

xaris2335
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011 13:32

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από xaris2335 » 14 Σεπ 2012 19:33

andreaslll έγραψε:
xaris2335 έγραψε: ΤΣΟΥ εγώ δεν θα φύγω θα μείνω εδώ να το ΠΑΛΕΨΩ οι ΔΗΛΟΙ φεύγουν απο τη χώρα.
Αν είχες 2 παιδιά και ήσουν 2 χρόνια άνεργος, και παράλληλα έκλεινε η επιχείριση που εργαζόταν η γυναίκα σου ενώ της χρώσταγε ήδη 4 μισθούς και την αποζημίωση, θα σε έβλεπα πόσο τολμηρός είσαι και αν θα έφευγες σφεντόνα για Γερμανία που ακούς ότι προσλαμβάνουν στα εργοστάσια εργάτες με το βασικό μισθό.

Όσο για την επιχειρηματικότητα, σε ποια χώρα θα διάλεγες να κάνεις επιχείριση, σε αυτή που οι τράπεζες δίνουν δάνεια σε επιχειρίσεις, ή στην άλλη που δεν δίνουν;
Φυσικά δεν θα απολογηθώ εγώ για το ότι απέλυσαν τη γυναίκα σου έτσι, κακός αλλά συμβαίνουν αυτά τι να κάνουμε, δεν είναι η μόνη.
Εγώ προσωπικά είμαι παραπάνω απο 2 χρόνια, θα προσπαθήσω να το παλέψω εδώ όσο μπορώ, ακόμη και να κάνω ένα δικό μου μαγαζί - επιχείρηση.

Όσο για το εξωτερικό μην νομίζεις ότι εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, ειδικά στη Γερμανία που άκουσα απο γνωστό μου ότι κάνουν περικοπές απο τους μετανάστες μόνο, "και αυτό για να τους αναγκάσουν να φύγουν απο τη χώρα τους εμμέσως πλην σαφώς, όπως καταλαβαίνεις"

Τώρα για τα δάνεια και τις επιχειρήσεις το κράτος θα πρέπει να ρίξει τη φορολογία για να προσελκύσει επιχειρήσεις, "γιατί νομίζεις έρχεται ο Στέλιος Χατζηιωάννου να ασχοληθεί με το τουρισμό; Επειδή έχει 5% φόρο φυσικά και όχι γιατί ξαφνικά αγάπησε την Ελλάδα."
Επίσης θα πρέπει να μειράσει τις επιδοτήσεις σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υγιής επιχειρήσεις και όχι στα κόμματοσκυλα "όπως έκανε άλλωστε ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΠΡΑΣΙΝΑ"

Και κάτι τελευταίο τα ποσοστά ΑΝΕΡΓΙΑΣ είναι πολύ περισσότερα απο αυτά που παρουσιάζουν τα ΚΟΜΜΑΤΟΚΑΝΑΛΑ και αυτό γιατί παίζουν με τους αριθμούς και συγκεκριμένα με την ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ "έτσι λέγεται"
1 στους 2 είναι άνεργος αυτά..

andreaslll
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2011 04:00

TEDxAcademy Πείτε μας την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε.

Δημοσίευση από andreaslll » 14 Σεπ 2012 19:47

Ευτυχώς στη δική μου περίπτωση, ο ένας από την οικογένεια δουλεύει ακόμη οπότε προς το παρόν δεν παίζει να φύγουμε. Περιέγραψα άλλη γνωστή περίπτωση.

Κι εγώ έχω ιδέα για επιχείριση, όλος ο κόσμος έχει ιδέες. Τι να τις κάνεις άμα δεν υπάρχει μετρητό;

Όσο για τη βιομηχανία που έχουν στήσει οι επιτήδειοι για να πηγαίνουν τα παιδάκια και να τους φτιάχνουν τα business plans τάζοντας τους επιτυχημένα startups κλπ, αυτό μόνο θυμό μου προκαλεί. Ακόμη και καθηγητές πανεπιστημίων έχουν στήσει τέτοιες μηχανές και ωθούν τους φοιτητές σε αυτή την κατεύθυνση.

Έχουμε πήξει στους συμβούλους, φέραμε και εισαγόμενους από το tedxacademy γιατί δεν μας έφταναν οι δικοί μας "σύμβουλοι".

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Επενδυτών ή Συνεργατών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες