Load external movie

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Admiral
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 04 Οκτ 2008 17:35

Load external movie

Δημοσίευση από Admiral » 20 Νοέμ 2011 01:49

Εφτιαξα ενα κωδικα ετσι ωστε οταν επιλεγω ενα στοιχειο απο το combobox να μου φορτωνει ενα αρχειο *.swf. Ολα καλα μεχρι την στιγμη που φορτωνει το *.swf. Το προβλημα ειαι οτι δεν ξεφορτονει το παλιο *.swf. Καποιος να βοηθησει??

Ιδου και ο κωδικας:

function change(evt) {
trace(evt.target.selectedItem.label);
}
comboBox.addEventListener("change",this);

var cbListener:Object = new Object();

cbListener.change = function(event_obj:Object) {
trace("Value changed to: "+event_obj.target.selectedItem.data);
if (event_obj.target.selectedItem.data == 2) {

loadMovie("test.swf", 999);
}
};


comboBox.addEventListener("change",cbListener);

Admiral
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 04 Οκτ 2008 17:35

Load external movie

Δημοσίευση από Admiral » 24 Νοέμ 2011 23:14

Κανένας ρε παιδιά??

Τοτε πιος ο λογος δημιουργιας αυτου του site???

Ας μου απαντησει καποιος υπευθυνα.

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

Load external movie

Δημοσίευση από HeRu » 25 Νοέμ 2011 11:11

Φαίνεται σαν να έχεις μπλέξει AS2 και AS3 κώδικα. Το loadMovie είναι function της AS2 που δεν υπάρχει σε στην AS3. Το type declaration :Object δουλεύει μόνο στην AS3.

Αν η loadMovie είναι δικιά σου function, τότε θα πρέπει να ποσταρεις τον κώδικα. Αλλιώς θα πρέπει να διαβάσεις λίγο καλύτερα πως κάνουν load external swf στην AS3.

Admiral
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 04 Οκτ 2008 17:35

Load external movie

Δημοσίευση από Admiral » 25 Νοέμ 2011 11:23

Ο ολος ο κωδικας που εχω ειναι ο παραπανω.

Και δουλευω μονο AS2.

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

Load external movie

Δημοσίευση από HeRu » 25 Νοέμ 2011 14:29

Χμμ, δεν θυμάμαι πολλά από AS2, αλλά υπάρχει μια εντολή unloadMovie. Θα πρέπει να την καλείς πριν το loadMovie με το όνομα του προηγούμενου swf για να το ξεφορτώνει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες