birthdate field....

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
rafinos
Δημοσιεύσεις: 306
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

birthdate field....

Δημοσίευση από rafinos » 05 Νοέμ 2011 15:28

Έχω αυτό...

Εικόνα

γίνεται να μπορώ να βάζω μόνο έγκυρες τιμές;;;
π.χ. στον φεβρουάριο μόνο μέχρι 28 ή 29 αντίστοιχα;;;

ή έστω αν γίνεται να φτιάξω κάτι τέτοιο:

Εικόνα

και σε αυτό αν επιλεχτεί φεβρουάριος να πηγαίνει μέχρι 29....
;;;;;

και επίσης να μην μπορεί να πάει σε έτος μεγαλύτερο του τώρα...

Τώρα θα μου πείτε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω javascript με την οποία δεν ξέρω να δημιουργήσω ούτε μεταβλητή....
Αν η μόνη λύση είναι η javascript μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια βοήθεια ή κάτι συγκεκριμένα για αυτό που ζητάω και όχι γενικά για την javascript;;;;

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

birthdate field....

Δημοσίευση από greekbytes » 05 Νοέμ 2011 16:33

Για php validation δες την checkdate() που θα επιστρέψει false για ημερομηνία τύπου 31/2/1970. Αλλιώς όπως είπες θες και javascript.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

birthdate field....

Δημοσίευση από fafos » 05 Νοέμ 2011 16:47

Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

rafinos
Δημοσιεύσεις: 306
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

birthdate field....

Δημοσίευση από rafinos » 05 Νοέμ 2011 22:22

Ευχαριστώ παιδιά θα τα κοιτάξω αυτά που μου είπατε!!!

Μήπως μπορείτε να μου πείτε και πως μπορώ να περάσω μια ημερομηνία στην mysql σε πεδίο τύπου Date????

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες