Σύγκριση τιμών Web Hosting

Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου από εταιρείες. Η πρόσβαση είναι περιορισμένη μόνο σε εταιρείες.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Σύγκριση τιμών Web Hosting

Δημοσίευση από ThyClub » 09 Σεπ 2011 23:18

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους χρήστες που επισκέπτονται το φόρουμ του Freestuff και έχουν κάποια σχέση με εταιρείες φιλοξενίας ότι έχουμε δημιουργήσει μια υπηρεσία σύγκρισης τιμών πακέτων φιλοξενίας στην διεύθυνση:

http://hosting.seekit.gr

Δημιουργήσαμε ένα μίνι οδηγό σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων ώστε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε καλύτερα τον τρόπο που η υπηρεσία μας δουλεύει.Τα παραδείγματα και οι διευθύνσεις που εμφανίζονται στο παρακάτω κείμενο έχουν επιλεχθεί μόνο για πληροφοριακούς λόγους.

Τι χρειάζεται για να προσθέσω την εταιρία μου;

Το Σύγκριση τιμών web hosting παρέχει όλα τα εργαλεία προς τις εταιρείες για να προσθέσουν, επεξεργαστούν τα πακέτα φιλοξενίας τους καθώς και το προφίλ της εταιρείας. Το μόνο που απαιτείται από την υπηρεσία είναι η εγγραφή μέλους και η εισαγωγή της εταιρίας στην βάση δεδομένων από το ίδιο μέλος.

Αφού ενεργοποιηθεί η εταιρία που έχετε εισάγει, θα λάβετε ένα email που θα σας ενημερώνει ότι η εταιρία σας είναι ενεργή. Από αυτή τη στιγμή και μετά, μπορείτε να προσθέτετε, επεξεργάζεστε ή και να διαγράφετε πακέτα φιλοξενίας μέσα από την περιοχή διαχείρισης των εταιριών.Που θα εμφανίζεται η εταιρία μου και τα πακέτα μου;


Τα πακέτα φιλοξενίας που προσφέρει η εταιρεία σας καθώς και το προφίλ της εταιρείας σας μπορεί να εμφανιστεί σε αρκετά μέρη της υπηρεσίας μας.

Για παράδειγμα:

Συγκριτικό πακέτων φιλοξενίας

Στην κεντρική σελίδα θα εμφανίζονται τα 30 κορυφαία πακέτα φιλοξενίας ανά είδος φιλοξενίας (Shared, Semi Dedicated, VPS, Dedicated) βάση:

1.Τιμή ανά μήνα και
2. ψήφους επισκεπτών

Μπορείτε να δείτε το συγκριτικό με μερικές εταιρίες και πακέτα που έχουν ήδη εισαχθεί στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας στην περιοχή κορυφαία πακέτα.Δημοφιλείς εταιρείες/πακέτα φιλοξενίας

Καθημερινά, κρατιούνται στατιστικά προβολών αλλά και επισκέψεων για κάθε πακέτο φιλοξενίας. Έτσι αμέσως μετά το συγκριτικό των πακέτων θα βρείτε την περιοχή "Εταιρείες Φιλοξενίας" όπου θα εμφανίζονται οι 6 πιο δημοφιλείς εταιρείες βάση των προβολών και επισκέψεων που δέχονται τα πακέτα τους καθώς και την περιοχή "Πακέτα Φιλοξενίας" όπου μπορείτε να δείτε τα πιο δημοφιλή πακέτα φιλοξενίας ξανά βάση του ενδιαφέροντος των χρηστών μας.Μενού Εταιρείες

Όσες εταιρείες έχουν σχέση affiliation με το SeekIt.gr (μέσα από το inhouse affiliate τους ή μέσω ενός affiliate network όπως η linkwise πχ) εμφανίζονται στο drop-down μενού με την ονομασία "Εταιρείες".Περιοχή Εταιρίες

Στην περιοχή εταιρείες εμφανίζονται όλες οι εταιρείες που έχουν εισαχθεί στην υπηρεσία μας ανεξάρτητα αν υπάρχει σχέση affiliate με το SeekIt ή όχι. Εκεί, η εταιρεία σας θα εμφανίζεται σε μικρές περιοχές με το λογότυπο της εταιρείας σας καθώς και μια μικρή περιγραφή (την οποία εσείς θα ορίσετε) αυτής.

Αν κάποιος χρήστης κάνει κλίκ στο όνομα της εταιρείας σας, τότε θα δεί το προφίλ της εταιρείας (Ονομασία, ολόκληρη περιγραφή, διεύθυνση εταιρίας καθώς και το email πωλήσεων) καθώς και τα πακέτα που αυτή προσφέρει.

Παράδειγμα 1Υποστηριζόμενες Τεχνολογίες

Κάποιος χρήστης που θέλει να βρεί πακέτα φιλοξενίας που υποστηρίζουν κάποια τεχνολογία (πχ ASP.NET) μπορεί να βρεί τα πακέτα που προσφέρετε (αν βέβαια τα πακέτα υποστηρίζουν την τεχνολογία αυτή) μέσα από την περιοχή "Τεχνολογίες".

Παράδειγμα 2Λειτουργικά Συστήματα

Δουλεύει παρόμοια με την περιοχή "Τεχνολογίες" που αναφέραμε παραπάνω.

Παράδειγμα 3Αναζήτηση

Όπως αναφέραμε, η υπηρεσία υποστηρίζεται από μια μηχανή αναζήτησης. Έτσι, κάποιος χρήστης θα μπορεί να βρεί το πακέτο που προσφέρει η εταιρεία σας και από εκεί.

Παράδειγμα για την αναζήτηση "FrontPage"Προβολή Πακέτου φιλοξενίας

Προβάλλουμε τα πακέτα που προσφέρει η εταιρεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμφανίζουμε τον τιμοκατάλογο που διαμορφώνεται από τις τιμές που εσείς δίνετε για κάθε πακέτο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πακέτου καθώς και τις υποστηριζόμενες τεχνολογίες του πακέτου σας.

Εμφανίζουμε το λογότυπο σας δίπλα από κάθε πακέτο σας και ζητάμε από τους χρήστες να ψηφίσουν το πακέτο σας ώστε να ανέβει ψηλότερα στο συγκριτικό της κεντρικής σελίδας.Απο που προέρχονται οι ψήφοι επισκεπτών;


Οι ψήφοι των επισκεπτών προέρχονται από τον αριθμό των +1 που δίνουν σε κάθε πακέτο φιλοξενίας. Χρησιμοποιούμε το κουμπί +1 της Google ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.Ενδιαφέρομαι. Τι πρέπει να κάνω;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γίνετε μέλος στην υπηρεσία μας, να εισάγετε την εταιρία σας και τα πακέτα που προσφέρετε. Τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς.Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να προστεθεί η εταιρία μου στην υπηρεσία σας.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να μην προστεθεί η εταιρία σας στην υπηρεσία μας. Αν έχετε την καλοσύνη όμως παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αρνητική σας απόφαση ώστε να είναι σίγουρο ότι δεν θα εμφανιστεί κανένα πακέτο ή αναφορά προς την εταιρία σας. Αν σας προβληματίζει κάτι, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι.


Σημείωση:
Μερικές εταιρείες έχουν εισαχθεί από εμάς.
Γι αυτό το λόγο τα μέλη που θέλουν να προσθέσουν την εταιρεία τους ενώ αυτή υπάρχει ήδη καλύτερα να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να κάνουμε assign την κάθε εταιρεία στο σωστό μέλος.

Αν η εταιρεία σας υπάρχει στην βάση μας και δεν θέλετε να υπάρχει εκεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εταιρικές Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες