Βοήθεια σχετικά με div

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
cyprog
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008 11:05

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από cyprog » 26 Αύγ 2011 18:50

Έχω τον πιο κάτω κώδικα του οποίου τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε εδώ. (Συγκεκριμένα στην sidebar δεξιά)

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
if &#40; preg_match&#40;'#' . basename&#40;__FILE__&#41; . '#', $_SERVER&#91;'PHP_SELF'&#93;&#41; &#41; &#123;
     die&#40;'You are not allowed to call this page directly.'&#41;;
&#125;
/**
 * standard.php - Template to mimic the old format of the plugin, with image, excerpt, and read more link.
 *
 * This can be copied to a folder named 'featured-page-widget' in your theme
 * to customize the output.
 *
 * @package Featured Page Widget
 * @subpackage templates
 * @author GrandSlambert
 * @copyright 2009-2011
 * @access public
 * @since 2.0
 */
if &#40; $featured->have_posts&#40;&#41; &#41; &#58; while &#40;$featured->have_posts&#40;&#41;&#41; &#58; $featured->the_post&#40;&#41;;
?>
<div id="featured_post_<?php the_id&#40;&#41;; ?>" class="featured-post-widget">

     <?php if &#40; has_featured_post_image &#40; &#41; &#41; &#58; ?>
          <div class="featured-post-image align<?php echo $instance&#91;'imagealign'&#93;; ?>">
               <?php the_featured_post_image&#40;&#41;; ?>
          </div>
     <?php endif; ?>

     <h3 id="featured_post_title_<?php the_id&#40;&#41;; ?>" class="featured-post-title">
          <a href="<?php the_permalink&#40;&#41;; ?>"><?php the_title&#40;&#41;; ?></a>
     </h3>

     <div id="featured_post_content_<?php the_id&#40;&#41;; ?>" class="featured_post_content">
          <?php the_featured_post_content&#40;&#41;; ?>
     </div>

     <p  id="featured_post_more_link_<?php the_id&#40;&#41;; ?>" class="featured_post_more_link" style="text-align&#58;<?php echo $instance&#91;'linkalign'&#93;; ?>;">
          <?php the_featured_post_read_more_link&#40;&#41;; ?>
     </p>

</div>

<?php endwhile; endif; ?>
Αυτό που θέλω είναι οι εικόνες να εμφανίζονται δίπλα από την περιγραφή και όχι από κάτω, πώς θα το κάνω αυτό; Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από Christianago » 27 Αύγ 2011 13:38

Οταν λες περιγραφη εννοεις πχ. για τον Puyol η περιγραφη ειναι αυτη;
Position: Defender Birthday: 25/6/78

cyprog
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008 11:05

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από cyprog » 27 Αύγ 2011 16:49

Ναι αυτο εννοώ! (Αυτό αντιστοιχεί στη μεταβλητή the_featured_post_content)

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από Christianago » 27 Αύγ 2011 18:03

Στη μεθοδο θες να πεις;
Αφηνεις 2 κενα πριν τη φωτογραφια. Ενα με block (div) και ενα με <p>.
Δοκιμασε να εξαγεις τη φωτογραφια διπλα στη μεθοδο που εξαγει την περιγραφη χωρις παραπανω html κωδικα.
Αλλιως δοκιμασε να κανεις τα <div> σε <span>. H φωτογραφια φορτωνει αυτουσια απο τη βαση σου ετσι ;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από fafos » 27 Αύγ 2011 18:42

an valeis auto to style ti kanei?

Κώδικας: Επιλογή όλων

.wp-post-image,.featured_post_content&#123;
  float &#58; left;
  position &#58; absolute;
&#125;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

cyprog
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008 11:05

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από cyprog » 27 Αύγ 2011 19:46

Christianago έγραψε:Στη μεθοδο θες να πεις;
Αφηνεις 2 κενα πριν τη φωτογραφια. Ενα με block (div) και ενα με <p>.
Δοκιμασε να εξαγεις τη φωτογραφια διπλα στη μεθοδο που εξαγει την περιγραφη χωρις παραπανω html κωδικα.
Αλλιως δοκιμασε να κανεις τα <div> σε <span>. H φωτογραφια φορτωνει αυτουσια απο τη βαση σου ετσι ;
δυστυχώς δεν καταλαμβαίνω τι ακριβώς εννοείς.

@fafos μου χαλάει εντελώς τον "πίνακα" με το ύψος.

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από Christianago » 27 Αύγ 2011 19:58

Κοιτα με τον κωδικα που μας εδωσες μονο να μαντεψουμε μπορουμε.
Αμα κανεις αυτο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php the_featured_post_image&#40;&#41;; ?> <?php the_featured_post_content&#40;&#41;; ?>
και σβησεις αυτο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

     <div id="featured_post_content_<?php the_id&#40;&#41;; ?>" class="featured_post_content">
          <?php the_featured_post_content&#40;&#41;; ?>
     </div>
τι γινεται;

cyprog
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008 11:05

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από cyprog » 27 Αύγ 2011 21:20

Δυστυχώς καμία διαφορά. Το αρχείο που παρέθεσα είναι το standard template του plugin
"featured page" για wordpress. Αυτό που θέλω να κάνω βασικά είναι να εμφανίζω της σελίδες (pages) με εικόνα και κάποια custom fields. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, δυστυχώς όμως οι γνώσεις μου στο θέμα είναι περιορισμένες!

cyprog
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008 11:05

Βοήθεια σχετικά με div

Δημοσίευση από cyprog » 28 Αύγ 2011 13:54

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Το πρόβλημα τελικά το έλυσα με ένα συνδιασμό του AutoNav Graphical Navigation Plugin και του firebug plugin του mozilla (για να κάνω τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο stylesheet).

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες