Τι κωδικα χρησιμοποιει....

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
devon
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2011 15:47

Τι κωδικα χρησιμοποιει....

Δημοσίευση από devon » 08 Ιούλ 2011 17:33

Θα ηθελα να ρωτησω τι κωδικα χρησημοποιει το http://www.princeolivernews.com/ για την αναπαραση των εικονων στο πλαισιο (μασκα) puzzle....

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Τι κωδικα χρησιμοποιει....

Δημοσίευση από vassilism » 09 Ιούλ 2011 03:23

Με css γίνεται αυτό.

Άβαταρ μέλους
geoki
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: 07 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Giannitsa

Τι κωδικα χρησιμοποιει....

Δημοσίευση από geoki » 09 Ιούλ 2011 04:22

και jquery για το fade in fade out

devon
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2011 15:47

Τι κωδικα χρησιμοποιει....

Δημοσίευση από devon » 09 Ιούλ 2011 11:46

η μασκα του puzzle γινεται με css?υπαρχει και αλγοριθμος που κοβει την εικονα σε κομματι puzzle αυτο σε τι ειναι...?


\\Ευχαριστω για τη βοηθεια\\

Άβαταρ μέλους
geoki
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: 07 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Giannitsa

Τι κωδικα χρησιμοποιει....

Δημοσίευση από geoki » 09 Ιούλ 2011 12:35

Η μάσκα του puzzle είναι μια ημιδιάφανη png εικόνα που έχει μπει πάνω στις εικόνες των άρθρων και όταν κάνεις mouse over η puzzle εικόνα κάνει fade out με αποτέλεσμα η κάτω εικόνα (του άρθρου) να φένεται καθαρά.

Εδώ η εικόνα του puzzle

devon
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2011 15:47

Τι κωδικα χρησιμοποιει....

Δημοσίευση από devon » 09 Ιούλ 2011 13:34

ευχαριστω geoki...μηπως εισαι freelancer ?...θα ηθελα καποιον να μου φτιαξει κατι τετοιο με αυτοματη καταχωρηση φωτογραφιας και δυνατοτητα επεκτασης σε διπλανο κομματι....

Άβαταρ μέλους
geoki
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: 07 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Giannitsa

Τι κωδικα χρησιμοποιει....

Δημοσίευση από geoki » 09 Ιούλ 2011 15:41

devon
αυτό το έχω κάνει στην προσωπική μου σελίδα
http://wst.gr/
στα 5 bannerakia που κάνουν fade in out όταν πας πάνω
είναι πολύ απλό για να γίνει

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type='text/javascript' src=jquery.js'></script>
<script type='text/javascript'>
$&#40;document&#41;.ready&#40;function&#40;&#41;&#123;
 
$&#40;"img.a"&#41;.hover&#40;
function&#40;&#41; &#123;
$&#40;this&#41;.animate&#40;&#123;"opacity"&#58; "0"&#125;, "slow"&#41;;
&#125;,
function&#40;&#41; &#123;
$&#40;this&#41;.animate&#40;&#123;"opacity"&#58; "1"&#125;, "slow"&#41;;
&#125;&#41;;
 
&#125;&#41;;
</script>

<style>
div.fadehover &#123;	position&#58; relative;	&#125;
 img.a &#123;	position&#58; absolute;	left&#58; 0;top&#58; 0;z-index&#58; 10;	&#125;
 img.b &#123;position&#58; absolute;	left&#58; 0;top&#58; 0;	&#125;
</style>



<div style="position&#58;absolute;left&#58;2px; top&#58;3px">
<div class="fadehover">
<a href="default.asp?page=166">
<img src="images/banner1.jpg" alt="" class="a" />
<img src="images/banner1_h.jpg" alt="" class="b" />
</a>
</div>
</div>
Στην ουσία εναλλάσει 2 εικόνες.
devon έγραψε:μηπως εισαι freelancer ?...θα ηθελα καποιον να μου φτιαξει κατι τετοιο με αυτοματη καταχωρηση φωτογραφιας και δυνατοτητα επεκτασης σε διπλανο κομματι....
Ναι αυτή είναι η δουλειά μου, αλλα αυτή την περίοδο είμαι λίγο πιεσμένος. Άλλωστε επειδή ασχολούμαι με asp / aspNET ίσως να μη βολεύει ιδιαίτερα αν έχεις φιλοξενία σε linux server.
Στην ουσία αυτό που θέλεις απ' ότι κατάλαβα είναι μια σελίδα που να εμφανίζει τις φωτογραφίες και ένα σύστημα απο πίσω που να κάνει upload/resize/delete/edit κλπ

Βάλε μια αγγελία εδώ στο freestuff και σίγουρα θα βρεις κάποιον να σου κάνει τη δουλειά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες