αποστολη μεταβλητης απο φορμα μεσω hidden

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
charkoul
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 20 Ιουν 2011 13:47

αποστολη μεταβλητης απο φορμα μεσω hidden

Δημοσίευση από charkoul » 05 Ιούλ 2011 23:47

εχω φτιαξει μια φορμα και μεσα στα πολλα πεδια υπαρχει ενα hidden type που εχει την τιμη μιας μεταβλητης

Κώδικας: Επιλογή όλων

$id=4;
echo '
<form action="send.php" method="GET">
<input type="hidden" name="id" value="<?php $id ?>"/>
<input type="submit" value="send">
</form>'; 

οταν το τραβαω απο το σκριπτ δεν μου το εμφανιζει καν οτνα το καλω

Κώδικας: Επιλογή όλων

$id=$_GET&#91;'id'&#93;;
echo $id;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

αποστολη μεταβλητης απο φορμα μεσω hidden

Δημοσίευση από fafos » 06 Ιούλ 2011 03:28

an to kaneis echo mesa sto input isos sto gyrisei..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

αποστολη μεταβλητης απο φορμα μεσω hidden

Δημοσίευση από korgr » 06 Ιούλ 2011 11:24

Βασικά κάνει echo όλο το form οπότε μέσα σε php ξανανοίγει php


Το σωστό είναι με concatenation:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$id=4;
echo '
<form action="send.php" method="GET">
<input type="hidden" name="id" value="'.$id.'"/>
<input type="submit" value="send">
</form>'; 

charkoul
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 20 Ιουν 2011 13:47

αποστολη μεταβλητης απο φορμα μεσω hidden

Δημοσίευση από charkoul » 06 Ιούλ 2011 12:09

korgr έγραψε:Βασικά κάνει echo όλο το form οπότε μέσα σε php ξανανοίγει php
Το σωστό είναι με concatenation:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$id=4;
echo '
<form action="send.php" method="GET">
<input type="hidden" name="id" value="'.$id.'"/>
<input type="submit" value="send">
</form>'; 
επαιξε με αυτο τον τροπο.
Γιατι ομως εβγαζε προβλημα ενω καλουσε μονο το $_get[id].Για την ακριβεια, στην μεταβλητη που το τραβουσε εβαζε το αλφαριθμητικο $id αντι για τν τιμη της

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

αποστολη μεταβλητης απο φορμα μεσω hidden

Δημοσίευση από korgr » 06 Ιούλ 2011 14:38

Γιατί το <?php το βάζουμε όταν ανοίγουμε μέσα στην html χώρο για php εντολές. Εσύ το έβαζες ενώ ήσουν ήδη μέσα στην php (την είχες ανοίξει νωρίτερα).

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

αποστολη μεταβλητης απο φορμα μεσω hidden

Δημοσίευση από korgr » 06 Ιούλ 2011 14:42

Αν ήθελες να δουλέψει με τον δικό σου τρόπο έπρεπε να είχες την φόρμα εκτός php, δηλαδή:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$id=4;
//εδώ σταματάμε την php για να περάσουμε σε καθαρή HTML...
?>
<form action="send.php" method="GET">
<input type="hidden" name="id" value="<?php echo $id; ?>"/>
<input type="submit" value="send">
</form>
<?php
 // εδώ η συνέχεια της php...
Παρατήρησε τώρα το echo που σου πρότεινε ο fafos...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες