multiupload image

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

multiupload image

Δημοσίευση από NDH » 13 Μάιος 2011 16:49

Exw auto to script p kanei upload ka resize alla thelw na anevazw 5 eikones mazi kai oxi mia mia t exw prospathisei alla tpt opoios kserei as voithisei thanks!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
if&#40;$_POST&#91;img&#93; != ""&#41;&#123;
error_reporting&#40;0&#41;;

$change="";
$abc="";


 define &#40;"MAX_SIZE","1000"&#41;;
 function getExtension&#40;$str&#41; &#123;
         $i = strrpos&#40;$str,"."&#41;;
         if &#40;!$i&#41; &#123; return ""; &#125;
         $l = strlen&#40;$str&#41; - $i;
         $ext = substr&#40;$str,$i+1,$l&#41;;
         return $ext;
 &#125;

 $errors=0;
  
 if&#40;$_SERVER&#91;"REQUEST_METHOD"&#93; == "POST"&#41;
 &#123;
 	$image =$_FILES&#91;"file"&#93;&#91;"name"&#93;;
	$uploadedfile = $_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;;
     
 
 	if &#40;$image&#41; 
 	&#123;
 	
 		$filename = stripslashes&#40;$_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'name'&#93;&#41;;
 	
  		$extension = getExtension&#40;$filename&#41;;
 		$extension = strtolower&#40;$extension&#41;;
		
		
 if &#40;&#40;$extension != "jpg"&#41; && &#40;$extension != "jpeg"&#41; && &#40;$extension != "png"&#41; && &#40;$extension != "gif"&#41;&#41; 
 		&#123;
		
 			$change='<div class="msgdiv">Unknown Image extension </div> ';
 			$errors=1;
 		&#125;
 		else
 		&#123;

 $size=filesize&#40;$_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;&#41;;


if &#40;$size > MAX_SIZE*1024&#41;
&#123;
	$change='<div class="msgdiv">You have exceeded the size limit!</div> ';
	$errors=1;
&#125;


if&#40;$extension=="jpg" || $extension=="jpeg" &#41;
&#123;
$uploadedfile = $_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;;
$src = imagecreatefromjpeg&#40;$uploadedfile&#41;;

&#125;
else if&#40;$extension=="png"&#41;
&#123;
$uploadedfile = $_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;;
$src = imagecreatefrompng&#40;$uploadedfile&#41;;

&#125;
else 
&#123;
$src = imagecreatefromgif&#40;$uploadedfile&#41;;
&#125;

echo $scr;

list&#40;$width,$height&#41;=getimagesize&#40;$uploadedfile&#41;;


$newwidth=200;
$newheight=&#40;$height/$width&#41;*$newwidth;
$tmp=imagecreatetruecolor&#40;$newwidth,$newheight&#41;;


$newwidth1=500;
$newheight1=&#40;$height/$width&#41;*$newwidth1;
$tmp1=imagecreatetruecolor&#40;$newwidth1,$newheight1&#41;;

imagecopyresampled&#40;$tmp,$src,0,0,0,0,$newwidth,$newheight,$width,$height&#41;;

imagecopyresampled&#40;$tmp1,$src,0,0,0,0,$newwidth1,$newheight1,$width,$height&#41;;


$filename = "upimgs/".date&#40;"j_n_Y_G_i_s"&#41;."".$_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'name'&#93;."";

$filename1 = "upimgs/bg/".date&#40;"j_n_Y_G_i_s"&#41;."".$_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'name'&#93;."";

$img = "css/images/".date&#40;"j_n_Y_G_i_s"&#41;."".$_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'name'&#93;."";
$imgbg = "css/images/bg/".date&#40;"j_n_Y_G_i_s"&#41;."".$_FILES&#91;'file'&#93;&#91;'name'&#93;."";

imagejpeg&#40;$tmp,$filename,100&#41;;

imagejpeg&#40;$tmp1,$filename1,100&#41;;

imagedestroy&#40;$src&#41;;
imagedestroy&#40;$tmp&#41;;
imagedestroy&#40;$tmp1&#41;;
&#125;&#125;

&#125;

//If no errors registred, print the success message
 if&#40;isset&#40;$_POST&#91;'Submit'&#93;&#41; && !$errors&#41; 
 &#123;
mysql_query&#40;"INSERT INTO galimgs &#40;id, cat_id, img, alt&#41;
VALUES &#40;'', '$_GET&#91;cat&#93;', '$img', '$_POST&#91;alt&#93;'&#41;"&#41;;
&#125;&#125;
?>
<form name="tmsimgs" method="post"  action="upimg.php?cat=<? echo $_GET&#91;cat&#93;; ?>" enctype="multipart/form-data">

Εικονα 1&#58; <input type="file" name="img" /> Περιγραφη&#58; <input type="text" name="alt" /> 



  <input name="Submit" type="submit" value="Εισαγωγη εικονας">
</p>

</form>
[/quote]

Άβαταρ μέλους
jpk
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 09 Μαρ 2011 21:17

multiupload image

Δημοσίευση από jpk » 14 Μάιος 2011 02:36

Δεν ξεκινάς από το να βάλεις 5 input file στην φόρμα σου HTML και όχι ένα;

billiaswhs
Δημοσιεύσεις: 346
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2004 00:29
Επικοινωνία:

multiupload image

Δημοσίευση από billiaswhs » 14 Μάιος 2011 19:09

πρόσφατα έφτιαξα κάτι αντίστοιχο για ένα δικο μου site
χρησιμοποιώντας το jQuery File Upload

απλά θέλει τη jquery και τη jquery ui

http://aquantum-demo.appspot.com/file-upload

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες