Πρόβλημα με Array

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 20:40

Enjoy!!!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

function addCell( cellname, cellclass, tableid ) {
        $&#40;'table#'+tableid+''&#41;.append&#40;'<tr><td><input type="text" class="'+cellclass+'" name="'+cellname+'" />&nbsp;<a href=\'javascript&#58;void&#40;0&#41;;\' onclick=\'removeCell&#40;$&#40;this&#41;.parent&#40;&#41;.parent&#40;&#41;&#41;\'><img src="../../images/remove.png" width="16" /></a></td></tr>'&#41;;
    &#125;
    
    function removeCell&#40; tablerow &#41; &#123;
        $&#40;tablerow&#41;.remove&#40;&#41;;
    &#125;
    
    function assignArrayToHolder&#40; tableid, cellclass, holderid &#41; &#123;
        var arrstr = null;
        var rows   = new Array&#40;&#41;;
        $&#40;'#'+ tableid +' tr td input.'+ cellclass +''&#41;.each&#40;function&#40;&#41; &#123;
            rows.push&#40;$&#40;this&#41;.val&#40;&#41;&#41;;
        &#125;&#41;;
        arrstr = rows.join&#40;'<br>'&#41;;
        $&#40;'#'+ holderid +''&#41;.val&#40;arrstr&#41;;
    &#125;

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 20:43

Στείλε και τον κώδικα που καλεί την addCell και τον κώδικα του πίνακα.

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 20:44

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img src="../../images/add.png" style="cursor&#58;pointer;" onclick="javascript&#58; addCell&#40;'modernagename', 'modernagename', 'mon_modern_age_table'&#41;;" width="14" />

<input type="hidden" id="modernAgeNamesHolder" name="modernagenamesholder" value="" />

<table id="mon_modern_age_table" width="" border="0">
        
    </table>
    <img src="images/successful.gif" style="cursor&#58; pointer" onclick="javascript&#58; assignArrayToHolder&#40; 'mon_modern_age_table', 'modernagename', 'modernAgeNamesHolder' &#41;;" />

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 20:51

Στην addCell έχεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

name="'+cellname+'" 
Όταν την καλείς γράφεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

addCell&#40;'modernagename', 'modernagename', 'mon_modern_age_table'&#41;;
Δοκίμασε με 'modernagename[]' στο 1ο όρισμα.

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 20:52

τα χω κάνει όοοοολα αυτά!! :P

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 21:29

Δες το attachment. Χρειάζεται να λύσεις κι άλλα θέματα όπως πχ τα ids των inputs, τα ids στα οποία θα αναφέρονται τα labels ( αν έχεις ), πιθανά callbacks που μπορεί να χρειάζεσαι όταν διαγράφεις γραμμή κλπ.
Συνημμένα
dtravlos.tar.gz
(2.71 KiB) Μεταφορτώθηκε 76 φορές

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 21:44

E ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω και θα το βάλω αν είναι! :pint: :pint:

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 21:46

Αλλά το είχα κάνει με αυτόν τον τρόπο περίπου και τύπωνε μόνο το πρώτο value

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 21:51

Η πιθανότερη αιτία είναι αυτή που αναφέρω παραπάνω

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 21:53

Έτσι ακριβώς το είχα!

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 22:00

Αν επεκτείνεις λίγο αυτό που σου έστειλα θα σου είναι πολύ χρήσιμο επειδή θα παίζει σε όλους τους πίνακες ανεξάρτητα από τον αριθμό των κελιών χωρίς επιπλέον κώδικα :)

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 22:05

Το δοκίμασα και δεν παίζει στο συγκεκριμένο.... όπως και τίποτε άλλο! είναι λίγο περίεργος ο κώδικας. Αλλά αυτό που μου έστειλες έχει ήδη καταχωρηθεί στα plugin μου... ;)

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 22:08

Στείλε ολόκληρη τη σελίδα.

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 22:13

Τα θέλεις και τα παθαίνεις! :P
Συνημμένα
page.rar
(3.9 KiB) Μεταφορτώθηκε 79 φορές

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 22:18

Αν υπάρχει κάπου live στείλε μου το url με pm. Σε διαφορετική περίπτωση στείλε τον κώδικα που εμφανίζεται στον browser (με view source και copy).

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης