Πρόβλημα με Array

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 01:40

Καλησπέρα. Έχω ένα table στο οποίο έχω μέσα 1 row με ένα textbox που έχει όνομα πχ field[].
Έχω προσθέσει μια function(javscript) η οποία προσθέτει στο table row πάλι με textbox και όνομα field[].
Όταν φτάνω στο σημείο να έχω εμφανίσει πχ 5 textbox και πατήσω submit, στο print_r μου ββγάζει μόνο το value από το πρώτο key. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από Christianago » 07 Μάιος 2011 02:05

Εχεις βαφτισει τα textboxes σου με διαφορετικο ονομα στην html?
Τα παιρνεις με διαφορετικες POST στην PHP ή μεσω μιας POST χρησιμοποιωντας δομη πινακα;

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 02:11

Όλα είναι έτσι: <input type="text" name="field[]" />

Όσα και να προσθέσω με ξαωασψript μου τυπώνει μόνο το πρώτο που έχω γράψει.

Αν όμως βάλω απ' την αρχή 4-5 textbox με την παραπάνω μορφή τότε τυπώνει κανονικά όλα τα key=>value.

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από Christianago » 07 Μάιος 2011 02:23

Οταν τα δημιουργεις δυναμικα μεσω javascript πρεπει καθε textbox να εχει μοναδικο ονομα.
Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αν περασεις δεικτη στο field, πχ. field[2], δε νομιζω
να μπορεις να τα διαβασεις απο PHP. Ελπιζω να καταλαβα καλα.
Αλλα εφοσον δουλευει ο 2ος τροπος που προτεινες, που ειναι και πιο συνηθης, δεν υπαρχει προβλημα.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από fafos » 07 Μάιος 2011 02:24

gia deixe mas thn foreach gia arxh pou typoneis ta values..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 12:20

Κώδικας: Επιλογή όλων

foreach &#40;$_POST&#91;'mon_other_names'&#93; as $value&#41; &#123;
				echo $value;
			&#125;

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 12:20

ή και σκέτο print_r να κάνω μου βγάζει μόνο 1=>sdgsd

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 12:21

sorry 0=>dafafas :P

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από cpulse » 07 Μάιος 2011 14:36

Κάνε καλύτερα print_r($_POST);

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 15:05

Τελικά.... έβαλα ένα κουμπί με το οποίο με javascript έπαιρνα κάθε input.class του πίνακα. τα έβαζα σε ένα array μετά μετέτρεπα το array σε string και έβαζα το string σε ένα hidden field gia na mporώ να το πάρω με post. Δυστυχώς.... Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσω Κρήτης!!!!

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 19:35

dtravlos έγραψε:Τελικά.... έβαλα ένα κουμπί με το οποίο με javascript έπαιρνα κάθε input.class του πίνακα. τα έβαζα σε ένα array μετά μετέτρεπα το array σε string και έβαζα το string σε ένα hidden field gia na mporώ να το πάρω με post. Δυστυχώς.... Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσω Κρήτης!!!!
Πλάκα κάνεις :)

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 19:48

gvre έγραψε: Πλάκα κάνεις :)
Καθόλου!!! Ότι άλλο δοκίμασα δε δούλευε μ' αυτόν τον τρόπο! Τουλάχιστον τα έβαλα σε functions γιατί θα το χρησιμοποιήσω άλλες 20-30 φορές στο συγκεκριμένο έργο... Άστα να πάνε!! :P

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 20:34

Στείλε την javascript συνάρτηση που φτιάχνει τις νέες γραμμές και τον κώδικα του table και θα βρεθεί λύση.

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από dtravlos » 07 Μάιος 2011 20:36

Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά αφού δούλεψε μ' αυτό μη σε παιδέψω γιατί μάλλον θα το ξεκινήσω στο τέλος της άλλης εβδομάδας να το φτιάχνω απ' την αρχή με το δικό μου τρόπο... :D

gvre
Δημοσιεύσεις: 992
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Array

Δημοσίευση από gvre » 07 Μάιος 2011 20:38

Δεν με παιδεύεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης