πως χρησιμοποιω τη boolean στη java?

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
det1992
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 03 Απρ 2011 06:38

πως χρησιμοποιω τη boolean στη java?

Δημοσίευση από det1992 » 03 Απρ 2011 18:40

π.χ.
boolean t;
(η αρχική τίμη του t ειναι false η πρέπει να γράψω t=false?)
και μετα αν θελω να εκτυπώσω μήνυμα αναλογα με την τιμή του t ειναι σωστο να γράψω
if(t=true){
.....
}
else{
...
}

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

πως χρησιμοποιω τη boolean στη java?

Δημοσίευση από Christianago » 06 Μάιος 2011 01:09

Για να εισαι πιο σωστος αρχικοποιησε τη μεταβλητη σου

Κώδικας: Επιλογή όλων

boolean t = false;
Επειτα κανεις τον ελεγχο ως εξης:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if (t == true){
.....
}
else{//if false
...
}

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης