πως να γραψω την Ετικετα img σε php Γλωσσα

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
kala
Δημοσιεύσεις: 97
Εγγραφή: 19 Σεπ 2010 11:11
Τοποθεσία: GR
Επικοινωνία:

πως να γραψω την Ετικετα img σε php Γλωσσα

Δημοσίευση από kala » 03 Απρ 2011 13:48

:lol:
Εχω προβλλημα για τη πρεπει να βαλω το συγκεκριμένο link :
<img src="http://network.clickbanner.gr/i_track_s ... e_status=P">
σε ενα αρχειο php .
Κατι τετιο ομως βγαζει εκτός λειτουργιας την σελίδα php

Δεν ξερω τη να κανω !
Εχει καποιος καποια ειδεα,Τι θα μπορουσα να κανω;

Άβαταρ μέλους
MichalisS
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2374
Εγγραφή: 03 Ιαν 2005 23:50

πως να γραψω την Ετικετα img σε php Γλωσσα

Δημοσίευση από MichalisS » 03 Απρ 2011 14:22

Δοκίμασε

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <?php 
 
 Echo "<img src='http&#58;//...'>";
?>

kala
Δημοσιεύσεις: 97
Εγγραφή: 19 Σεπ 2010 11:11
Τοποθεσία: GR
Επικοινωνία:

πως να γραψω την Ετικετα img σε php Γλωσσα

Δημοσίευση από kala » 03 Απρ 2011 14:41

Δειστιχος τα προβλημα παραμενη

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

πως να γραψω την Ετικετα img σε php Γλωσσα

Δημοσίευση από vassilism » 03 Απρ 2011 15:51

Έτσι ίσως?

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo '<img src=/"http&#58;//network.clickbanner.gr/i_track_sale/77/LINE_ITEM_STRING/TRANSACTION_ID/OPTIONAL_INFORMATION&sale_status=P/">';
Πάντως το link που περνάς δεν παραπέμπει σε εικόνα.
Κανονικά το link θα πρέπει να είναι του τύπου:
http://domain.gr/path/to_onoma_tis_eiko ... ou(jpg,gif κ.λ.π)

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

πως να γραψω την Ετικετα img σε php Γλωσσα

Δημοσίευση από korgr » 03 Απρ 2011 17:34

Παραπέμπει σε εικόνα που δημιουργείται δυναμικά. Είναι ένα blank image 1X1 pixels
Όπου θες να το βάλεις βάλε το έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

?>
<img src="http&#58;//network.clickbanner.gr/i_track_sale/77/LINE_ITEM_STRING/TRANSACTION_ID/OPTIONAL_INFORMATION&sale_status=P">
<?php

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες