Προβλημα στον Explorer με div style εντολη ?

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
infosyst1
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 11 Ιουν 2003 13:43

Προβλημα στον Explorer με div style εντολη ?

Δημοσίευση από infosyst1 » 21 Μαρ 2011 00:19

Γεια σας
Εχω βαλει την πιο κατω εντολη σε html σελιδα μου που εχω κανει με το microsoft share point (ενω εδω δουλευει www.protothema.gr), σε εμενα δεν δουλευει στον Internet Explorer 9 που τεσταρω να δειχνει δεξια στην μεση την εικονα, αλλα την βαζει τερμα κατω. Στους αλλους browsers ολα ΟΚ.
Καποιο fix ? Διαβαζω διαφορα αλλα δεν εχω βγαλει ακρη
Κωστας


<div style="position: fixed; z-index: 999; width: 40px; height: 128px; right: 0px; top: 365px;"><a href="https://twitter.com" target="_blank" title="follow me from twitter"><img src="images/twitter.png" style="border-width: 0px; border-style: solid;" /></a></div>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα στον Explorer με div style εντολη ?

Δημοσίευση από fafos » 21 Μαρ 2011 01:35

dokimase na valeis ton kodika eite akrivos prin to </body> (sto telos dhladh) kai an den douleuei ekei dokimase na to valeis sthn arxh (akrivos kato apo to <body>)
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

infosyst1
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 11 Ιουν 2003 13:43

Προβλημα στον Explorer με div style εντολη ?

Δημοσίευση από infosyst1 » 21 Μαρ 2011 17:41

fafos έγραψε:dokimase na valeis ton kodika eite akrivos prin to </body> (sto telos dhladh) kai an den douleuei ekei dokimase na to valeis sthn arxh (akrivos kato apo to <body>)
Ναι το δοκιμασα στην αλλη περιπτωση το παει ...πανω πανω!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα στον Explorer με div style εντολη ?

Δημοσίευση από fafos » 21 Μαρ 2011 17:50

gia kane to top: 365px; se margin-top: 365px;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

infosyst1
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 11 Ιουν 2003 13:43

Προβλημα στον Explorer με div style εντολη ?

Δημοσίευση από infosyst1 » 21 Μαρ 2011 20:17

fafos έγραψε:gia kane to top: 365px; se margin-top: 365px;
Τιποτα τα ιδια. Το κανει μονο στον explorer , κατι με τον κωδικα ισως?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα στον Explorer με div style εντολη ?

Δημοσίευση από fafos » 21 Μαρ 2011 20:49

o IE9 den exei provlhma oute me to top oute me to margin-top.. prospathise na kaneis to style class kai na to dineis mesa apo to arxeio css ths selidas sou..

p.x.

Κώδικας: Επιλογή όλων

#twitter_box&#123;
position&#58; fixed;
z-index&#58; 999;
width&#58; 40px; 
height&#58; 128px; 
right&#58; 0px; 
top&#58; 365px;
&#125;

html>body #twitter_box &#123;
right&#58; 0px; 
top&#58; 365px;
&#125;


h 2h class afora mono ton explorer...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες