Προβλημα με embeding flash banner

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Diafh-mysths
Δημοσιεύσεις: 81
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2010 21:09

Προβλημα με embeding flash banner

Δημοσίευση από Diafh-mysths » 20 Μαρ 2011 14:33

Γειά σας
Φτιάχνω μια σελίδα σε zen card.
κανω insert ενα java script αρχειο. το
paragon.js

Το πρόβλημα μου ειναι το εξής.
Το μπανεράκι παίζει μεν, ξεχυλωνει δε σε μερικούς browsers.
εγω το δοκιμασα σε εξπλορερ firefox και οπερα κι επαιζε κανονικα.
Σε αλλον ομως φαίνονταν σαν το κιτρινο μέρος του flash να ξεχυλώνει και στους τρεις παραπάνω browsers.
η σελίδα ειναι http://masterstatic.com/cafe/
Ο κώδικας του παραgone.js ειναι.

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.write&#40;'<OBJECT classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"'&#41;;
document.write&#40;'codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"'&#41;;
document.write&#40;'WIDTH="500" HEIGHT="200" id="paragone" ALIGN="">'&#41;;
document.write&#40;'<PARAM NAME=movie VALUE="includes/templates/template_default/images/header_bg.swf"> <PARAM NAME=loop VALUE=false> <PARAM NAME=menu VALUE=false> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFCF06> <EMBED src="includes/templates/template_default/images/krathmeno.swf" loop=false menu=false quality=high bgcolor=#FFCF06 WIDTH="500" HEIGHT="200" NAME="paragone" ALIGN=""'&#41;;
document.write&#40;'TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>'&#41;;
document.write&#40;'</OBJECT>'&#41;;
πλιζ χελπ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης