καταχορηση στοιχειων σε πινακα με δεικτη

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
JOHNYS20
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2010 18:08

καταχορηση στοιχειων σε πινακα με δεικτη

Δημοσίευση από JOHNYS20 » 05 Μαρ 2011 16:07

θα διαβάζει εναν αριθμό και θα τον αποθηκεύει-καταχωρεί σ' έναν πίνακα υλοποιημένο με τη χρήση δείκτη. χερει κανεισ ποσ γινετε?

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27647
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

καταχορηση στοιχειων σε πινακα με δεικτη

Δημοσίευση από cordis » 05 Μαρ 2011 16:26

ξέρεις τι είναι οι δείκτες;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

JOHNYS20
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2010 18:08

καταχορηση στοιχειων σε πινακα με δεικτη

Δημοσίευση από JOHNYS20 » 05 Μαρ 2011 19:37

cordis έγραψε:ξέρεις τι είναι οι δείκτες;

nai xero ti einai tin vrika telika tn akri

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες