Πρόβλημα με pagination και fancybox

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από fafos » 29 Μαρ 2011 18:38

ta js arxeia (jquery kai fancybox) prepei na einai ston kodika ths selidas pou deixnei ta apotelesmata..

o kodikas script (<script>...</script>) prepei na einai sto arxeio Data.php
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από dpa » 29 Μαρ 2011 18:51

Τα αρχεία JS είναι και στην index.php και στην Data.php με τα αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

	<!-- jquery Library -->
	<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.5.js"></script>
    <!-- jquery Library -->
    
    <!-- jquery ui Library -->
    <link href="js/jquery-ui-1.8/css/ui-lightness/jquery-ui-1.8.10.custom.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> 
    <script type="text/javascript" src="js/jquery-ui-1.8/js/jquery-ui-1.8.10.custom.min.js" language="javascript"></script>  
    <script type="text/javascript" src="js/jquery-ui-1.8/js/jquery.ui.datepicker-el.js" language="javascript"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/JS_ComboBox.js" language="javascript"></script>
    <!-- jquery ui Library --> 
    
    <!-- jquery fancy Library -->
	<script type="text/javascript" src="js/fancybox/jquery.mousewheel-3.0.2.pack.js"></script> 
	<script type="text/javascript" src="js/fancybox/jquery.fancybox-1.3.1.js"></script> 
	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="js/fancybox/jquery.fancybox-1.3.1.css" media="screen" /> 
    <!-- jquery fancy Library --> 

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από dpa » 29 Μαρ 2011 18:54

Κώδικας: Επιλογή όλων

		function fancy2&#40; ID &#41; &#123;
					<script type="text/javascript">  
								$&#40;"a#Dialog"+ID&#41;.fancybox&#40;&#123;
									'transitionIn'		&#58; 'elastic',
									'transitionOut'		&#58; 'elastic',
									'titlePosition' 	&#58; 'over',
									'width'				&#58; '75%',
									'height'			&#58; '75%',
									'autoScale'     	&#58; false,
									'title'				&#58; this.title,
									'href'				&#58; this.href,
									'transitionIn'		&#58; 'none',
									'transitionOut'		&#58; 'none',
									'type'				&#58; 'iframe'
								&#125;&#41;; 
								return false;
		&#125;
</script>

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<a onmousedown=\"fancy2&#40;$DataID&#41;;\" href=\"FrmEditData.php?id=$DataID\" id=\"Dialog$DataID\" title=\"Επεξεργασία\"><img src=\"images/edit.png\" width=\"14\" height=\"14\" /></a>";

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από dpa » 29 Μαρ 2011 18:56

Αυτό είναι το σωστό που έχω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <script type="text/javascript">      
 function fancy2&#40; ID &#41; &#123; 
               
                        $&#40;"a#Dialog"+ID&#41;.fancybox&#40;&#123; 
                           'transitionIn'      &#58; 'elastic', 
                           'transitionOut'      &#58; 'elastic', 
                           'titlePosition'    &#58; 'over', 
                           'width'            &#58; '75%', 
                           'height'         &#58; '75%', 
                           'autoScale'        &#58; false, 
                           'title'            &#58; this.title, 
                           'href'            &#58; this.href, 
                           'transitionIn'      &#58; 'none', 
                           'transitionOut'      &#58; 'none', 
                           'type'            &#58; 'iframe' 
                        &#125;&#41;; 
                        return false; 
      &#125; 
</script> 

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<a onmousedown=\"fancy2&#40;$DataID&#41;;\" href=\"FrmEditData.php?id=$DataID\" id=\"Dialog$DataID\" title=\"Επεξεργασία\"><img src=\"images/edit.png\" width=\"14\" height=\"14\" /></a>"; 

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από fafos » 29 Μαρ 2011 19:08

ta js arxeia prepei na einai MONO sthn index.php

o kodikas tou script prepei na einai MONO sto Data.php kai gia kathe eggrafh prepei na zhtas neo script:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript">

		$&#40;document&#41;.ready&#40;function&#40;&#41; &#123;
	

	$&#40;"a#Dialog<?echo $dataid;?>"&#41;.fancybox&#40;&#123;
                    'transitionIn'      &#58; 'elastic',
                'transitionOut'      &#58; 'elastic',
                    'padding'           &#58; 5,
                    'autoScale'      &#58; true,
                 'title'         &#58; this.title,
                 'width'         &#58; 850,
                 'height'      &#58; 450,
                 'href'         &#58; this.href,
                    'type'          &#58; 'iframe'
              &#125;&#41;;
   
          return false;
          &#125;&#41;;
       
           
           
       
         </script>
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από dpa » 29 Μαρ 2011 19:25

den paizei to ekana kai etsi poy eipes

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από fafos » 29 Μαρ 2011 19:44

dpa έγραψε:den paizei to ekana kai etsi poy eipes
kaneis kana debug na deis an dinei lathos?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από dpa » 29 Μαρ 2011 19:47

Φίλε αν σου πω τι έφταιγε και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί όμως!!!

Φτιάχνω 3 νέα αρχεία με ψεύτικα δεδομένα και έπαιξε μια χαρά.
Αλλά στο κανονικό τίποτα.

Τελικά αφαίρεσα το εικονίδιο από το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<a href=\"FrmEditData.php?id=$DataID\" id=\"Dialog$DataID\" title=\"Επεξεργασία\"><img src=\"images/edit.png\" width=\"14\" height=\"14\" /></a>"; 
το έκανα έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<a href=\"FrmEditData.php?id=$DataID\" id=\"Dialog$DataID\" title=\"Επεξεργασία\">Επεξεργασία</a>"; 
Και έπαιξε

Μπορείς να μου πεις όμως γιατί δεν έπαιζε με την εικόνα

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από fafos » 29 Μαρ 2011 19:55

kollhte.. mhpos hthele to id sthn eikona anti gia to link? (id=\"Dialog$DataID\")
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από dpa » 29 Μαρ 2011 19:58

ίσως θα το δοκιμάσω και θα σας πω

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από dpa » 29 Μαρ 2011 20:13

Φίλε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήτανε αυτό:

Μάλλον μπερδευόταν όταν πρόσθετε την class

Αν το βάλω δεν παίζει αν το βγάλω όλα οκ

Ξέρεις κάτι γι' αυτό ??

Κώδικας: Επιλογή όλων

    $&#40;document&#41;.ready&#40;function&#40;&#41;&#123;
	   
	    $&#40;'.example tbody tr'&#41;.mouseover&#40; function &#40;&#41; &#123;
            $&#40;this&#41;.addClass&#40;'Over'&#41;;
        &#125;&#41;;

        $&#40;'.example tbody tr'&#41;.mouseout&#40; function &#40;&#41; &#123;
            $&#40;this&#41;.removeClass&#40;'Over'&#41;;
        &#125;&#41;;	

	&#125;&#41;; 

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με pagination και fancybox

Δημοσίευση από fafos » 29 Μαρ 2011 20:22

auto giati einai? dinei kapoio diaforetiko background sto mouseover ths eggrafhs? an nai kane to me aplh css kai katarghse to ajax..:

Κώδικας: Επιλογή όλων

.Over&#123;
  background-color &#58; #ffffff;
&#125;

.Over&#58;hover&#123;
  background-color &#58; #cccccc;
&#125;

...

    <tr  class="Over">

Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες