Eνσωμάτωση swf file στην php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
fotant
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 28 Φεβ 2011 06:21

Eνσωμάτωση swf file στην php

Δημοσίευση από fotant » 28 Φεβ 2011 06:40

Καλημέρα,
Θα ήθελα να μου πειτε που έχω κάνει λάθος στον παράκατω κωδικα:

<?php
<html>
<head></head>
<body>
<div id="Floating" style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; z-index:1;">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shoc ... n=7,0,19,0" width="543" height="119" >
<param name="movie" value="menu.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="allowScriptAccess" value="always" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<embed src="menu.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
type="application/x-shockwave-flash" width="543" height="119" allowScriptAccess="always" wmode="transparent">
</embed></object>
</div>
</body><
/html>
?>

Χρησιμοποιώ wamp server και οταν πάω να το τρέξω μου βγάζει parse error στην 2η γραμμη. Παρακαλώ βοηθήστε!

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Eνσωμάτωση swf file στην php

Δημοσίευση από dimsis » 28 Φεβ 2011 08:29

Αυτή είναι html, δεν έχει νόημα να την κάνεις wrap σε <?php ?> ...

fotant
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 28 Φεβ 2011 06:21

Eνσωμάτωση swf file στην php

Δημοσίευση από fotant » 28 Φεβ 2011 19:23

Ναι αλλα θέλω η σελίδα μου να είναι php οποτε γι΄αυτό το βάζω σε <?php ?>.

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Eνσωμάτωση swf file στην php

Δημοσίευση από Khronos » 28 Φεβ 2011 19:40

Η κατάληξη του αρχείου μπορεί να είναι .php και χωρίς να έχεις php κώδικα μέσα.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Eνσωμάτωση swf file στην php

Δημοσίευση από korgr » 28 Φεβ 2011 20:10

fotant έγραψε:Ναι αλλα θέλω η σελίδα μου να είναι php οποτε γι΄αυτό το βάζω σε <?php ?>.
Γιατί όμως θες να είναι σε php αφού δεν χρησιμοποιείς ούτε μια εντολή της php?

fotant
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 28 Φεβ 2011 06:21

Eνσωμάτωση swf file στην php

Δημοσίευση από fotant » 28 Φεβ 2011 23:51

Είμαι καινούργια στον προγραμματισμο με php και εσφαλμένα νομιζα 1) οτι για να έχεις php file πρεπει να το βάλεις σε php tag και 2) οτι ο wamp server δουλεύει μονο με php files.
Χαζομάρα αλλά δεν το ειχα ξαναδουλέψει.
Πάντως αυτό που έγραψα το είδα γραμμένο απο πολλους στους οποίους δουλευε, σε μένα γιατι δεν δουλεψε; Αφού γινεται ενσωμάτωση php και html.


Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Eνσωμάτωση swf file στην php

Δημοσίευση από korgr » 01 Μαρ 2011 10:19

Αυτό που έγραψες αποκλείεται να το έχεις δει να δουλεύει.
Όταν ανοίγεις php tag ο parser περιμένει να συναντήσει περιεχόμενο με σωστή σύνταξη php. Οτιδήποτε άλλο (όπως το <html> που συνατάει πρώτο) θα οδηγήσει σε parse error.
Για να εμφανίσεις html code μέσα σε php αρχείο, θα πρέπει είτε να τον βάλεις μέσα σε echo, είτε ακόμα καλύτερα, να κλείνεις το tag της php, να μεσολαβεί η html και μετά να ξανανοίγεις php tag ώστε να συνεχίσεις αν χρειάζεται με php.

Τα δύο παραδείγματα που ανέφερα στην πράξη:

Με echo

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
echo '
<html> 
<head></head> 
<body> 
<div id="Floating" style="position&#58; absolute; top&#58; 0px; left&#58; 0px; z-index&#58;1;"> 
<object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" 

codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="543" height="119" > 
<param name="movie" value="menu.swf" /> 
<param name="quality" value="high" /> 
<param name="allowScriptAccess" value="always" /> 
<param name="wmode" value="transparent" /> 
<embed src="menu.swf" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" 
type="application/x-shockwave-flash" width="543" height="119" allowScriptAccess="always" wmode="transparent"> 
</embed></object> 
</div> 
</body></html> 
';
?> 
Χωρίς echo

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
// εντολές php...
?>
<html> 
<head></head> 
<body> 
<div id="Floating" style="position&#58; absolute; top&#58; 0px; left&#58; 0px; z-index&#58;1;"> 
<object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" 

codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="543" height="119" > 
<param name="movie" value="menu.swf" /> 
<param name="quality" value="high" /> 
<param name="allowScriptAccess" value="always" /> 
<param name="wmode" value="transparent" /> 
<embed src="menu.swf" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" 
type="application/x-shockwave-flash" width="543" height="119" allowScriptAccess="always" wmode="transparent"> 
</embed></object> 
</div> 
</body></html> 
<?php
//κι άλλες εντολές php αν χρειάζονται...
?> 

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες