εκμετάλλευση οπτικ/στικού υλικού από ιστοσελίδα ή άλλο μέσο

Ψάχνετε να βρείτε συνεργάτες ή επενδυτές για κάποιο project σας; Αυτή η περιοχή είναι για εσάς. Έχετε όλα τα στοιχεία του project σας έτοιμα, γιατί θα σας τα ζητήσουν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
EleftheriosK
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 20 Ιαν 2011 14:48

εκμετάλλευση οπτικ/στικού υλικού από ιστοσελίδα ή άλλο μέσο

Δημοσίευση από EleftheriosK » 20 Ιαν 2011 18:02

Πρόκειται για 20 μεμονωμένους τίτλους κατηγοριοποιημένους σε 5 θέματα για διαφορετικές ηλικίες, τα οποία απευθύνονται προς το παρόν σε παιδιά δημοτικού σχολείου, και διατείθονται σε DVD προς το παρόν. Επίσης έχω δημιουργήσει μια τρισδιάστατη (3D) φιγούρα που προλογίζει το θέμα. Οι τίτλοι περιλαμβάνουν 45 ερωτήσεις ανασκόπησης σε 5 ενότητες. Τρεις απ' τους τίτλους αυτούς είναι μεταφρασμένοι στα Αγγλικά.
Σε άλλη ενότητα υπάρχουν επτά (7) τίτλοι για κάθε τάξη ξεχωριστά. Ο κάθε τίλος περιλαμβάνει εικονίδια απ' τα e-book του Υπ. Παιδείας, που παραπέμπουν σε βίντεο, εικόνες (PDF), τρισδιάστατα αντικείμενα (3D objects), και τρισδιάστατες εικόνες (stereoscopy για γυαλιά μπλε-κόκκινα). Κι αυτούς τους τίτλους τους προλογίζει η κωμική φιγούρα.
Επιπλέον, υπάρχει ένας τίτλος υπό κατασκευή, με αποκλειστικά τρισδιάστατες εικόνες και βίντεο (stereoscopy), γύρω απ' την ακρόπολη των Αθηνών. Στόχος γι' αυτήν την ενότητα δεν είναι αποκλειστικά τα σχολεία, αλλά και με κατάλληλες μεταφράσεις, μπορούν να απευθύνονται και σε τουρίστες ή άλλους ενδιαφερόμενους (Πανεπιστήμια του εξωτερικού κλπ).
Το ζητούμενο είναι η επένδυση σε καλυτέρευση ήδη υπάρχοντος σάιτ (ή και δημιουργία καινούργιου), καλυτέρευση και εμπλούτιση του υπάρχοντος υλικού, αλλά και μακροπρόθεσμα εκμετάλλευση της τρισδιάστατης φιγούρας.
Συνημμένα
θέματα των DVD.pdf
θέματα
(22.71 KiB) Μεταφορτώθηκε 160 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Επενδυτών ή Συνεργατών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης