Phox που εισαι
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Phox που εισαι
καλημερα ειπα να γραψω εδω μηπως ξερει καποιος κατι. εχω 3 sites στα παιδια και επειδη ειδα οτι εδω και μερες υπαρχει καποιο προβλημα στη συνδεση και στο 3ο site ενω εχω κανει ανανεωση σε αλλο πακετο δεν εχει γινει τιποτα.
Εχω στειλει ενημερωσεις να μου απαντησουν 3 τον αριθμο και δεν εχω παρει καμμια απαντηση.
Αν συμβαινει κατι με τα παιδια καλα ειναι να το ξερουμε μια και δεν με εχουν συνηθισει ωστε να μη δινουν απαντησεις.
Εχω στειλει ενημερωσεις να μου απαντησουν 3 τον αριθμο και δεν εχω παρει καμμια απαντηση.
Αν συμβαινει κατι με τα παιδια καλα ειναι να το ξερουμε μια και δεν με εχουν συνηθισει ωστε να μη δινουν απαντησεις.
Phox που εισαι
Μήπως κρύβονται?
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Το site μου είναι down για δεύτερη φορά την ίδια εβδομάδα χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Τους πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε μια κυρία και μόλις την ρώτησα με ποιά μιλάω μου είπε ότι έκανα λάθος και έκτοτε δεν το ξανασήκωσαν.
Άνοιξα ένα ticket (επειδή το τηλ δεν το σηκώνουν) πριν από 3 ημέρες αλλά δεν έχει απαντηθεί ακόμα.
Πριν κάνω hosting σε αυτή την εταιρεία με είχαν βεβαιώσει πως είναι επαγγελματίες και έχουν και το κατάλληλο προσωπικό.
Να σημειώσω όμως πως στην αρχή ήταν εξαιρετικοί σε όλα τους. Αυτόν το μήνα έχουν αρχίσει τα παρατράγουδα.
Εγώ πάντως έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή hosting
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Το site μου είναι down για δεύτερη φορά την ίδια εβδομάδα χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Τους πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε μια κυρία και μόλις την ρώτησα με ποιά μιλάω μου είπε ότι έκανα λάθος και έκτοτε δεν το ξανασήκωσαν.
Άνοιξα ένα ticket (επειδή το τηλ δεν το σηκώνουν) πριν από 3 ημέρες αλλά δεν έχει απαντηθεί ακόμα.
Πριν κάνω hosting σε αυτή την εταιρεία με είχαν βεβαιώσει πως είναι επαγγελματίες και έχουν και το κατάλληλο προσωπικό.
Να σημειώσω όμως πως στην αρχή ήταν εξαιρετικοί σε όλα τους. Αυτόν το μήνα έχουν αρχίσει τα παρατράγουδα.
Εγώ πάντως έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή hosting

Phox που εισαι
και τηλ πηρα ακομα και ενα κινητο τους που ειχα αλλα δεν απανταει κανεις. στο ενα στο 801... αφησα μηνυμα, αυτη τη στιγμη τα 2 απο τα 3 sites ειναι down εδω και ωρες. ευτυχως που προλαβα και πηρα χτες backup
αν καποιος ξερει αλλο καλο share hosting ας πει
αν καποιος ξερει αλλο καλο share hosting ας πει
- kwstas_pap
Phox που εισαι
εγώ έχω προτιμήσει την www.intechs.gr για αυτό το λόγο..από τους άλλους που είχα συνεργαστεί συνήθως είχα πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην υποστήριξη (τους έψαχνα, τους έβρισκα και "έμπαινα στο περίμενε" κτλ)..
- CyberCr33p
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Phox που εισαι
Προφανώς για να μην έχουν απαντήσει για 3 ημέρες κάτι συμβαίνει. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις πάλι τηλεφωνικά μαζί με τη κυρία που το σήκωσε και να της ζητήσεις να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Phox που εισαι
Παιδιά τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα.Πάλι off ο server τους εδώ και 2 ώρες σχεδόν.Και δεν μου έχουν απαντήσει σε ticket εδώ και 4 μέρες.Άντε γεια δηλαδή.Κάθε μέρα σέρνεται ο server!
Phox που εισαι
Σίγουρα κάτι συμβαίνει.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά αρκετές φορές αλλά δεν το σηκώνουν.
Απ ότι είδα στο forum πολλοί χρήστες που έχουν hosting στη phox κάνουν παράπονα.
Να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν εταιρείες με hosting?
Μήπως δικαιούμαστε από τη phox τα λεφτά μας πίσω και μια αποζημίωση?
Στη σελίδα τους γράφουν ξεκάθαρα 100% network uptime guarantee που σε καμία περίπτωση δεν υφίσταται.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά αρκετές φορές αλλά δεν το σηκώνουν.
Απ ότι είδα στο forum πολλοί χρήστες που έχουν hosting στη phox κάνουν παράπονα.
Να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν εταιρείες με hosting?
Μήπως δικαιούμαστε από τη phox τα λεφτά μας πίσω και μια αποζημίωση?
Στη σελίδα τους γράφουν ξεκάθαρα 100% network uptime guarantee που σε καμία περίπτωση δεν υφίσταται.
- adiaforosgr
- Επικοινωνία:
Phox που εισαι
Δυστυχώς θυμίζει ότι είχε γίνει με την adhost (το προηγούμενο όνομα της phox) η κατάσταση
- CyberCr33p
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Phox που εισαι
To "100% network uptime guarantee" όπως το καταλαβαίνω αφορά το δίκτυο του datacenter, το οποίο δεν έχει πρόβλημα. Οπότε δεν νομίζω να δικαιούσε αποζημίωση για αυτό το λόγο.
Πάντως λογικά εάν φύγεις θα σου επιστρέψουν το υπόλοιπο ποσό που απομένει μέχρι τη λήξη της συνδρομής σου.
Πάντως λογικά εάν φύγεις θα σου επιστρέψουν το υπόλοιπο ποσό που απομένει μέχρι τη λήξη της συνδρομής σου.
Phox που εισαι
Ο ένας server είναι off ..ο άλλος είναι μια χαρά.Αλλά μάλλον δεν υπάρχουν εργαζόμενοι στην εταιρεία.Την κοπάνησαν όλοι!
- gvard
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Phox που εισαι
Καλησπέρα,
Δοκιμάσατε να ανοίξετε ticket στο Helpdesk μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το τηλέφωνο;
Δοκιμάσατε να ανοίξετε ticket στο Helpdesk μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το τηλέφωνο;
Phox που εισαι
εξαρτάτε και τι λέει στους όρους χρήσης που έχετε αποδεχτεί κατα την παραγγελία.
Phox που εισαι
gvard έγραψε:Καλησπέρα,
Ανοίξαμε ήδη ...αλλά τίποτα! Εδώ και 4-5 μέρες! Νέο ticket σήμερα και πάλι τίποτα!
- adiaforosgr
- Επικοινωνία:
Phox που εισαι
Νομίζω 1 άτομο είναι πίσω από την phox, οπότε ίσως του έτυχε κάτι και γι' αυτό δεν έχετε επικοινωνία, ωστόσο όσοι έχετε on τα sites σας, πάρτε ένα backup για παν ενδεχόμενο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες