Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
staaronis3
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 28 Ιαν 2006 14:35
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης-Αθήνα
Επικοινωνία:

Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama

Δημοσίευση από staaronis3 » 20 Οκτ 2010 03:02

Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama και της CPI

http://blog.staaronis3.net/2010/10/19/k ... tirama-cpi

Η καταγγελία μου στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama και της CPI

Για ευνόητους λόγους έχω αφαιρέσει τηλέφωνα, email και διευθύνσεις από τα στοιχεία μου (τα υπόλοιπα ούτως ή άλλως υπάρχουν δημοσιευμένα στο διαδίκτυο), και επισυνάπτω μόνο το deltio.pdf

https://pithos.grnet.gr/pithos/rest/ee0 ... deltio.pdf
ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΟΣ
Ονοματεπώνυμο: Σταμάτιος Α...
Όνομα Πατρός: Ιωάννης
Προσωρινή Διεύθυνση Κατοικίας (λόγω σπουδών): …
Μόνιμη Διεύθυνση Κατοικίας: …
Τηλέφωνα επικοινωνίας: …
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:…
Επισυνάπτετε αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Επωνυμία: MULTIRAMA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Έδρα: Άγιος Στέφανος Αττικής, 23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 8011115000, 2108181888 – FAX: 2108181180
Αντικείμενο: Εμπορεία ειδών πληροφορικής
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@multirama.gr
Υποκατάστημα: Ηρακλείου Κρήτης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 25 & Γερωνυμάκη 1, 71306, Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλέφωνο: 2810344453 - FAX: 2810343193
Υπεύθυνος Καταστήματος: ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: mlr_hrakleio_2@multirama.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2ης ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Επωνυμία: COMPUTER PERIPHERALS INTERNATIONAL
ΑΘΗΝΑ: Ραφαηλίδου 1 Ταύρος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2104804500 – FAX:2104804542
Δυστυχώς δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω εταιρία.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

1. Το παρών έγγραφο [kataggelia.doc]

2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας [tautotita.jpg]

3. ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ [deltio.pdf]

Μπορώ πέρα από τα επισυναπτόμενα να σας αποστείλω ή να σας παραδώσω αυτοπροσώπως τα αντίγραφα αποδείξεων σχετικών με τον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή, αν αυτό μου ζητηθεί.

Περιγραφή του προβλήματος

Τέλη Δεκεμβρίου του 2009 αγόρασα έναν φορητό υπολογιστή από το Multirama Ηρακλείου, της εταιρίας Dell, μοντέλο Studio 1557.

Το βασικό πρόβλημα του ήταν η υπερθέρμανση.

Αρχικά μπορώ να πω ότι το πρόβλημα αυτό ήταν σε μικρό βαθμό, ίσως επειδή δεν το είχα ζορίσει (μιλάω μέσα στα λογικά πλαίσια) ή επειδή δεν το είχα δουλέψει για πολύ καιρό, όμως ειδικά το καλοκαίρι το πρόβλημα ήταν τέτοιο που τον χρησιμοποιούσα με δυσκολία (αφού ζεσταινόταν υπερβολικά το πληκτρολόγιο, το touchpad καθώς και ο χώρος γύρο από αυτά), ενώ άρχισε να απενεργοποιείτε αυτόματα λόγω της προστασίας που έχει.

Στις 24 του Αυγούστου που μας πέρασε, τον πήγα στο service του Multirama Ηρακλείου, όπου ο κύριος ο οποίος εργαζόταν εκείνη τη στιγμή μου είπε ότι πρέπει εγώ να επικοινωνήσω με τη Dell για να παραλάβει το μηχάνημα, και πως δεν τον ενδιαφέρει ο Νόμος 3043/2002 (τον οποίο του ανέφερα) και ούτε μπορεί να κάνει κάτι από αυτά που λέει.

Στη συνέχεια έφυγα από το κατάστημα λόγω άλλης δουλειάς που είχα εκείνη τη στιγμή και επέστρεψα αργότερα, απευθύνθηκα στον διευθυντή του καταστήματος ο οποίος μας είπε ότι δεν μπορεί να το αντικαταστήσει, παρά μόνο να το επισκευάσει και ότι ο Νόμος 3043/2002 μιλάει για 6 μήνες από την αγορά. Τελικά αποφασίσαμε να το στείλουν εκείνοι στη Dell για να διαπιστωθεί το πρόβλημα και να το επισκευάσουν.

11 μέρες μετά, στις 4 Σεπτεμβρίου επικοινώνησαν μαζί μου για να μου πουν ότι μπορώ να παραλάβω τον υπολογιστή, ο οποίος έχει επισκευαστεί. Λόγω του ότι βρισκόμουν στην Αθήνα δεν μπόρεσα να πάω την ίδια μέρα, οπότε πήγα στις 9 Σεπτεμβρίου για να τον παραλάβω. Αφού τον πήγα σπίτι και τον έβαλα σε λειτουργία, μετά από λίγη ώρα παρατήρησα πως το πρόβλημα της υπερθέρμανσης δεν είχε διορθωθεί αφού συνέχισε να ζεσταίνεται. Στη συνέχεια όπως το παρατηρούσα είδα ότι γύρω του είχαν προκληθεί χτυπήματα από κατσαβίδι (πιθανά στην προσπάθεια τους να τον ανοίξουν), ενώ το πλαίσιο της οθόνης ήταν ξεκουμπωμένο και κάπως βγαλμένο. Όπως δούλευε διαπίστωσα και πρόβλημα στο δίσκο (ο οποίος άρχισε ανεξήγητα να κάνει κάποια χτυπήματα), ενώ καθυστερούσε πολύ η λειτουργία του.

Κοίταξα τα αρχεία καταγραφής του λειτουργικού συστήματος, και διαπίστωσα ότι ο υπολογιστής λειτούργησε όσο δεν τον είχα στην κατοχή μου στις 2/9, 3/9 και 6/9 (αν και είχαν επικοινωνήσει μαζί μου στις 4/9 ότι ο υπολογιστής έχει επιστρέψει από το service). Ακόμα διαπίστωσα ότι στις 6-9 είχε γίνει χρήση διαδικτύου (με χρήση καλωδίου ethernet-υπήρχε και καταγραφή στο πρόγραμμα "Internet Explorer"), καθώς και εγκατάσταση/απεγκατάσταση εφαρμογών άσχετων με αυτά που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν για να διαπιστώσουν τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή (για την ακρίβεια προγράμματα άμεσης επικοινωνίας).

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου τον ξαναπήγα στο Multirama, αρχικά στον διευθυντή του καταστήματος, του ανέφερα ακριβώς τι είχε συμβεί, τον βάλαμε να τον δει στο service, και μου είπε ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει αυτό με τα χτυπήματα και πως θα επικοινωνούσαν με την Dell για να το αντικαταστήσει, ενώ θα επικοινωνούσαν μαζί μου τη Δευτέρα 13/9 για λεπτομέρειες.

Την Τρίτη 14/9, και αφού δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου από το Multirama, τηλεφωνήσαμε και μας είπαν πως περίμεναν να επικοινωνήσει η Dell μαζί τους αλλιώς θα επικοινωνούσαν εκείνοι την Τετάρτη και στη συνέχεια θα με ενημέρωναν.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και αφού δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου πήγα από το κατάστημα όπου ο διευθυντής, μετά από επικοινωνία που είχε (δεν γνωρίζω ακριβώς με ποιον) μας είπε ότι τότε παρέλαβαν τον υπολογιστή στην Dell και πως θα είχαμε νεότερα το ερχόμενο Σάββατο.

Από Σάββατο σε Τετάρτη και από Τετάρτη σε Σάββατο συνεχίστηκε η εν λόγω ιστορία, μέχρι που εγώ επέστρεψα στην Αθήνα για τις σπουδές μου. Τελικά πήγε η μητέρα μου στο κατάστημα, της είπαν ότι το μηχάνημα έχει έρθει και ότι δεν μας έβρισκαν σε κανένα από τα τηλέφωνα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είχαν αλλάξει τα πλαστικά, ψήκτρα, και μητρική πλακέτα. Αυτό φαινόταν και σε ένα δελτίο το οποίο παραδώσαμε στο ταμείο για να παραλάβουμε τον υπολογιστή. Τα χτυπήματα δεν υπήρχαν, όμως το πρόβλημα με την ψύξη δεν είχε διορθωθεί. Για το δίσκο ούτε λόγος, αφού του έκαναν λέει διαγνωστικά τεστ και ήταν μια χαρά. Αφού το ζόρισα όσο μπορούσα και οι θερμοκρασίες που έφτασε εκείνη τη στιγμή (70Ο C για τον επεξεργαστή) τους φάνηκαν φυσιολογικές (και το πληκτρολόγιο για αυτούς κρύο), μου είπαν πως μπορούσαν να το ξαναστείλουν στην dell και όχι να κάνουν κάτι άλλο. Φυσικά όταν αναφέρθηκα στον 3043/2002 μου ξαναείπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια που δοκίμαζα τον υπολογιστή παρατήρησα την άθλια συμπεριφορά των τεχνικών. Μετακινήσεις υπολογιστών ενώ βρισκόταν σε λειτουργία, απότομα κουνήματα, φορητοί υπολογιστές κυριολεκτικά πεταμένοι και στοιβαγμένοι σε άσχετα σημεία.

Τώρα μπορεί να ζεσταίνεται λίγο λιγότερο απ ότι πριν το πάω, όμως 1ον τώρα η θερμοκρασία του περιβάλλοντος έχει μειωθεί σε σχέση με το καλοκαίρι και 2ον όταν αλλάξουμε την θερμοαγώγιμη σιλικόνη, τον πρότο καιρό πάντα πετυχαίνουμε μικρότερες θερμοκρασίες, όμως αυτές σταδιακά αρχίζουν να αυξάνονται, μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί αλλαγή. Με πλήρες φορτίο στον επεξεργαστή πήρα θερμοκρασίες πάνω από 90ΟC (!), ενώ στην κάρτα γραφικών άγγιξε τους 108οC, θερμοκρασίες πολύ πάνω από το κανονικό.

Ενώ η απόλυτη... κοροϊδία συνεχίστηκε. Μετά από επικοινωνία με το Multirama μας έστειλαν τελικά το "ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ".

1ον, δεν φαίνεται πουθενά από αυτό το έγγραφο η 1η φορά που ο υπολογιστής πήγε για επισκευή

2ον, ως ημερομηνία κλήσης ορίζετε η 15/9 και όχι η 13/9 όπως αρχικά μας είχαν πει.

3ον, ως περιγραφή βλάβης όρισαν "FAULTY M/B" (προβληματική μητρική πλακέτα), και όχι πρόβλημα με υπερθέρμανση, απενεργοποίηση λόγω υπερθέρμανσης, πρόβλημα στο σκληρό δίσκο, όπως δηλαδή είχα γράψει στο δελτίο αναφοράς βλάβης του Multirama.

4ον, στη "Διάγνωση Συσκευής" αναφέρουν: REPLACED M/B. RUN DIAGNOSICS. TEST OK (Ανταλλακτικά κωδικός TR557), δηλαδή αντικατάσταση μητρικής πλακέτας, τρέξιμο διαγνωστικών, αποτέλεσμα OK. Δεν αντικατέστησαν απ’ ότι αυτό γράφει τα πλαστικά, την ψήκτρα και τον ανεμιστήρα, ούτε αναφέρει κάτι για δοκιμή του υπολογιστή με φορτίο για έλεγχο της θερμοκρασίας ή για δοκιμή του δίσκου όπως απ το Multirama μου ανέφεραν. Από αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα πως με τον συγκεκριμένο κωδικό (TR557) αναφέρετε μόνο στη μητρική πλακέτα και όχι σε κάτι άλλο. Στην ιστοσελίδα της DELL, στο service manual για τα μοντέλα Studio 1557/1558, και συγκεκριμένα στις οδηγίες για αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας - http://support.dell.com/support/edocs/s ... #wp1180315 – αναφέρει «The BIOS chip in the system board contains the Service Tag, which is also visible on a barcode label on the bottom of the computer.», που σημαίνει «Το ολοκληρωμένο κύκλωμα BIOS, στην πλακέτα συστήματος περιέχει το Service Tag, που είναι επίσης ορατό σε μια ετικέτα barcode στο κάτω μέρος του υπολογιστή.», ενώ ως system board (πλακέτα συστήματος) ορίζετε η Μ/Β (motherboard-μητρική πλακέτα). Το Service Tag, είναι μια πληροφορία από αυτές που περιλαμβάνονται στο BIOS από την κατασκευή και δεν αλλάζουν με κάποιο εξωτερικό τρόπο μετά την τοποθέτηση του. Σχεδόν κάθε ηλεκτρονικός μηχανικός γνωρίζει κατ αρχήν ότι τα ολοκληρωμένα κυκλώματα μέσα σε ένα υπολογιστή είναι τεχνολογίας επιφανειακής στήριξης, το συγκεκριμένο δε του BIOS συνηθίζεται για λόγους οικονομίας χώρου, και ταχύτερης συγκόλλησης από ρομποτικά μηχανήματα να έχει τους ακροδέκτες στο κάτω μέρος του. Ακόμα γνωρίζει ότι είναι πρακτικά αδύνατο να αποκολληθεί και να επανακολληθεί ένα ολοκληρωμένο σαν και αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, και το ότι ο αριθμός Service Tag είναι μοναδικός (αντιστοιχεί στο σειριακό αριθμό του Η/Υ και της μητρικής πλακέτας ταυτόχρονα) καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η μητρική πλακέτα δεν έχει αντικατασταθεί, και άρα το Multirama και η εταιρία CPI ψεύδονται, και σε αυτό, ενώ αναρωτιέμαι ακόμα και αν το συγκεκριμένο «ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ» είναι «κατασκευασμένο».

Ακόμα, κάθε εταιρία όταν αντικαταστήσει κάποιο από τα ελαττωματικά εξαρτήματα μαζί με τον υπολογιστή επιστρέφει και αυτά, μαζί και τις συσκευασίες των ανταλλακτικών (οι οποίες αναγράφουν τον κωδικό του ανταλλακτικού, το S/N, καθώς και τον αριθμό παρτίδας), κάτι που δε συνέβη στην περίπτωση μου. Σε πολλές περιπτώσεις που έχω πάει εγώ ή συγγενείς μου κάποιο μηχάνημα για επισκευή έχουν επιστρέψει τα ελαττωματικά εξαρτήματα (ακόμα και τα λαστιχάκια από την σιντιέρα ενός συστήματος HiFi ή ένα μικροσκοπικό χαλασμένο σωληνάκι από πλυντήριο ρούχων), μαζί με αποδεικτικά για κάθε εργασία που έγινε, και απόδειξη για το κάθε ανταλλακτικό. Στην περίπτωση που η συσκευή βρισκόταν σε εγγύηση κοβόταν μηδενική απόδειξη.

Τέλος σε άτομα με γνώσεις ηλεκτρονικής, νομικών ή και επαγγελματίες που ασχολούνται ευρέως με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών στα οποία ανέφερα το πρόβλημα μου η απάντηση τους ήταν αμέσως «γιατί δεν σου το αντικατέστησαν;» και «η συγκεκριμένη στάση είναι απαράδεκτη».

Αίτημα προς το συνήγορο του καταναλωτή

Εγώ από την πλευρά μου πλέον, δεν ξέρω κατά πόσο με καλύπτει ο νόμος, αλλά θα απαιτούσα από το Multirama την αντικατάσταση του υπολογιστή με άλλον, δικής μου επιλογής, δηλαδή ακόμη και άλλης εταιρείας ,εάν αυτό είναι δυνατόν και νόμιμο διαφορετικά με ισάξιο μοντέλο του συγκεκριμένου της Dell, και σας παρακαλώ να μεσολαβήσετε γι αυτό, αφού μόνος μου δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama

Δημοσίευση από Banavas » 20 Οκτ 2010 14:21

Αναφερόμενος στην τελευταία παράγραφο το λογικότερο θα ήταν να ζητήσεις την ανταλλαγή του μηχανήματος με τα χρήματα της αγοράς του.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
staaronis3
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 28 Ιαν 2006 14:35
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης-Αθήνα
Επικοινωνία:

Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama

Δημοσίευση από staaronis3 » 20 Οκτ 2010 15:10

Να σημειώσω ότι επειδή δεν αντέγραψε την μορφοποίηση οι θερμοκρασίες φαίνοντε κάπως περίεργα. Είναι 70οC και 90οC. Δεν έχω προσέξει που αλλού φαίνετε λάθος.

intelcore2
Δημοσιεύσεις: 677
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2007 19:46
Τοποθεσία: Pagrati
Επικοινωνία:

Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama

Δημοσίευση από intelcore2 » 20 Οκτ 2010 19:48

Το service tag στα Dell αλλάζει. Συγκεκριμένα σε Dell gx270 (desktop) όπου έγινε αντικατάσταση 20! Μotherboard σε αντίστοιχα μηχανήματα, απο τεχνικό της Dell (στον χώρο μας έγινε η αντικατάσταση, ήμασταν παρών) μετά το πέρας των εργασιών ο τεχνικός καταχώρησε στα καινούργια Motherboards τα παλιά service tags.

Σε άλλα μοντέλα γίνεται μέσω του bios και σε άλλα μέσω utility που παρέχει η Dell

Άβαταρ μέλους
staaronis3
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 28 Ιαν 2006 14:35
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης-Αθήνα
Επικοινωνία:

Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama

Δημοσίευση από staaronis3 » 20 Οκτ 2010 20:11

Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να μου λες όμως ότι η μητρική δεν έχει κάποιο serial.

ΕΔΙΤ1:Αν θυμάμαι καλά την εποχή του GX270 μου, του πρώτου dell που είχα στα χέρια μου, είχε χωριστό αυτοκόλητο με το serial της μητρικής και το service tag πήγαινε χωριστά, αφού τότε το πλήρωνες έξτρα. Η μητρική αυτή ακόμα υπάρχει, οπότε μπορώ να πάω να κοιτάξω αν είχε αυτοκόλητο.

Επίσης το latitude d600 δε θυμάμαι να είχε κάποιο αυτοκόλητο ή κάτι τέτοιο, και αυτό επειδή δεν είχε εγγύηση το είχα ανοίξει μόνος μου για να το καθαρίσω, αλλά δε θυμάμαι να είδα κάτι. αυτό είχε service tag, το έχω στα χέρια μου, και είναι λειτουργικότατο οπότε σε λίγο θα σας πω μερικές λεπτομέρειες.

ΕΔΙΤ2: Μόλις τώρα είδα ότι αναφερόμαστε στο ίδιο μηχάνημα! Κι εσύ απο την εγκυκλοπαίδια το είχες πάρει;

Άβαταρ μέλους
staaronis3
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 28 Ιαν 2006 14:35
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης-Αθήνα
Επικοινωνία:

Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama

Δημοσίευση από staaronis3 » 21 Οκτ 2010 22:47

Λοιπών μη ξαναπω τα ίδια και τα ίδια. Δεν ήθελα να μπλέξω με courier κλπ κλπ, και γι αυτούς που λένε ότι έρχετε τεχνικός στο χώρο μου είναι άλλη υπηρεσία που δεν την είχα, που όμως γι αυτό θα αγόραζα Dell, και αν (πρώτα ο Θεός) φύγω στο εξωτερικό, πάλι γι αυτό το λόγο θα αγοράζω Dell.
Για το service tag που το πληκτρολογούν αλλάζουν κλπ κλπ δεν ξέρω αν ισχύει. Παλιά το αγόραζες ως έξτρα υπηρεσία και ήταν ανεξάρτητο απο τους σειριακούς αριθμούς του μηχανήματος. Τώρα δεν υπάρχει άλλος αριθμός πέρα απο αυτόν. Άνοιξα το Dell Latitude D600, έτρεξα το Pc Wizzard και πουθενά δεν είδα αυτό το Service Tag, αλλά έναν άλλο αριθμό. Επίσης το έκανα κυριολεκτικά βίδες, (μόνο την οθόνη που δεν έλυσα), κάθε κομματάκι χωριστά, και σε αυτό υπήρχαν 15000 αυτοκόλητα με σειριακούς αριθμούς, όμως το συγκεκριμένο είχε κανονικά ώς μηχανημα σειριακό αριθμό. Το 1557 δεν έχει άλλο αυτοκόλητο πέρα απο αυτό του Service Tag που να αναφέρει σειριακό αριθμό.

Τέλος, θέλω να σας πω πως η όλη ταλαιπωρία σχεδών έλαβε τέλος, αφού αύριο θα πάω το μηχάνημα και θα εκδωθεί πιστωτικό στα χρήματα που το αγόρασα. Λέω σχεδων γιατί έχω να περπατήσω ~500-700 μέτρα να πάω στην courier να πάρω το κουτί του που μου στείλανε που είχε μήνει Κρήτη (ω, ναι, ή εγώ ή το κουτί θα χωρούσαμε εδώ οπότε είχε μήνει κάτω), και άλλα τόσα να πάω στη στάση του λεωφορείο και μετά άλλα τόσα απο την άλλη στάση στο Multirama.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το θέμα θα ήθελα να μήνει, ώστε να μπορούν και άλλοι να δουν την (για αρκετούς βλακώδη) ιστορία μου.

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Η καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή κατά του Multirama

Δημοσίευση από cdhyper » 22 Οκτ 2010 11:10

Ε βέβαια βλακώδης. Με φωνές και ξύλο θα είχες καθαρίσει την ίδια μέρα :kaloe:
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης