Αγορα slr μηχανησ
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Αγορα slr μηχανησ
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η CANON 500D KAI H NIKON D 5000
ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αγορα slr μηχανησ
Tha vgoun oi thaumastes ths Nikon kai tha proteinoun Nikon... tha vgoun oi thaumastes ths canon kai tha sou poun canon...
Ego, san antikemenikos pou eimai kai xoris na forao paropides tha proteino NIKON!!!
Ego, san antikemenikos pou eimai kai xoris na forao paropides tha proteino NIKON!!!

Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...
- deninho
- Super Moderator
- Επικοινωνία:
Αγορα slr μηχανησ
τη μάρκα που έχουν οι περισσότεροι γνωστοί σου, ώστε να μπορείς να δανείζεσαι φακούς 

- veriotis
- Graphics Moderator
- Επικοινωνία:
Αγορα slr μηχανησ
nikon και ξερό ψωμίfafos έγραψε:Tha vgoun oi thaumastes ths Nikon

- hik-hok
- Reporter
- Επικοινωνία:
Αγορα slr μηχανησ
αφού είναι η πρώτη σου DSLR πάρε Nikon, μετά θα μάθεις απο την φωτογραφία θα πουλήσεις την Nikon και θα αγοράσεις μια Canon

Αγορα slr μηχανησ
+1hik-hok έγραψε:αφού είναι η πρώτη σου DSLR πάρε Nikon, μετά θα μάθεις απο την φωτογραφία θα πουλήσεις την Nikon και θα αγοράσεις μια Canon
ksekina apo th nikon pou einai eukolh kai katanohth ston xeirismo ths kai meta pas sthn canon pou oute autoi pou thn efeiaksan den gnorizoun pos douleuei.. an deis oti den thn kataferneis, thn kaneis vivliostath sthn vivliothikh sou kai me to louri ths vgazeis volta ton skylo..

Αγορα slr μηχανησ
H canon είναι κανόνι!!!!
Για να μην διπλοξοδευτείς πάρε κατευθείαν canon και ξεκίνα από τη θέση στον επιλογέα "full auto".
Για να μην διπλοξοδευτείς πάρε κατευθείαν canon και ξεκίνα από τη θέση στον επιλογέα "full auto".
Αγορα slr μηχανησ

(h fotografia exei travhxtei me canon giauto einai toso xalia

Αγορα slr μηχανησ
Fafe εσύ την τράβηξες; βάλε το "full auto" για καλύτερα αποτελέσματα.
(Δυστυχώς η γρήγορη απάντηση δεν έχει smilies)
Αγορα slr μηχανησ
den akoumpao canon ego.. eimai allergikos kai gemizo spyria... dystyxos thn kopela den thn petyxa sto sygkekrimeno festival gia na mou edeixne kana kolpo ths mhxanhs...Banavas έγραψε:Fafe εσύ την τράβηξες; βάλε το "full auto" για καλύτερα αποτελέσματα.

-
Αγορα slr μηχανησ
Καλησπερα, θελω και εγω να αγορασω την πρωτη μου μηχανη, εχω ψαξει λιγο στο scroutz και εχω δει Sony DSLR-A380 Kits στα 400 ευρω οπως και την Sony Alpha DSLR A550 Kits στα 400 ευρω, αξιζει να παρω καποια απο αυτες? αν οχι τι αλλο προτεινεται σε τιμη 400-500 ευρω
Μια ακομη ερωτηση Sony Digital Camera SLT-A33L ειναι πολυ καλυτερη αλλα την βρισκω ακριβη, υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη της στους επομενους μήνες? Δεν εχω ξαναπαρακολοθ8ησει τιμες για μηχανη, οποτε δεν ξερω αν οι τιμες πεφτουν γρηγορα 'η οχι
Ευχαριστω
Μια ακομη ερωτηση Sony Digital Camera SLT-A33L ειναι πολυ καλυτερη αλλα την βρισκω ακριβη, υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη της στους επομενους μήνες? Δεν εχω ξαναπαρακολοθ8ησει τιμες για μηχανη, οποτε δεν ξερω αν οι τιμες πεφτουν γρηγορα 'η οχι
Ευχαριστω
-
Αγορα slr μηχανησ
btw εψαξα για sony γιατι γενικα θεωρειται καλη μαρκα, χωρις να ξερω και πολλα πολλα
και αυτην την βρικα στα 420 ευρω Alpha NEX-3A ασημι + φακος 16 mm
και αυτην την βρικα στα 420 ευρω Alpha NEX-3A ασημι + φακος 16 mm
-
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Αγορα slr μηχανησ
Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο καιρό να μαζέψεις άλλα 100 - 150 ευρώ και να πάρει τηνwowthodoris έγραψε:Καλησπερα, θελω και εγω να αγορασω την πρωτη μου μηχανη, εχω ψαξει λιγο στο scroutz και εχω δει Sony DSLR-A380 Kits στα 400 ευρω οπως και την Sony Alpha DSLR A550 Kits στα 400 ευρω, αξιζει να παρω καποια απο αυτες? αν οχι τι αλλο προτεινεται σε τιμη 400-500 ευρω
Ευχαριστω
Canon EOS 500D Kit ( που κάνει 550 ευρώ τώρα ) ή
Canon EOS 550D Kit που κάνει 740 ευρώ ).
Βέβαια μην βασιστείς πάνω μου και περίμενε και άλλα μέλη να σου δώσουν απαντήσεις, αλλά googlare και στο διαδίκτυο να δεις reviews φωτογραφικών μηχανών, για να δεις τα καλά και τα κακά που έχει η καθεμία. Μην αγοράσεις δηλαδή μηχανή 400 ευρώ και χρειαστείς αλλα 250+ ευρώ για να βγάλεις το αποτέλεσμα που θέλεις, ενώ με μηχανή 500 - 550 μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.

Anyway, καλή χρόνια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες