Ζητείται κατασκευαστής ιστοσελίδων για 2 templates

ζητάτε υπηρεσίες σχετικά με την κατασκευή σελίδων; (design, web hosting, graphics, web programming).

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
cs1
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2010 13:06

Ζητείται κατασκευαστής ιστοσελίδων για 2 templates

Δημοσίευση από cs1 » 28 Ιούλ 2010 14:24

Ζητείται κατασκευαστής ιστοσελίδων για κατασκευή 2 templates.

Δηλαδή, υπάρχουν 2 websites, είναι ανεβασμένα στο internet, αλλά κάθε χρόνο (κατά τον Οκτώβριο) χρειάζονται ένα update στο layout τους, για αισθητική και περιεκτική επικαιροποίηση του περιεχομένου τους, καθώς αυτό αφορά συνεδριακές διαδικασίες που επαναλαμβάνονται κάθε χρονιά.

Τα 2 νέα layouts έχουν ήδη βρεθεί, οπότε αυτό που ζητείται από τον κατασκευαστή είναι η προσαρμογή των 2 αυτών νέων layouts στο περιεχόμενο των 2 ήδη σε λειτουργία websites (tabs κλπ). Με λίγα λόγια, 1 template για καθένα από τα 2 websites που χρειάζονται το ετήσιο update τους. Κυρίως αισθητικό update. Η συμπλήρωση του περιεχομένου στο νέο template, προσθήκες περιεχομένου κλπ. θα γίνονται στη συνέχεια, από τους διαχειριστές των 3 αυτών websites.

Πρόσθετα, φετινή προσθήκη και για τα 2 websites θα χρειαστεί και η προσθήκη δυνατότητας (φόρμας) εγγραφής του επισκέπτη, δημιουργίας βάσης με τα στοιχεία του, δυνατότητα αυτόματου upload και αποστολής του υλικού του (με u+p) και να ανοίγεται (αφού εγκριθεί) και ftp directory του σε webserver, ώστε να φτιάχνει τις σελίδες του.
Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από κατασκευαστικές-προγραμματιστικές ικανότητες θα χρειαστεί να έχουν και γραφιστικές γνώσεις ή να έχουν συνεργάτη τους με αυτές τις γνώσεις.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο cs παπάκι tofernoumestospiti.com με τις (λογικές) οικονομικές απαιτήσεις τους, τον τρόπο εργασίας και συνεργασίας, το χρόνο που θα απαιτηθεί για να το ολοκληρώσουν (και να το τεστάρουν), καθώς και likns με δείγματα δουλειάς τους. Απάντηση χωρίς δείγματα δουλειάς δεν θα εξεταστεί.

Το καλό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, θα φέρει και άλλες περιπτώσεις συνεργασίας μελλοντικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Υπηρεσιών διαδικτύου”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης