Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
evita_fml
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 29 Απρ 2010 05:56

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από evita_fml » 19 Ιούλ 2010 22:47

Χαίρετε,

Έχω έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ο οποίος, πριν μία βδομάδα, εμφάνισε BSoD. Ο υπολογιστής διέθετε windows xp. Σε καμία περίπτωση δεν με άφηνε να μπω στα windows, απ'όπου θέλω να τραβήξω κάποια αρχεία, ούτε σε ασφαλή λειτουργία ούτε στην κονσόλα. Όλα καταλήγουν σε BSoD, η οποία δεν φέρει επανεκκίνηση στον υπολογιστή, όπως συνηθίζεται.
Για να σώσω τα αρχεία, σκέφτηκα να εγκαταστήσω windows 7, τα οποία δημιουργούν κατ'επιλογή ένα φάκελο windows.old, απ'όπου μπορώ μετά να τραβήξω τα αρχεία που επιθυμώ. Βάζω τα 7 σε ένα φλασάκι(διαδικασία που έχω πραγματοποιήσει στο παρελθόν για φορητό), αλλάζω την ιεραρχία για boot στα DOS,αλλά τίποτα. Το μόνο που μου έλεγε ήταν να αφαιρέσω το φλασάκι από τον υπολογιστή για να συνεχιστεί η λειτουργία. Οκ λέω, και βάζω το cd των ubuntu-από τα οποία πιθανολογώ να μπορώ να τραβήξω τα αρχεία μου. Αλλάζω πάλι ιεραρχία, και πάλι τίποτα. Στην συνέχεια, δοκίμασα να βάλω τα windows xp για να κάνω format. Αλλά και εκεί, δεν είδα άσπρη μέρα. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: δεν μπορώ να κάνω format.
Η επόμενη κίνηση μου, ήταν να ανοίξω τον πύργο, να τον καθαρίσω και να δω αν τρέχει κάτι. Τον καθάρισα-το οποίο του χρειαζόταν- και παρατήρησα ότι η μία ram είχε βγει. Έβγαλα και τις 2, τις καθάρισα και τις επανατοποθέτησα ώστε να βεβαιωθώ ότι έχουν κουμπώσει. Πιστεύοντας ότι αυτό έφταιγε, όντας μία από τις αιτίες για BSoD, ανοίγω πάλι τον υπολογιστή όλο χαρά! Τίποτα πάλι. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο πύργος είναι μία χαρά, καθαρός και πλήρως τακτοποιημένος.
Περνώντας στο επόμενο βήμα, ενοχοποιώ την μητρική(δεν ξέρω ακόμα αν έχει κάποιο πρόβλημα) ή τον σκληρό. Και πάω να ελέγξω τον σκληρό δίσκο. Τον αφαιρώ και τον τοποθετώ σε ένα διαβαστήρι (δεν ξέρω πως λέγεται η συσκευή) εσωτερικών δίσκων. Πριν μερικές ώρες, το διαβαστήρι άνοιξε σε ένα φιλικό υπολογιστή. Αξίζει να σημειωθεί, εδώ, ότι η πρόσβαση στον επιτραπέζιο γινόταν με έναν κωδικό. Πάμε να πάρουμε τα αρχεία από τον σκληρό. Μετά από πολλές προσπάθειες και διαδικασίες (χρησιμοποιήθηκε και cmd ανεπιτυχώς), η αντιγραφή των αρχείων που ήθελα ήταν άκαρπη. Τα αρχεία δεν έλεγαν να αντιγραφούν. Πιθανόν κάτι παίζει με τον κωδικό εισόδου στα xp. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: μία ακόμη τρύπα στο νερό έγινε. Είδαμε τα αρχεία αλλά δεν μπορέσαμε να τα πάρουμε.
Και αποφασίζω να πάρω το μαραφέτι σπίτι μου να το κοιτάξω. Το συνδέω στο laptop, το συνδέω στο netbook(το οποίο σημειωτέον τον είχε ανοίξει πριν μερικές ώρες) και έχω την ίδια αντίδραση. Στον πίνακα ελέγχου, στις συσκευές και εκτυπωτές εντοπίζεται και αναφέρει ότι λειτουργεί κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή μου. Δηλαδή τώρα, ούτε καν που μπορώ να δω τι περιέχει. Στο cmd μου αναφέρει ότι η συσκευή δεν είναι έτοιμη. Εγώ, σαν ευγενικό ον, της έδωσα αρκετό χρόνο, αλλά κάνει σαν γκόμενα να ετοιμαστεί(χαχαχαχχ,ευθυμήσαμε). ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο νοών νοεί το.

Οποιαδήποτε γνώση, γνώμη, ιδέα ή πρακτική είναι καλοδεχούμενη. Έχω απηυδήσει με τον υπολογιστή μου!!!!

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από deninho » 19 Ιούλ 2010 23:00

αν πας στο start->δεξί κλικ My Computer->Manage->storage management εμφανίζεται ο σκληρός εκεί; αν ναι, ψάξε λίγο τις ιδιότητες (συγνώμη που δεν είμαι σαφής, αλλά είμαι σε mac τώρα...), και όρισε γράμμα στο δίσκο

evita_fml
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 29 Απρ 2010 05:56

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από evita_fml » 19 Ιούλ 2010 23:11

Έφτασα στην διαχείριση Υπολογιστή->Αποθήκευση και βρήκα τον χώρο του, αλλά φαίνεται να μην έχει αναγνωριστεί. Είναι ο F, όπως τον ονομάζει, τον εμφανίζει όμως ανύπαρκτο(σαν να μην έχω βάλει τον σκληρό στο διαβαστήρι) και ως επακόλουθο δεν εμφανίζεται στην διαχείριση δίσκων....btw, αναφέρει και εδώ ότι λειτουργεί κανονικά.

Άβαταρ μέλους
hitca
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1919
Εγγραφή: 13 Ιουν 2010 19:41
Τοποθεσία: Brussels
Επικοινωνία:

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από hitca » 20 Ιούλ 2010 01:05

Να επισημάνω μερικά πράγματα...

Από αυτά που αναφέρεις δείχνει/φαίνεται ότι ο δίσκος είναι off...(από αυτό προκύπτουν οι BSOD screen, δεν μπορεί να 'φορτωθεί' λειτουργικό σύστημα και drivers).

Πρώτα δοκίμασε να λειτουργήσει ο η/υ ΧΩΡΙΣ δίσκο...
Να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί κανονικά. Μετά να γίνει το ίδιο με ΑΛΛΟ δίσκο

Τι εννοείς όταν αναφέρεις βάζεις cd (είτε linux είτε win) και τίποτα?..
Με λίγα λόγια ξεκινάει ή όχι ο υ/η ? (κανονικά εννοείται με πλήρεις λειτουργίες στα πάντα).
Μπορείς να δείς το boot screen και menu της m/b ?
Εάν δεν λύσεις αυτό μήν προχωράς παρακάτω. Πρέπει να λυθεί οπωσδήποτε...


Αναφέρεις ότι χρειάζεσαι αρχεία από τον δίσκο.
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα τον προσέξεις ώς 'κόρη οφθαλμού'....πώς γίνεται να προσπαθείς να κάνεις format σε αυτόν ?
(εάν έχεις πειράξει το mbr του δίσκου με την προσπάθειά σου για format ....άς πούμε ότι έκανες 'χαρακίρι')

Μήν πειράξεις τον δίσκο άν θέλεις αρχεία από αυτόν...θα τον χειριστείς με την μέγιστη προσοχή.
Ίσως να μήν έχεις πολλές ευκαιρίες....
Υπάρχουν κατάλληλα εργαλεία για έλεγχο, αποκατάσταση και επαναφορά.

Στο σημείο που αναφέρεις για κωδικό εισόδου στο προφίλ του χρήστη, αυτό δεν επηρεάζει την αντιγραφή αρχείων, εκείνο που έχει σημασία είναι εάν έχεις δηλώσει 'ιδιωτική' χρήση των αρχείων του χρήστη. Διότι αυτή η 'λεπτομέρεια', κρυπτογραφεί για προστασία τα αρχεία (μόνο του χρήστη, όχι όλου του δίσκου).

Πιστεύω να σε βοηθήσουν αυτές οι οδηγίες και συμβουλές. Καλή επιτυχία..

evita_fml
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 29 Απρ 2010 05:56

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από evita_fml » 20 Ιούλ 2010 02:28

hitca έγραψε:Να επισημάνω μερικά πράγματα...

Από αυτά που αναφέρεις δείχνει/φαίνεται ότι ο δίσκος είναι off...(από αυτό προκύπτουν οι BSOD screen, δεν μπορεί να 'φορτωθεί' λειτουργικό σύστημα και drivers).

Πρώτα δοκίμασε να λειτουργήσει ο η/υ ΧΩΡΙΣ δίσκο...
Τι εννοείς χωρίς δίσκο???να τον ανοίξω χωρίς τον σκληρό?γίνεται?
hitca έγραψε: Να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί κανονικά. Μετά να γίνει το ίδιο με ΑΛΛΟ δίσκο

Τι εννοείς όταν αναφέρεις βάζεις cd (είτε linux είτε win) και τίποτα?..
Με λίγα λόγια ξεκινάει ή όχι ο υ/η ? (κανονικά εννοείται με πλήρεις λειτουργίες στα πάντα).
Ο υπολογιστής ξεκινάει, αλλά ούτε καν που νοιάζεται ότι έχω βάλει το cd. Πάω να κάνω boot και με αγνοεί. Επιλέγω δηλαδή να bootάρει από το cd, πατάω enter και με πάει στην μαύρη οθόνη που μου λέει ότι τερμάτισε ο υπολογιστής "περίεργα"(δεν θυμάμαι τα ακριβή λόγια τώρα) και να επιλέξω μεταξύ safe mode, console, κάτι ακόμα ή κανονικά τα windows. Σε κάθε επιλογή με πηγαίνει στην BSoD. Αγνοεί το boot.
hitca έγραψε:
Μπορείς να δείς το boot screen και menu της m/b ?
Ως boot screen τι εννοείς? ως menu της m/b εννοείς το μενού των DOS όπως το αντιλαμβάνομαι. Συγνώμη αλλά από τεχνικά δεν τα πάω καλά. Υποθέτω ότι αυτά που λες απορρέουν αν πατήσω F2 και F8 στον υπολογιστή μου(πάντα).

hitca έγραψε: Αναφέρεις ότι χρειάζεσαι αρχεία από τον δίσκο.
Δεν προσπαθώ να κάνω οποιοδήποτε format, απλά αυτό που θα μου εξασφαλίσει ότι θα μπορέσω να τραβήξω τα αρχεία μου. Το cd των xp το έβαλα εντελώς πειραματικά για να διαπιστώσω κατά πόσο μπορεί να κάνει format.
hitca έγραψε: Στο σημείο που αναφέρεις για κωδικό εισόδου στο προφίλ του χρήστη, αυτό δεν επηρεάζει την αντιγραφή αρχείων, εκείνο που έχει σημασία είναι εάν έχεις δηλώσει 'ιδιωτική' χρήση των αρχείων του χρήστη. Διότι αυτή η 'λεπτομέρεια', κρυπτογραφεί για προστασία τα αρχεία (μόνο του χρήστη, όχι όλου του δίσκου).
Να σου πω την αλήθεια, είχα κάνει διάφορα για θέματα ασφαλείας μερικών φακέλων. Αυτούς όμως που θέλω να τραβήξω, ήταν αγνοί. Απλά, ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα κάτι εντολές cmd που αναφέρουν userid, όπου το όριζαν ως τον κωδικό για το login, γι'αυτό θεώρησα ότι παίζει ρόλο. Τι να πω!
hitca έγραψε: Πιστεύω να σε βοηθήσουν αυτές οι οδηγίες και συμβουλές. Καλή επιτυχία..
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση μου first thing?

Άβαταρ μέλους
hitca
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1919
Εγγραφή: 13 Ιουν 2010 19:41
Τοποθεσία: Brussels
Επικοινωνία:

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από hitca » 20 Ιούλ 2010 04:50

sorry double post
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitca την 20 Ιούλ 2010 05:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
hitca
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1919
Εγγραφή: 13 Ιουν 2010 19:41
Τοποθεσία: Brussels
Επικοινωνία:

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από hitca » 20 Ιούλ 2010 04:55

--- ΝΑΙ να βγάλεις τον δίσκο, out, πώς να στο πώ, σου εμποδίζει όλη τη λειτουργία του υ/η.

--- ΝΑΙ όταν ξεκινάμε έναν υ/η ΧΩΡΙΣ δίσκο βεβαιωνόμαστε με αυτόν τον τρόπο ότι λειτουργεί κανονικά και ότι θα λειτουργήσει με έναν ΑΛΛΟ δίσκο. Χρησιμοποιούμε boot cd για τέτοιες λειτουργίες...

--- Ο υ/η όταν ξεκινάει 'νοιάζεται' και ελέγχει ΟΛΑ τα εξαρτήματα (ένα-ένα με τή σειρά) που τον απαρτίζουν (κοίτα προσεκτικά ένα live cd linux τι κάνει) ...εάν εσύ εσκεμμένα χρησιμοποιείς ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ή ελλατωματικά εξαρτήματα ΔΕΝ θα ξεκινήσει (το πιθανότερο)

--- Όταν ξεκινάει ο υ/η, αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι απο αρχεία του δίσκου. Είναι η flash memory της m/b και λέγεται BIOS και δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με F8 κλπ (αυτά είναι των windows δλδ του δίσκου)

--- Με το να βάλεις κάποιο cd δεν εξασφαλίζεις τίποτα απο τα αρχεία σου. Είναι ανορθόδοξο και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..ακόμα και να τα 'δείς' τα αρχεία δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τα αντιγράψεις επιτυχώς...(δυστυχώς).


--- Εγώ τι θα έκανα αναρωτιέσαι... μα στο είπα και ακριβώς.

Πρώτον να εξασφαλίσεις ότι ο υ/η δουλεύει κανονικά (επαναλαμβάνω, χωρίς τον προβληματικό δίσκο, βάλε άλλον ή ΚΑΝΕΝΑΝ). Άν δεν γνωρίζεις πώς, να απευθυνθείς σε τεχνικό
και δεύτερον για να βρείς τα αρχεία σου - το πλέον δύσκολο θέμα σου - , μεγάλη προσοχή και χρήση ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ προγραμμάτων από κάποιον έμπειρο 'επί του θέματος'


Γιά όλα αυτά χρειάζεσαι

--ένα live cd linux γιά έλεγχο εκκίνησης και υ/η (ubuntu, knopix κλπ)
--ένα εφεδρικό δίσκο (να μπορεί να γίνει boot, κατάλληλος για την m/b)
--cd windows (ότι νάναι κατά προτίμηση win xp, vista, win 7)
--και το HIREN BOOT CD (τρέχουσα έκδοση 10.6) ή κάτι παρόμοιο

επιπλέον....
-ατσάλινα νεύρα (για να μή τα σπάσεις όλα από τα νεύρα σου)
-άφθονες τεχνικές γνώσεις (για οτιδήποτε προκύψει)
-και κάποιον να σε βοηθήσει (για τους ..καφέδες που θα χρειαστείς)

και όχι πειράματα... δεν είναι η περίπτωσή σου για τέτοια πράγματα

Πιστεύω να σε βοήθησα ..λιγάκι. Καλή επιτυχία εύχομαι σε κάθε περίπτωση

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3757
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από DGeorge » 20 Ιούλ 2010 10:30

evita_fml έγραψε:...Πιθανόν κάτι παίζει με τον κωδικό εισόδου στα xp. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: μία ακόμη τρύπα στο νερό έγινε. Είδαμε τα αρχεία αλλά δεν μπορέσαμε να τα πάρουμε....
Σε ό,τι αφορά στα αρχεία σου, τουλάχιστον, και πάντα με την προϋπόθεση ότι ο δίσκος έχει ακόμα ζωή επάνω του...
Αν στο PC όπου έγινε η ανάγνωση (είδατε απλώς τα αρχεία), μπείτε ως 'administrator', θα μπορέσετε να αλλάξετε τις παραμέτρους ασφαλείας αρχείων, και φακέλλων που τα περιέχουν, έτσι ώστε ο καθένας (everyone) να έχει π.χ. πλήρη πρόοσβαση/δικαιώματα (διαγραφής, αντιγραφής, μετακίνησης, κλπ). Για παράδειγμα, σε πρώτη φάση θα σου επιτραπεί να ανοίξεις ένα Word-αρχείο (αν υπάρχει).
Αν ο δίσκος έχει πρόβλημα, εξαρτάται πάλι από τη φύση του προβλήματος. Αν π.χ. έχουν πάθει απλώς βλάβη κάποια αρχεία του συστήματος (XP), τότε υπάρχει -αρκετά απλός τρόπος- επισκευής του. Αν έχουν χαλάσει τμήματα της μαγνητικής του επιφάνειας (Bad sectors) υπάρχει πάλι τρόπος επισκευής... Είναι πολύ πιο χρονοβόρος, λίγο πιο πολύπλοκος και μπορεί να υπάρξουν και 'θύματα' (αρχεία που δεν μπόρεσαν να σωθούν). Αν έχει χαλάσει μηχανικό, ή/και ηλεκτρονικό μέρος του δίσκου... Εδώ τα πράγματα σφίγκουν πολύ! Σε όλα τα προηγούμενα, όπως σου έγραψε και ο hitca, θα χρειαστείς τη σύμπραξη/βοήθεια ενός ειδικού.
Στο τελευταίο "Αν έχει χαλάσει μηχανικό, ή/και ηλεκτρονικό μέρος του δίσκου..." θα χρειαστεί ο δίσκος μάλλον να πάει στη 'μαμά' του, με αρκετά -πάλι- αμφίβολο το γεγονός της ανάκτησης των αρχείων σου.

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13373
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 20 Ιούλ 2010 11:56

To προτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να ξεκκινησεις τον Η/Υ με ενα cd το οποιο θα ελεγξει τον δισκο για τυχον προβληματα.
(Πχ το HDD Regeneration)
Αν σου εμφανισει bad sectors ή καθηστερισεις, και το προγραμα δεν μπορει να τα διορθοσει, ο δισκος ειναι για πεταμα.

Αν τα διορθοσει ,μπορεις να τον ξαναχρισμοποιηεις.

Σε καθε περιπτωση παντως, υπάρχουν ειδηκα προγραμματα -revoverers- με τα οποια μπορεις να παρεις -οχι ολα αλλα- καποια απο τα δεδομενα του δισκου και να τα αντιγραψεις αλου για να τα εχεις.
deninho έγραψε:αν πας στο start->δεξί κλικ My Computer->Manage->storage management εμφανίζεται ο σκληρός εκεί; αν ναι, ψάξε λίγο τις ιδιότητες (συγνώμη που δεν είμαι σαφής, αλλά είμαι σε mac τώρα...), και όρισε γράμμα στο δίσκο
:o

Τι κανεις εσυ σε μακ?!?!?!?!?!?!!!!
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

evita_fml
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 29 Απρ 2010 05:56

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από evita_fml » 20 Ιούλ 2010 14:39

ευχαριστώ, θα τα κοιτάξω μες στην μέρα και θα σας ενημερώσω σταδιακά. :

evita_fml
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 29 Απρ 2010 05:56

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από evita_fml » 23 Ιούλ 2010 10:41

Άνοιξα τον υπολογιστή χωρίς τον δίσκο και εμφανίστηκε η εικόνα που συνοδεύεται. Τώρα τι να πω...δεν σκάμπασα αρκετά απ'όσα είδα. Λογικά η μητρική πρέπει να είναι οκ, από Δευτέρα θα δοκιμάσω να βάλω και άλλο σκληρό να δω αν θα ανοίξει κανονικά!
Τι λέτε για την μητρική εσείς?
Συνημμένα
DSC02750.JPG

Άβαταρ μέλους
hitca
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1919
Εγγραφή: 13 Ιουν 2010 19:41
Τοποθεσία: Brussels
Επικοινωνία:

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από hitca » 23 Ιούλ 2010 11:35

Αυτές είναι οι φυσιολογικές ενδείξεις.

Εάν ξεκινήσεις και με ένα live cd (πχ linux), θα επιβεβαιώσεις οριστικά ότι όλα βαίνουν καλώς.
Μπορείς να έχεις όλες τις λειτουργίες ενός υ/η με τέτοιο cd....

Κατόπιν βάλε έναν άλλον δίσκο και κάνε εγκατάσταση λειτουργικού κλπ

evita_fml
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 29 Απρ 2010 05:56

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από evita_fml » 23 Ιούλ 2010 13:49

Να υποθέσω ότι λογικά ο σκληρός μου έχει πρόβλημα ε? Προς τα εκεί τείνουν οι περισσότερες ενδείξεις, ε hitca ?

Άβαταρ μέλους
hitca
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1919
Εγγραφή: 13 Ιουν 2010 19:41
Τοποθεσία: Brussels
Επικοινωνία:

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από hitca » 23 Ιούλ 2010 14:28

Με εντυπωσιάζεις...

Η πρώτη μου αναφορά ξεκινούσε με αυτό >>> [....] Από αυτά που αναφέρεις δείχνει/φαίνεται ότι ο δίσκος είναι off... [...]

Ο δίσκος σου δηλαδή έχει (πιθανόν) "παραδώσει το πνεύμα". Έχω δεί εκατοντάδες περιπτώσεις και μπορώ να τις ξεχωρίζω (πλέον)
Όσο για τα περιεχόμενά του ...είπαμε και γι' αυτό.

Σου έχω δώσει (εγώ τουλάχιστον) λεπτομερείς οδηγίες, χωρίς να εξαιρώ και τις υποδείξεις των υπολοίπων μελών που αναφέρθηκαν στο θέμα που έχεις θέσει.

Συνοπτικά (για μία ακόμα φορά)
-- Ακολούθησε τις οδηγίες που έχουν γραφεί (για να μήν τις επαναλαμβάνω)
-- Μήν κάνεις πειραματισμούς (άν δεν γνωρίζεις τι να κάνεις).

....και ένας νέος δίσκος κάνει 30-50€.

evita_fml
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 29 Απρ 2010 05:56

Windows XP-BSoF-Αδυναμία format

Δημοσίευση από evita_fml » 23 Ιούλ 2010 14:40

Εγώ όμως τον αγαπούσα αυτόν τον δίσκο! :(
να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, με το πρόγραμμα που λέει ο Connor MacLeod παίζει να σωθεί τίποτα έτσι όπως το βλέπεις εσύ? εμένα η θήκη του εσωτερικού, υπόψιν, δεν βρίσκει τον σκληρό όταν το συνδέω με άλλον υπολογιστή.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες