33ο Διεθνές συνέδριο γλωσσολογίας Κέρκυρα 11-16 Οκτωβρίου

Γράψτε τις Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου σας και ενημερώστε μας για τις νέες υπηρεσίες σας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Black_Elk
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: 26 Ιαν 2010 15:58
Επικοινωνία:

33ο Διεθνές συνέδριο γλωσσολογίας Κέρκυρα 11-16 Οκτωβρίου

Δημοσίευση από Black_Elk » 29 Ιουν 2010 10:01

33ο Διεθνές συνέδριο γλωσσολογίας στην Κέρκυρα 11-16 Οκτωβρίου 2010

Η Διεθνής Εταιρεία Λειτουργικής Γλωσσολογίας (SILF) έχει τη χαρά να επιστρέφει στην Κέρκυρα περίπου εικοσιπέντε χρόνια μετά τη διεξαγωγή του 33ου Συνεδρίου της, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 33ου Συνεδρίου, το οποίο θα λάβει χώρα το 2010, σε συνεργασία με το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Με το συνέδριο αυτό η SILF θα επιθυμούσε να αναβιώσει την παράδοση των πρώτων της συνεδρίων, όπου ενθαρρυνόταν η ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων σε κάθε προτεινόμενο θέμα καθώς και η ενεργός συμμετοχή των ομιλητών και του κοινού κατά τη διάρκεια των καταληκτικών συζητήσεων κάθε συνεδρίας.

Για τον λόγο αυτό οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν μόνο σε ολομέλειες, πράγμα που συνεπάγεται τον περιορισμό του αριθμού των θεματικών ανακοινώσεων όπως και του αριθμού των μεμονωμένων ανακοινώσεων. Συμπληρωματικώς προβλέπεται να αφιερωθεί ένα δίωρο αποκλειστικά για την παρουσίαση των αναρτημένων ανακοινώσεων (posters).

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή τη νέα επιστημονική και συνάμα φιλική συνάντηση, με φόντο το μαγευτικό νησί της Κέρκυρας απ’ όπου έχουμε όλοι κρατήσει συγκινητικές και αξέχαστες αναμνήσεις.


Το Προεδρείο της SILF
www.silf2010.com
 

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου (μη κερδοσκοπικά)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης