Μεταφορά MSSQL βάσης σε server του ΟΤΕ

Συζητήσεις για τον Microsoft SQL Server

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gpoul
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 11:41

Μεταφορά MSSQL βάσης σε server του ΟΤΕ

Δημοσίευση από gpoul » 11 Μαρ 2010 13:44

Θέλω να μεταφέρω μια MSSQL βάση δεδομένων σε server του ΟΤΕ αλλα δεν ξέρω πως. Το control panel του ΟΤΕ σου επιτρέπει εισαγωγή μόνο access database. Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ να συνδεθώ με την βάση που δημιουργησα στον server του ΟΤΕ χρησιμοποιώντας τον SQL Server Manager Studio Express. Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει... Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
georiege
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2007 11:29
Επικοινωνία:

Μεταφορά MSSQL βάσης σε server του ΟΤΕ

Δημοσίευση από georiege » 16 Μαρ 2010 13:14

Καλημέρα !

Καταρχήν πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που σου παρέχει το hosting (στην συγκεκριμένη περίπτωση με την Otenet) και να τούς ρωτήσεις εάν το πακέτο φιλοξενίας σου περιλαμβάνει βάση δεδομένων σε SQL Server.

Εφόσον περιλαμβάνει SQL server, τότε μέσα από το control panel που σου παρέχει η Otenet , θα πρέπει να βρεις το menu που κανείς την διαχείριση τής βάσης . Εκεί θα κανείς restore την βάση από κάποιο δικό σου backup.

Δεν ξερώ εάν από την συγκεκριμένη εταιρεία έχουν ανοιχτή την TCP πόρτα του SQL , έτσι ώστε να μπορείς να συνδεθείς στην βάση σου από το Managment Studio.
I do this for Aiur

http://www.aspx.gr

gpoul
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 11:41

Μεταφορά MSSQL βάσης σε server του ΟΤΕ

Δημοσίευση από gpoul » 18 Μαρ 2010 21:44

Το hosting που έχω στον ΟΤΕ γίνεται μέσω του συστήματος «ΣΥΖΕΥΞΙΣ». Το «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» είναι ένα έργο του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΥΠΕΣΔΔΑ), με το οποίο επιδιώκεται η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός της τηλεπικοινωνιακής υποδομής του Δημόσιου Τομέα. Για να επικοινωνήσω με τους τεχνικούς του ΟΤΕ πρέπει να υποβάλλω ερώτημα πρώτα στο helpdesk του «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» οι οποίοι διαβιβάζουν το αίτημα στον ΟΤΕ. Για ένα απλό θέμα μπορεί να πάρει μήνες μέχρι να λάβω απάντηση (εάν λάβω). Δυστηχώς με τον τρόπο αυτό δεν έβγαλα άκρη και απευθύνομαι στους χρήστες του freestuff μήπως τυχόν είχε κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία και μπορεί να με βοηθήσει. Ο server ειναι MSSQL αλλα δεν έχω βρει τρόπο να κάνω import τα δεδομένα της προυπάρχουσας βάσης. Επίσης δεν γνωρίζω το connection string (πχ το όνομα του server, ip). Το control panel σου δίνει την δυνατότητα μόνο δημιουργίας νέας βάσης, πίνακες κτλ και import από Access.

Απάντηση

Επιστροφή στο “MS SQL Server”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες