Διαγωνισμός Διηγήματος

Μια περιοχή για όλα τα είδη της έντυπης και διαδικτυακής Λογοτεχνίας και των αγαπημένων μας Κόμικς.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gema
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2005 14:19

Διαγωνισμός Διηγήματος

Δημοσίευση από gema » 21 Φεβ 2010 01:11

Διαγωνισμός Διηγήματος

Οι Συμπαντικές Διαδρομές ήταν πάντοτε ένα περιοδικό που στήριξε-στηρίχτηκε και πίστεψε στους Έλληνες συγγραφείς του φανταστικού. Ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για έκδοση του περιοδικού πριν από 5 χρόνια ήταν η ανάγκη να υπάρχει ένα περιοδικό όπου θα δημοσιεύονταν διηγήματα από Έλληνες συγγραφείς του φανταστικού χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε από την μεριά μας και δώσαμε την ευκαιρία γύρω σε 100 Έλληνες συγγραφείς να προβάλουν τις αξιόλογες δουλειές τους μέσα από τις σελίδες του περιοδικού. Επειδή τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετό συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια προκηρύσσοντας έναν καινούργιο διαγωνισμό διηγήματος.
Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του διαγωνισμού είναι η επιβράβευση της προσπάθειας. Όλοι όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, ανεξάρτητα το επίπεδο της γραφής τους, θα πάρουν εντελώς δωρεάν τρία τεύχη του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές. Τα τεύχη 5-6-7. Ο βασικός σκοπός μας είναι να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια. Να επιβραβεύσουμε όλους αυτούς που θα προσπαθήσουν να μετουσιώσουν τα οράματα τους σε γραπτό λόγο.
Τα τρία διηγήματα που θα επιλεγούν σα πρώτα θα δημοσιευτούν στο τεύχος του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2010 και ο νικητής θα πάρει σαν επιπλέον δώρο ένα συλλεκτικό αντίτυπο από το βιβλίο «Πέρα από τη Γη των Θεών» του Αντώνη Πάσχου, υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα.

Όροι συμμετοχής.
- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή μελλών της Συντακτικής Ομάδας του περιοδικού ή πρώην μελλών της.
- Τα διηγήματα πρέπει να σταλούν στο περιοδικό μέχρι της 15 Μαΐου 2010. Είτε με email στο universepaths@yahoo.com ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση
Συμπαντικές Διαδρομές
Καραγάτση 27
41221
Λάρισα
- Το διήγημα πρέπει να είναι μέχρι 1.500 λέξεις σε world .doc format.
- Το διήγημα πρέπει να ανήκει στον χώρο του φανταστικού. Επιστημονική φαντασία, military science fiction, space opera, cyberpunk, ηρωική φαντασία, high fantasy, sword and sorcery, τρόμος, αστικός τρόμος, γοτθικός τρόμος, μυθοπλαστικά παραμύθια.
- Βασικό στοιχείο που θα κρίνει τα διηγήματα εκτός από το λογοτεχνικό επίπεδο γραφής είναι η πρωτότυπη μυθοπλασία.

Δώρα:
- Κάθε διαγωνιζόμενος, ο οποιοσδήποτε θα μας στείλει ένα διήγημα που θα καλύπτει τους παραπάνω όρους, θα πάρει σαν δώρο, για επιβράβευση της προσπάθειας του, τα τεύχη 5-6-7 του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές.
- Τα 3 πρώτα θα δημοσιευτούν στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2010 του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές.
- Ο νικητής θα πάρει σαν επιπλέον δώρο ένα συλλεκτικό αντίτυπο από το βιβλίο «Πέρα από τη Γη των Θεών» του Αντώνη Πάσχου, υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε καλή τύχη.


Η συντακτική ομάδα

Περιοδικό ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
http://universe-pathways.blogspot.com/
universepaths@yahoo.com
nienor16@hotmail.com

Απάντηση

Επιστροφή στο “Λογοτεχνία, Βιβλία & Κόμικς”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες