Αλλαγές και νέα κόλπα στους Google Maps

Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις. Θέματα προς συζήτηση.

Συντονιστές: Super-Moderators, Reporters

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Αλλαγές και νέα κόλπα στους Google Maps

Δημοσίευση από dimsis » 12 Φεβ 2010 20:11

Αν είστε παρατηρητικός τύπος και πάτε στο http://maps.google.com θα δείτε τέρμα πάνω ανάμεσα από τις υπόλοιπες επιλογές ένα πράσινο εικονίδιο με ένα φλασκί που γράφει Νέο!. Αν το πατήσετε σας εμφανίζει ένα παράθυρο με νέες πειραματικές δυνατότητες των google maps και συγκεκριμένα για τις παρακάτω (όπως ακριβώς τις αναφέρει και στην σελίδα της google):

Τα Google Maps Labs είναι ένα μέρος δοκιμασιών για πειραματικά στοιχεία που δεν είναι ακόμα έτοιμα για γενική χρήση. Μπορεί να αλλάξουν, να χαλάσουν ή να εξαφανιστούν οποιαδήποτε στιγμή.

Αν ένα τέτοιο στοιχείο χαλάσει και έχετε πρόβλημα να φορτώσετε τους Χάρτες χρησιμοποιήστε αυτή τη διαγράμμιση: http://maps.google.com/maps?ftr=0.

ΕικόναΜεταφορά και Εστίαση
Η εστίαση σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του χάρτη είναι πλέον γρήγορη και εύκολη υπόθεση. Απλά πατήστε το κουμπί Μεταφοράς και Εστίασης, σχηματίστε ένα πλαίσιο στο χάρτη και εστιάστε! Και τέλος!
Εικόνα Αεροφωτογραφίες
Προσθέστε αεροφωτογραφίες στο χάρτη! Οι αεροφωτογραφίες σάς δίνουν μία εναέρια άποψη με δυνατότητα περιστροφής και υψηλή ανάλυση, από μία νέα οπτική γωνία. Αυτήν τη στιγμή, οι αεροφωτογραφίες είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες περιοχές, όμως γίνεται συνεχής προσθήκη περισσότερων.

ΕικόναΠίσω σε Beta
Το Gmail δεν είναι το μόνο που μπορεί να δεχθεί μια ετικέτα BETA.

ΕικόναΣε ποιο μέρος στο Παγκόσμιο Παιχνίδι
Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στην παγκόσμια γεωγραφία! Μαντέψτε το όνομα της χώρας από τη δορυφορική εικόνα και προσπαθήστε να ξεπεράσετε την κορυφαία βαθμολογία σας!

Εικόνα Περιστρεφόμενοι Χάρτες
Βαρεθήκατε να βλέπετε το Βορρά πάντοτε πάνω; Προσθέστε τους περιστρεφόμενους τύπους χάρτη και δώστε μια ευκαιρία στην Ανατολή, στη Δύση και στο Νότο.

Εικόνα Τί υπάρχει εδώ γύρω;
Προσθέτει ένα δεύτερο κουμπί αναζήτησης που αναζητά τα "*", επιστρέφοντας με τα κορυφαία αποτελέσματα στην τρέχουσα προβολή. Ένας καταπληκτικός τρόπος για να περιηγηθείτε στο χάρτη.

Εικόνα Επεξήγηση εργαλείου LatLng
Εμφανίζει μια επεξήγηση εργαλείου δίπλα στο δείκτη του ποντικιού, η οποία εμφανίζει το latlng ακριβώς από κάτω.

Εικόνα Δείκτης LatLng
Προσθέτει μια επιλογή στο μενού περιβάλλοντος με την οποία μπορείτε να αφήσετε έναν μίνι δείκτη που δείχνει το latlng της θέσης στην οποία έδειχνε ο δρομέας όταν άνοιξε το μενού περιβάλλοντος

Εικόνα Έξυπνη εστίαση
Κάνατε ποτέ μια πολύ μεγάλη μεγέθυνση και λάβατε το μήνυμα "Δεν διαθέτουμε εικόνα σε αυτό το επίπεδο εστίασης"; Διασφαλίστε ότι δεν θα το ξαναδείτε με τη λειτουργία Έξυπνης εστίασης, που ελέγχει εκ των προτέρων ποια εικόνα υπάρχει και σας εξασφαλίζει ότι δεν θα μεγεθύνετε πέρα από αυτήν.

Πηγή: log.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης