Anazitisi me ListView

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
athlon
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 02 Οκτ 2008 01:53
Τοποθεσία: pola kai diafora........

Anazitisi me ListView

Δημοσίευση από athlon » 19 Οκτ 2009 02:34

Pedia bori kapios na bohtisi; exo kani ena programataki fortoni egrafes apo vasi se ListView doulevi xoris provlima , telo na to epektino na, boro na kano anazitisi kai na epilegonte mono h engrafes pou telo sto ListView, exo topotetisi ena TextBox gia na perno to onoma anazitisis apo eki, Pos Boro na dimiourgiso to erotima,prospato ma den ginete tipota....
dino ton kodika gia bohtia


ListView1.Clear()
Dim connection_string As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=P&P.MDB"
Dim Ole_connection As New OleDbConnection(connection_string)
Ole_connection.Open()
Dim comand As New OleDbCommand("SELECT * FROM Pothoff Where Daten " , Ole_connection)

Dim count As Integer = 0
Dim Read As OleDbDataReader
Read = comand.ExecuteReader

Dim data_table As DataTable
data_table = Read.GetSchemaTable
Dim column_header As ColumnHeader
Dim i As Integer

For i = 0 To data_table.Rows.Count - 1
column_header = New ColumnHeader()
column_header.Text = data_table.Rows(i).Item("ColumnName")
ListView1.Columns.Add(column_header)
Next i
Do While Read.Read()
Dim new_item As ListViewItem
' Create the main ListView item.
new_item = ListView1.Items.Add("" & Read.Item(0))
Dim t As Integer
' Add the subitems.
For t = 1 To Read.FieldCount - 1
new_item.SubItems.Add("" & Read.Item(t))
Next t
Loop
Ole_connection.Close()

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Anazitisi me ListView

Δημοσίευση από virxen75 » 19 Οκτ 2009 03:14

στείλε όλο το solution και την βάση σου
να το δω και να σου πω

papas2
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: 15 Μάιος 2004 18:16

Anazitisi me ListView

Δημοσίευση από papas2 » 16 Νοέμ 2009 14:22

Δηλαδη αν αλλαξεις το query σε:

Dim comand As New OleDbCommand("SELECT * FROM Pothoff Where Daten=' " & textbox & "' , Ole_connection)

δεν λειτουργει?.Το Daten θελεις να φιλτραρεις?.Τη μεταβλητη ειναι?.

theodoros_mihos
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 03 Ιουν 2010 01:26
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Anazitisi me ListView

Δημοσίευση από theodoros_mihos » 17 Ιουν 2010 16:31

Η επιλογή των γραμμών δεν είναι θέμα query. Μπορείς να τρέξεις κώδικα για τις γραμμές της λίστας σου μετά την φόρτωσή της. Αρκεί η λίστα να έχει multiselection=true.
Στο VS_98 αναφέρεσαι στα στοιχεία της λίστας ως myList.list(Index). Κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει και στο .NET.

www.tsoft.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες