εντολή div μέσα σε flash video

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
nikossx
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 02 Οκτ 2009 01:55
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από nikossx » 18 Οκτ 2009 17:10

καλησπέρα.
έχω φτιάξει μία σελίδα html και έχω βάλει μέσα σε αυτήν και ένα flash video.
θέλω όταν παίζει το video να φαίνεται κάπου επάνω και ένα κείμενο.
χρησιμοποιώ την εξής εντολή

<style type="text/css">
<!--
#keimeno {
position:absolute;
left:20px;
top:112px;
width:300px;
height:123px;
z-index:1;
}
-->

<div id="keimono">
<div align="center">keimeno </div>
</div>

μέχρι εδώ όλα καλά.
το πρόβλημα μου είναι ότι μικραίνοντας την σελίδα του ίντερνετ αλλάζει θέση το video (και έτσι πρέπει να γίνεται) ενώ το κείμενο μένει σταθερό.
τι έχω κάνει λάθος?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από fafos » 18 Οκτ 2009 17:18

gia dokimase me position:fixed;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

nikossx
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 02 Οκτ 2009 01:55
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από nikossx » 22 Οκτ 2009 00:19

το δοκίμασα αλά δεν έκανε τπτ.

nikossx
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 02 Οκτ 2009 01:55
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από nikossx » 30 Οκτ 2009 19:41

κανένας καμία άλλη λύση έχει να μου προτείνει?

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από korgr » 30 Οκτ 2009 20:26

Η θεωρια:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div style="position&#58;relative">
// εδω βαλε το flash
<div id="keimeno">
<div align="center">keimeno </div>
</div>
</div>
To css σου το αφηνεις ως εχει...

nikossx
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 02 Οκτ 2009 01:55
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από nikossx » 01 Νοέμ 2009 10:49

καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια.
έβαλα την εντολή εκει που μου λές "// εδω βαλε το flash" έβαλα όλη την εντολή του flash που έχω φτιάξει.
όμως δεν......
πάλη το κείμενο δεν μένει σταθερό αναλόγως με την ανάλυση τις οθόνης το κείμενο αλλάζει θέση.
δοκίμασα να βάλω μόνο την κατάληξη του αρχείου flash.swf όμως πάλη δεν....

nikossx
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 02 Οκτ 2009 01:55
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από nikossx » 01 Νοέμ 2009 16:54

μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα την λύση με ένα μικρό πρόβλημα.
ο κωδικός είναι
[table]
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=koi8-r" />
<title>MotoRadio</title>

<style type="text/css">
<!--
#header_flash{
position:relative;
}
#music {
position:absolute;
top:130px;
width:880px;
z-index:1;
}
#dj {
position:absolute;
top:555px;
width:450px;
z-index:1;
}
#metritis {
position:absolute;
top:65px;
width:995px;
z-index:1;
}
#player {
position:absolute;
top:-85px;
width:1300px;
z-index:1;
}
-->
</style>
</head>
<body bgcolor="#000000" link="#0000FF">


<!--url's used in the movie-->
<!--text used in the movie-->
<!--
Copyright (c) 2008. All rights reserved. Privacy Policy | Terms of Use
-->
<!-- saved from url=(0013)about:internet -->
<center>
<table>
<tr>
<td>

<div id="header_flash">

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/sh ... on=8,0,0,0" width="1000" height="800" id="flash" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="flash.swf" /><param name="quality" value="best" /><param name="scale" value="noscale" /><param name="bgcolor" value="#000000" />
<embed src="flash.swf" quality="best" scale="noscale" bgcolor="#000000" width="1000" height="800" name="flash" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</embed>
</object>


<div id="music">
<div align="center"><h2><a style="color:#ffff00">Play Now: <a href="http://premium2.listen2myradio.com/tune ... tunein.pls" id="cc_stream_info_song" style="color:#ffff00">Loading...</a><h2>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://premium2.listen2myradio.com/syst ... "></script>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://premium2.listen2myradio.com/js.p ... "></script>
</div>
<div id="dj">
<div align="center"><h3><a style="color:#ffff00">Dj: <span id="cc_stream_info_title"></a><h3>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://premium2.listen2myradio.com/syst ... "></script>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://premium2.listen2myradio.com/js.p ... "></script>
</div>
<div id="metritis">
<div align="center"><img alt="Website counter" hspace="0" vspace="0" border="0" src="http://accuratecounters.net/1462388-C86 ... 6&digits=5"/>
</div>
<div id="player">
<div align="center"><!--Wavestreaming.com SHOUTcast Flash Player--><script type="text/javascript" src="http://player.wavestreamer.com/cgi-bin/ ... pt><script type="text/javascript" src="http://player.wavestreaming.com/?id=1XW ... pt><!--End Player-->
</div>
</div>
</div>

</td>
</tr>
</table>
</center>



<center><a href="http://www.kawasaki-bikers.gr"><img src="link/kawasaki.png"><a>__<a href="http://www.bikerz.gr"><img src="link/bikerz.jpg"><a></center>


</body>
</html>
[/table]

το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ φαίνεται μια χαρά σε safari & firefox στον internet explorer ούτε που το φορτώνει (φαίνεται μία μαύρη σελίδα.
τι μου έχει διαφυγή?

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από korgr » 01 Νοέμ 2009 23:48

για δοκιμασε ετσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml" xml&#58;lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=koi8-r" />
<title>MotoRadio</title>

<style type="text/css">
<!--
#header_flash&#123;
position&#58;relative;
&#125;
#music &#123;
position&#58;absolute;
top&#58;130px;
width&#58;880px;
z-index&#58;1;
&#125;
#dj &#123;
position&#58;absolute;
top&#58;555px;
width&#58;450px;
z-index&#58;1;
&#125;
#metritis &#123;
position&#58;absolute;
top&#58;65px;
width&#58;995px;
z-index&#58;1;
&#125;
#player &#123;
position&#58;absolute;
top&#58;-85px;
width&#58;1300px;
z-index&#58;1;
&#125;
-->
</style>
</head>
<body bgcolor="#000000" link="#0000FF">


<!--url's used in the movie-->
<!--text used in the movie-->
<!--
Copyright &#40;c&#41; 2008. All rights reserved. Privacy Policy | Terms of Use
-->
<!-- saved from url=&#40;0013&#41;about&#58;internet -->
<center>
<table>
<tr>
<td>

<div id="header_flash">

<object classid="clsid&#58;d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http&#58;//fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="1000" height="800" id="flash" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="flash.swf" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="quality" value="best" /><param name="scale" value="noscale" /><param name="bgcolor" value="#000000" />
<embed src="flash.swf" quality="best" scale="noscale" bgcolor="#000000" width="1000" height="800" wmode="transparent" name="flash" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</embed>
</object>


<div id="music">
<div align="center"><h2><a style="color&#58;#ffff00">Play Now&#58; <a href="http&#58;//premium2.listen2myradio.com/tunein.php/nikoss00/tunein.pls" id="cc_stream_info_song" style="color&#58;#ffff00">Loading...</a><h2>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http&#58;//premium2.listen2myradio.com/system/streaminfo.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http&#58;//premium2.listen2myradio.com/js.php/nikoss00/streaminfo/rnd0"></script>
</div>
<div id="dj">
<div align="center"><h3><a style="color&#58;#ffff00">Dj&#58; <span id="cc_stream_info_title"></a><h3>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http&#58;//premium2.listen2myradio.com/system/streaminfo.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http&#58;//premium2.listen2myradio.com/js.php/nikoss00/streaminfo/rnd0"></script>
</div>
<div id="metritis">
<div align="center"><img alt="Website counter" hspace="0" vspace="0" border="0" src="http&#58;//accuratecounters.net/1462388-C861B2D302D05F661E14633C0C786EF4/counter.img?theme=26&digits=5"/>
</div>
<div id="player">
<div align="center"><!--Wavestreaming.com SHOUTcast Flash Player--><script type="text/javascript" src="http&#58;//player.wavestreamer.com/cgi-bin/swf.js?id=1XWZGDPR4U65TVE3"></script><script type="text/javascript" src="http&#58;//player.wavestreaming.com/?id=1XWZGDPR4U65TVE3"></script><!--End Player-->
</div>
</div>
</div>

</td>
</tr>
</table>
</center>



<center><a href="http&#58;//www.kawasaki-bikers.gr"><img src="link/kawasaki.png"><a>__<a href="http&#58;//www.bikerz.gr"><img src="link/bikerz.jpg"><a></center>


</body>
</html> 

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από Basilakis » 01 Νοέμ 2009 23:52

Άρε νότη, μου αρέσει που ένα table την ημέρα το νευρολόγο κάνει πέρα! :D

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από korgr » 02 Νοέμ 2009 00:02

Basilakis έγραψε:Άρε νότη, μου αρέσει που ένα table την ημέρα το νευρολόγο κάνει πέρα! :D
Αληθεια λεω :P

nikossx
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 02 Οκτ 2009 01:55
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από nikossx » 04 Νοέμ 2009 11:01

korgr δυστυχώς δεν δούλεψε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikossx την 04 Νοέμ 2009 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

nikossx
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 02 Οκτ 2009 01:55
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από nikossx » 04 Νοέμ 2009 11:28

πρόσεξα ότι όλοι την ζημιά μου την κάνουν οι εντολές <table> <tr> <td>
επίσης όταν έχω μέσα αυτές τις εντολές ,εικόνες που έχω κάνει link δεν μου ανοίγουν.
αν βγάλω όμως αυτές τις εντολές τα κείμενα που είναι μεσα σε div μένουν σταθερά και δεν συγχρονίζονται με την ανάλυση τις κάθε οθόνης

nikossx
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 02 Οκτ 2009 01:55
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από nikossx » 04 Νοέμ 2009 11:29

:(

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από korgr » 04 Νοέμ 2009 11:38

nikossx έγραψε:korgr διστηχός δεν δούλεψε
Εισαι σιγουρος?
http://www.webpage.gr/test/test01/

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

εντολή div μέσα σε flash video

Δημοσίευση από korgr » 04 Νοέμ 2009 12:02

Edit:
Δουλευει σε firefox, chrome, opera, safari αλλα οχι σε ΙΕ :evil:
Εκει θελει κι αλλο ψαξιμο αλλα δεν διαθετω χρονο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες