Προσωπικο portfolio & blog

Σε αυτήν την περιοχή βάζουμε επαγγελματικές σελίδες που θέλουμε απόψεις, αλλά δεν θέλουμε να τις βλέπουν τα μη μέλη και οι μηχανές αναζήτησης.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από snik » 15 Οκτ 2009 20:47

Καλησπερα παιδια μετα απο τις συμβουλες σας στο προηγουμενο topic θα χρειαστω την γνωμη σας ακομα μια φορα. Εδω και 2-3 βδομαδες εχω αρχισει να κατασκευαζω το προσωπικο μου portfolio και blog σε wordpress. Κειμενα στο blog δεν υπαρχουν ακομα παρα μονο μερικα dummy texts για να δοκιμασω την δυνατοτητα των comments. Επισης θελει λιγο δουλεια το κειμενο της αρχικης σελιδας αλλα και η κατηγορια about me, γενικα μεχρι τελος του μηνα νομιζω οτι θα εχω τελειωσει απλα θελω πιο νωρις μια γνωμη για το γενικο design. Οποτε οτι προτασεις και σχολια εχετε παρακαλω μην διστασετε.

http://www.snik.gr/


υ.γ να ευχαριστησω τον Βασιλη για την βοηθεια του με το wordpress :)

Άβαταρ μέλους
adiaforosgr
Δημοσιεύσεις: 1339
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2004 17:52
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από adiaforosgr » 15 Οκτ 2009 21:15

Εμένα μου αρέσει

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από Basilakis » 15 Οκτ 2009 21:38

Μπράβο πάρα πολύ καλή δουλεια, ομολογουμένως!

Παίζει όμορφα και σωστά και είναι λειτουργικό. Λόγο πυρετού, δεν μπορώ να το κοιτάξω αναλυτικά, αλλα υπόσχομαι να επανέλθω! Ίσως γιατι λίγο εκεί κάτω στο footeraki, θέλει δουλίτσα :)

ALR
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1712
Εγγραφή: 09 Απρ 2005 17:30

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από ALR » 15 Οκτ 2009 23:05

Κι εμένα μου άρεσε! Well done snik :)
Γίνονται πραγματάκια

cris29
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: 07 Ιουν 2008 15:33

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από cris29 » 16 Οκτ 2009 00:11

μίκρυνε το header έτσι ώστε το μάτι να πέσει εύκολα μέσα στο main της σελίδας.
Πάντως είναι μια χαρά. Τζιτζί.

Άβαταρ μέλους
artemioskas
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: 08 Αύγ 2009 20:11
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από artemioskas » 16 Οκτ 2009 02:00

εξαιρετική δουλειά!
-- Η φωτογραφία είναι μια αυστηρή και εκθαμβωτική ποίηση του πραγματικού... Άνσελ Άνταμς --
Ψάχνεις ανδρικά και γυναικεία παπούτσια; | Personal Blog

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από snik » 16 Οκτ 2009 12:05

Καταρχην σας ευχαριστω ολους για τα σχολια, αναλυτυκα τωρα

@Basilakis το footer και εμενα μου φενεται οτι κατι του λειπει, σκεφτομαι να προσθεσω καποια παραπανω γραφικα στο πανω μερος και να γινει κατι σαν του soh tanaka. Αν εχεις καποια αλλη προταση πολυ ευχαριστως να την ακουσω. Περιμενω να επανελθεις με περισσοτερα αρνητικα σχολια για διορθωση :wink:

@cris29 το header δεν μπορω να το μικρυνω αλλο γιατι μετα θα ειναι πολυ μικρα τα αντικειμενα στο slideshow. Βασικα τονιζεται ακριβως αυτο που θελω, δηλαδη οι δουλειες μου.

Αυτα που θελω να διορθωσω τωρα ειναι το λογοτυπο που δεν μ'αρεσει καθολου, θελω να δω τι θα κανω με τις γλωσσες και θα το αφησω στα Αγγλικα η θα το κανω ολο στα Ελληνικα και τελος θελω να δω αν θα αλλαξω τα next/prev page με καποιο κουμπακι. Αυτα απο το αισθητικο κομματι γιατι απο πισω θελει λιγο δουλιτσα ακομα...

MasterX
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: 13 Οκτ 2009 13:29
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από MasterX » 16 Οκτ 2009 13:20

Στο Firefox όταν πατάω στα πάνω tabs εμφανίζεται ένα μπλε box το οποίο εκτείνεται μέχρι το αριστερό άκρο της οθόνης. Αυτό το box δεν εμφανίζεται στον Konqueror (είμαι σε Linux) και είναι πιθανόν να μην εμφανίζεται και στον Ι.Ε.

cris29
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: 07 Ιουν 2008 15:33

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από cris29 » 16 Οκτ 2009 13:27

Πρόσεξα όμως και κάτι άλλο. Έχει κάποιο κενό μεταξύ header και main. Τί κενό είναι αυτό;
Το είδες καθόλου;

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από snik » 16 Οκτ 2009 14:21

@cris29 το κενο αυτο το εχω βαλει επιτηδες για να ξεχωριζει το header και το content. Χωρις το κενο μου φενεται πολυ μονοτονο το σχεδιο.

@MasterX Μιλας για την μπλε γραμη που ειναι περιπου 1-2 Pixels κατω απο τα tabs; Αν ναι αυτη ειναι μερος του κουμπιου και αν κανεις hover πανω στα tabs θα δεις οτι γινεται πιο φωτεινη. Τωρα αν δεν εμφανιζεται στον konqueror μαλλον κατι θα εχει παιχτει με το height του συγκεκριμενου div, θα το κοιταξω με κανενα live cd να δω πως το βγαζει.
www.snik.gr My personal Portfolio!

MasterX
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: 13 Οκτ 2009 13:29
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από MasterX » 16 Οκτ 2009 16:47

snik έγραψε:Μιλας για την μπλε γραμη που ειναι περιπου 1-2 Pixels κατω απο τα tabs; Αν ναι αυτη ειναι μερος του κουμπιου και αν κανεις hover πανω στα tabs θα δεις οτι γινεται πιο φωτεινη. Τωρα αν δεν εμφανιζεται στον konqueror μαλλον κατι θα εχει παιχτει με το height
του συγκεκριμενου div, θα το κοιταξω με κανενα live cd να δω πως το βγαζει.
Έκανα λάθος, η γραμμή έχει κόκκινο χρώμα. Δες το attatchment. Όπως είπα μπορεί να είναι ιδιοτροπία του Firefox...

Ελπίζω να μην πειράζει που έκανα upload μια φωτογραφία 220K
Συνημμένα
snap.jpg
snapshot

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από Basilakis » 16 Οκτ 2009 16:53

Αυτό γίνεται και σε FF, όταν επιλέγεις κάποιο div...

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από snik » 17 Οκτ 2009 00:04

@MasterX καταρχην σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου δειξεις αλλα οπως ειπε και ο Βασιλης ειναι του firefox οταν πατας καποιο tab η καποιο κουμπι.

sneaky
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2006 12:31

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από sneaky » 21 Οκτ 2009 00:10

Πολύ ωραία δουλεία. Την κόκκινη γραμμή που εμφανίζει στο "onclick" μπορείς πολύ εύκολα να την αφαιρέσεις με μια μικρή προσθήκη στα styles σου.

Κώδικας: Επιλογή όλων

a
{
  outline: none;
}
και δεν θα την ξαναδείς ποτέ σου :D

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προσωπικο portfolio & blog

Δημοσίευση από snik » 21 Οκτ 2009 00:39

sneaky έγραψε:Πολύ ωραία δουλεία. Την κόκκινη γραμμή που εμφανίζει στο "onclick" μπορείς πολύ εύκολα να την αφαιρέσεις με μια μικρή προσθήκη στα styles σου.

Κώδικας: Επιλογή όλων

a
{
  outline: none;
}
και δεν θα την ξαναδείς ποτέ σου :D
Ωραιος ο sneaky, το ειχα ξανασυνατησει αυτο το προβλημα και σε αλλα sites αλλα δεν ειχα ιδεα οτι μπορουσε με καποιον τροπο να διορθωθει.
Ευχαριστω :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γνώμες για Επαγγελματικές Σελίδες... (prive)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες