Υποσελίδα

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από tasos_art » 08 Οκτ 2009 17:17

Καλησπέρα,
χτες ανακάλυψα ότι στο wordpress μου δεν υπάρχει η επιλογή για να κάνω την σελίδα υποσέλιδο σε κάποια άλλη!
Έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση του wordpress και δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνει!

Ευχαριστώ!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 08 Οκτ 2009 17:27

Δεν μπορούμε να σου δώσουμε λύση σε κάτι τέτοιο. Δεν είναι πρόβλημμα που μπορώ να κατανοήσω το λάθος του.

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από tasos_art » 08 Οκτ 2009 21:30

Λογικά στην καινούργια έκδοση δεν υπάρχει αυτή η επιλογή;
Εικόνα

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Υποσελίδα

Δημοσίευση από mariosal » 11 Οκτ 2009 01:15

Δεν παίζει να μην υπάρχει επιλογή για subpages.

Κοίτα αυτό http://forum.abestweb.com/showpost.php? ... ostcount=2

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από tasos_art » 11 Οκτ 2009 21:30

Και όμως δεν υπάρχει! Σε παλιότερες εκδόσεις wordpress που έχω site υπάρχει! Μήπως υπάρχει πρόβλημα στην τελευταία έκδοση;
Συνημμένα
wordpress.jpg
wordpress
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 11 Οκτ 2009 21:37

Αλήθεια υπάρχει...

Κάνε mouse Over στις ιδιότητες και πάτα πάνω στο βελάκι που θα ανοίξει δεξιά και θα δεις απο κάτω ένα menu να κάνει expand... Εκεί έχει τις υποσελίδες...

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από tasos_art » 11 Οκτ 2009 21:48

Ναι το θέμα είναι όμως ότι σε όλο το σύστημα του wordpress δεν κάνει Mouseover στις επιλογές!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 11 Οκτ 2009 21:56

Ενεργοποίησες κάποιο plugin ή οτιδήποτε; Κάποιο το οποίο περνάει Mootools ή prototype μέσα στο admin panel?

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από tasos_art » 11 Οκτ 2009 22:04

Όχι δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από tasos_art » 11 Οκτ 2009 22:09

Βασίλη παρατήρησα το εξής ενώ στο site υπάρχει το prototype στον κώδικα στο admin δεν υπάρχει!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 11 Οκτ 2009 22:17

Απενεργοποίησε όλα τα plugins και πες μου εαν θα λειτουργήσει τo mouse over expand :)

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Υποσελίδα

Δημοσίευση από mariosal » 11 Οκτ 2009 22:19

Εάν δε δουλέψει αυτό που είπε ο Βασίλης δοκίμασε να ξανακάνεις upload τα αρχεία του admin panel. Ίσως κάποιο αρχείο να μην ανέβηκε εντελώς

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από tasos_art » 11 Οκτ 2009 23:52

Ναί όταν τα απενεργοποιώ όλα λειτουργεί!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Υποσελίδα

Δημοσίευση από tasos_art » 11 Οκτ 2009 23:56

Οκ παιδία σας ευχαριστώ πολύ βρήκα πιο plugin δημιουργούσε πρόβλημα!
Εικόνα

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Υποσελίδα

Δημοσίευση από mariosal » 12 Οκτ 2009 00:17

Ωραία :-) Αν δε σε πειράζει μπορείς να μας πεις ποιο ήταν το plugin ώστε να ξέρουμε εάν μας συμβεί το ίδιο;

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες