php language function

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
quit
Δημοσιεύσεις: 147
Εγγραφή: 09 Δεκ 2008 11:54

php language function

Δημοσίευση από quit » 17 Αύγ 2009 14:28

καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει κανένα ετοιμο scriptaki για αλλαγη γλώσσας απο ελληνικα σε αγγλικα και το αντιστροφο?

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

php language function

Δημοσίευση από ThyClub » 17 Αύγ 2009 14:31

Χμμμ. Είναι ψιλομεγάλη κουβέντα. Τι γνώσει ςέχεις απο php; Ρωτάω για αν ξέρω απο που να αρχίσω ;)

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

php language function

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 17 Αύγ 2009 15:48

φίλε μου scriptaki δεν υπάρχει ατόφιο που να σου κάνει ...

μπορείς να ξεκινήσεις με ένα απλό if που να ελέγχει σε πια γλώσσα είσαι και να μεταφράζεις/δίνεις/φορτώνεις το αντίστοιχο περιεχόμενο μέχρι να χρησιμοποιήσεις κάποιο framework που έχει adapter για μεταφράσεις.

Όπως σου είπε ο ThyClub είναι ρεματάκι και όλα ξεκινάνε από εσένα.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

quit
Δημοσιεύσεις: 147
Εγγραφή: 09 Δεκ 2008 11:54

php language function

Δημοσίευση από quit » 17 Αύγ 2009 16:21

βασικα εχω φτιαξει κατι δικο μου αλλα το θεμα μου ειναι το εξης ότι ενω μου δουλευει τοπικα αψογα στον αερα και συγκεκριμενα μονο στην αρχικη σελιδα μου εμφανιζει κατι header alredy sent... για αυτο ρωταω για κατι ετοιμο γιατι με εχει κουρασει

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

php language function

Δημοσίευση από Basilakis » 17 Αύγ 2009 18:13

πρόσεξε τα κενά πριν το <?php στην αρχή του εγγράφου

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

php language function

Δημοσίευση από mrpc » 17 Αύγ 2009 18:32

Γενικά τα headers από την php πρέπει να φεύγουν πριν από οποιοδήποτε άλλο output στείλεις στον browser.
Για περισσότερα ρίξε μια ματιά στο manual.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

php language function

Δημοσίευση από dpa » 04 Σεπ 2009 17:11

Βάλε στην αρχή της σελίδας αυτό:

<?php ob_start(); ?>

και στο τέλος αυτό:
<?php ob_flush(); ?>

και είσαι έτοιμος

Vasilisthassos
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 01 Οκτ 2009 22:29

php language function

Δημοσίευση από Vasilisthassos » 01 Οκτ 2009 22:58

αρκετές αλλά όχι με php...
Πρώτη φορά κάνω e-shop

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

php language function

Δημοσίευση από korgr » 02 Οκτ 2009 00:10

Vasilisthassos έγραψε:αρκετές αλλά όχι με php...
Πρώτη φορά κάνω e-shop
Δεν νομιζεις πως ειναι λιγο δυσκολο?

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες