[AS3] pos ftoiaxno "open file" me to asctionscript3?

ActionScript και Flex Προγραμματισμός

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
padelidro
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2009 10:04

[AS3] pos ftoiaxno "open file" me to asctionscript3?

Δημοσίευση από padelidro » 30 Ιούλ 2009 10:30

eixa brei kodika na kano open file (na anoigo arxeia xml me tin flash efarmogi mou) me tin as2 alla me tin 3 den mou leitourgei mipos kserei kaneis pos ginete?
euxaristo!

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

[AS3] pos ftoiaxno "open file" me to asctionscript3?

Δημοσίευση από HeRu » 30 Ιούλ 2009 10:47

Κώδικας: Επιλογή όλων

var xml:XML;

var XmlLoader:URLLoader = new URLLoader( );
XmlLoader.addEventListener( Event.COMPLETE, loadedXML );

function loadedXML( event:Event ) : void
{
	xml = new XML( event.target.data );
	// other commands
}

XmlLoader.load( new URLRequest( "content.xml" ) );

padelidro
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2009 10:04

[AS3] pos ftoiaxno "open file" me to asctionscript3?

Δημοσίευση από padelidro » 31 Ιούλ 2009 10:30

mmm lathos diko mou
auto to gnorizo (apo ta liga pou ksero)
thelo na anoigei ena parathiro (px opos anoigei sta office) kai na mporo na dialego ego poio arxeio xml na anoigo kathe fora.

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

[AS3] pos ftoiaxno "open file" me to asctionscript3?

Δημοσίευση από HeRu » 31 Ιούλ 2009 10:48

Δες εδώ:
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=44208

Λόγο security, δεν μπορείς να ανοίξεις απευθείας μέσα στο flash ένα αρχείο από τα τοπικά αρχεία.

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να ανεβάζεις το αρχείο στον server, και έπειτα να το φορτώνεις μέσα στο flash από εκεί.

Απάντηση

Επιστροφή στο “ActionScript και Flex Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες