Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από cdhyper » 27 Ιούλ 2009 19:49

Μου συμβαίνει ένα κουφό που συνέβαινε στον explorer6 όταν το codepage ήταν κάτω από το <title> αλλά τώρα μου συμβαίνει στον explorer8 χωρίς να είναι ίδια η αιτία του προβλήματος.

Μερικές φορές μου το κάνει άλλες όχι. Πχ στη σελίδα: http://freeplay.gr μερικές φορές ενώ φορτώνει πλήρως ο κώδικας (φαίνεται με view source) μου πετάει λευκή σελιδα ο ie8 και πρέπει χειροκίνητα να επιλέξω utf-8 για να μου την εμφανίσει.

Τι συμβαίνει; Μήπως φταίει μόνο ο explorer του pc μου;
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από cdhyper » 27 Ιούλ 2009 19:59

Μάλλον το βρήκα. Η σελίδα μου ήταν encoded σε utf-8 χωρίς BOM. Την μετέτρεψα σε utf-8 και νομίζω ότι λύθηκε. Γιατί όμως να σκαλώνει έτσι.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από korgr » 27 Ιούλ 2009 20:01

Μου το φορτωνει κανονικα (IE8, Win7 64bit) αλλα αφου μου γραψει 3 φορες πανω πανω
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/free/public_html/index.php:1)

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από korgr » 27 Ιούλ 2009 20:02

οκ :)

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από ThyClub » 27 Ιούλ 2009 20:04

Με το BOM όμως σου βγάζει headers sent message. Εμένα παλιά το ίδιο έκανε όταν έβαζα ενα conditional comment. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο και με σένα.

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από cdhyper » 27 Ιούλ 2009 20:07

Ναι το έφτιαξα από κονσόλα, μου έβγαζε ένα σημαδάκι πριν ανοίξει η php. μ******ς του notepad++, του filezilla ποιος ξέρει...
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από cdhyper » 27 Ιούλ 2009 20:09

Και όμως επανήλθε το blank page. Γιατί τέτοια σχιζοφρένεια. Εσάς σε ie8 παίζει κανονικά; Εμένα μερικές φορές μου βγάζει blank page.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από fafos » 27 Ιούλ 2009 20:36

cdhyper έγραψε:Και όμως επανήλθε το blank page. Γιατί τέτοια σχιζοφρένεια. Εσάς σε ie8 παίζει κανονικά; Εμένα μερικές φορές μου βγάζει blank page.
To kodika sou ton exeis dei? phgaine sthn grammh 865 kai kato kai des ti gennane oi "teleutaies eidhseis"
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από cdhyper » 27 Ιούλ 2009 21:09

Κοίτα να δεις μερικές φορές Π@π@*ιές που συμβαίνουν... 1000 ευχαριστώ. Αφαίρεσα κάτι 10πλά metas και bodies :)
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από cdhyper » 27 Ιούλ 2009 21:14

Αλλά δεν έφταιγε αυτό. Τα ίδια μου κάνει.

Σε εσάς δεν έχει τύχει καθόλου;
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από fafos » 27 Ιούλ 2009 21:33

cdhyper έγραψε:Αλλά δεν έφταιγε αυτό. Τα ίδια μου κάνει.

Σε εσάς δεν έχει τύχει καθόλου;
exeis kati pou allazei random sthn selida? sto kanei mono sthn arxikh? katharises thn cache?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από cdhyper » 27 Ιούλ 2009 21:44

Μόνο στην αρχική μου το κάνει. Δεν αλλάζει κάτι random και την cache την καθάρισα. Λες να φταίει το pc μου;
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Catalyst
Δημοσιεύσεις: 195
Εγγραφή: 06 Μαρ 2009 21:40

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από Catalyst » 27 Ιούλ 2009 21:50

δοκιμασε οταν σου βγαλει Blank page να πατησεις το "Compatibility mode" ειναι το κουμπι αναμεσα στην address bar και το βελακι μεταβαση
αν δουλεψει τοτε φταει ο explorer σου

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από cdhyper » 27 Ιούλ 2009 21:52

Έτσι δουλεύει αλλά και με απλό refresh δουλεύει.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Catalyst
Δημοσιεύσεις: 195
Εγγραφή: 06 Μαρ 2009 21:40

Blank page σελίδας utf-8 σε explorer 8. Τι φταίει

Δημοσίευση από Catalyst » 27 Ιούλ 2009 21:54

μηπως εχεις τον explorer 8 beta2

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες