$_GET Asfaleia dedomenon

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

$_GET Asfaleia dedomenon

Δημοσίευση από dpa » 15 Ιούλ 2009 10:06

Kalimera paidia

Kserei kanenas pio palios ti prepei na prosexoume otan pernoume dedomena apo ena url

xrisimopoiontas tin $_GET[' '] ??????

Opoios gnorizei as diksei kanena paradeigma gia tous neoterous.

egw ta xrisimopoio kapos etsi
$id = $_GET['id'];

if(!isset($id) || empty($id) ) {
echo "Δεν έχει δηλωθεί ο κωδικός";
exit;
} else {
// ypoloipos kwdikas
}

Eyxaristo poly

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

$_GET Asfaleia dedomenon

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 15 Ιούλ 2009 12:25


Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

$_GET Asfaleia dedomenon

Δημοσίευση από cpulse » 15 Ιούλ 2009 20:31

Για την MySQL είναι αρκετό να χρησιμοποιείς την mysql_real_escape_string() στα queries σου.

Γενικότερα πρόσεξε η παράμετρος register_globals στο php.ini να είναι στο off. Διαφορετικά μπορεί κάποιος να περνάει μεταβλητές από το URI.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες